נו, אז גם אני הייתי בהופעה הזאת
אין לי כ"כ הרבה מילים כדי לתאר את ההופעה הזאת, כ"כ אחרת ממה שמצפים מעברי אבל אחרת במובן חיובי. נו, זה חדש לי, אף פעם לא הייתי בהופעת פסנתר של אף אומן. אני חושבת שבהופעות האלה הוא נתן יותר במה לשירים שהוא הזניח בשאר ההופעות (אהמ, ג'קט, אהמ איש יקר). ההופעה נפתחה עם השיר "להבין את המים", בשיר "זה טוב" אהבתי לראות איך הוא יושב מאחורי הפסנתר כמו ילד היפראקטיבי חח זה היה משעשע
! מממ... היה קטע (מתוך הרבה קטעים) שהוא שוחח איתנו (הקהל, למתקשים) ודיבר על השיר הבא שהוא הולך לשיר, שזה בדר"כ שיר שהם לא שרים בהופעות והוא מתוך האלבום הראשון שלו (הוא התכוון לג'קט) ובזמן שהוא מדבר מישהו מהקהל צועק "קיץ" קיצר עברי עשה את הקול הזה של "תשובה לא נכונה" שיש תמיד בחידונים... ומיד אח"כ הוא הוסיף "Bad answer" חחח וכולם צחקו ואז הוא הסביר שבכלל אין כזה שיר שהוא כתב ואם כבר יש את "כשהקיץ יבוא" והוא בכלל לא ממלטף ומשקר. קיצר זה היה ממש מביך חח אני התפדחתי בשביל אותו מי שאמר את זה. אה כן, למי שהיה בהופעה ויכול להסביר לי בבקשה את יונתן פריג'... קודם כל הוא עלה עם מחשב נייד שבמהלך ההופעה הוא הוריד אותו ועבר לתפקיד ממש לא אופייני של לעשות כפיים לעברי?! *אהא* תודה. וכמו רובכם כאן, גם אנוכי שמתי לב למצברוח הטוב ששרר על עברי אתמול, חוץ מההומור שלא הפסיק להישפך ממנו הוא היה שמייח כזה... אני חושבת שזה גם בזכות השתייה שהוא דאג לתדלק לגוף לפני כן. המממ וזהו, אחרי ההופעה בזמן שרוב הקהל התנדף החוצה נכנסתי לחדר אומנים וזה היה רגע ממש מביך (עוד יותר מזה שצעק בקהל על האין-כזה-שיר-של-עברי) כי היה לי כ"כ הרבה מה להגיד אבל המילים לא יצאו החוצה כמו שצריך ויצא מן משפט מסורבל של "שמחתי לראות משהו אחר ממה שרגיל... אה כן, העיבוד של מרי לנצח היה מדהים..." קיצר נתתי לו רושם של סופר-גרופית (נו בכל זאת, פעם ראשונה והכל) אבל המעמד הזה בהחלט ריגש אותי. רק בדרך הביתה הבנתי כמה שלא ניצלתי את המעמד הזה כמו שצריך, אבל בכל אופן לא יכולתי להיכנס איתו לשיחות כל הלילה, בכל זאת, עמדו אחריי עוד איזה 10 אנשים ולא רציתי להתחצף. אבל הוא באמת נתן את מלוא תשומת הלב והתרגש כמו ילד קטן מכל מילה שאמרתי... קיצר, זאת הייתה חוויה מדהימה ובהחלט מתנה שווה לחג

"ואיך שהוא יודע לאהוב..." חג שמח לכם ותאכלו הרבה מצות עם שוקולד ! נ.ב נזכרתי שהוא גם שר שיר של להקה חו"לניקית Grandaddy - Hewlett's Daughter תהנו!