מופע פסנתר 26.3

שושה41

New member
מופע פסנתר 26.3

היה פשוט חלום... כל הופעה אני נדהמת מחדש..כל הופעה אני מרגישה בחלום..כל הופעה אני מרגישה שזהו..זה משהו שהייתי רוצה שימשך לעד... כל הכישרון הזה.. אין עברי בלי הלהקה..אין להקה בלי עברי..פשוט משלימים אחד את השני שם כולם.. וכל פעם רואה, שומעת ונדהמת!! במילה אחת..אתם==>מ ד ה י מ י ם!!! אני אוהבתותכםםם..תמשיכי בדרך הזו אין עליכם :)

אני שמחה שנהנית!!

גם אני אף פעם לא רוצה שזה ייגמר בשיר האחרון אני עצובה

שושה41

New member
נכון

יואו נכון זה ממש ככה.. הכי לא בא לי שזה יגמר..זה עצוב.. אני ישר חושבת על ההופעה הבאה..

coral100

New member
שמחה שנהנית../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

גם אני רוצה הופעת פסנתר.
.!!!

שושה41

New member
תודה מאמי :)

אין חובה ללכת למופע פסנתר.. הייתי כמה פעמים והפעם הזו הייתה ממש מדהימה!!! הגעתי למצב של דמעות אז תביני כמה זה ריגש.. :)

../images/Emo41.gif גררררר!!!! ../images/Emo41.gif

היה מושלם היה מדהים כל שיר היה פשוט הההההה-דבר!!! והוא שר את איש יקר!!!!!!!!!!!!!!! =)))))))) זה היה יומולדת מדהים.. ברח יל השם של המתופף...ג'נגו? ברח :( בכל מיקרה ניגשתי אליו בסופ ההופעה ואמרתי לו המון המון המון תודה רבה רבה רבה רבה רבה ודיברנו כמה שניות ואז ביקשתי שימסור גם לעברי תודה רבה רבה רבה רבה והוא כזה "למה למסור? הנה הוא שמה תגשי ותגידי לו" הייתי קצת הפכפכה בגלל האלכוהול וטסתי לשמה וקראתי לו ואמרתי לו וביקשתי חיבוק והוא חיבק:) וזה פשוט היה יומולדת מדהים. אני כל כך מתחברת למילים האלה..אבל כל כך.. נדיר שיש אנשים שכותבים שירים שגם מדברים אליי ואל כל מיני סיטואציות שאני אישית נקלעת להם בחיים.. מדהים... ועכשיו הופעה הבאה שחוסכים אליה כסף זה אוונסנס ב26.6 חחחח ^^

liron010

New member
* גלעד שמואלי - המתופף

ג'נגו [
] זה הבסיסט. יש הופעה של אוונסנס !? למה אני לא שם למען השם !? פרטים !

נו הייתי שיכורה

מותר להתבלבל כששיכורים XDDD http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3381589,00.html פרטים פה אני מניחה בלינק... כולנו שמה גררררר אוונסנסנסנסנסנס

GodOnlyKnows

New member
נו, אז גם אני הייתי בהופעה הזאת :)

אין לי כ"כ הרבה מילים כדי לתאר את ההופעה הזאת, כ"כ אחרת ממה שמצפים מעברי אבל אחרת במובן חיובי. נו, זה חדש לי, אף פעם לא הייתי בהופעת פסנתר של אף אומן. אני חושבת שבהופעות האלה הוא נתן יותר במה לשירים שהוא הזניח בשאר ההופעות (אהמ, ג'קט, אהמ איש יקר). ההופעה נפתחה עם השיר "להבין את המים", בשיר "זה טוב" אהבתי לראות איך הוא יושב מאחורי הפסנתר כמו ילד היפראקטיבי חח זה היה משעשע
! מממ... היה קטע (מתוך הרבה קטעים) שהוא שוחח איתנו (הקהל, למתקשים) ודיבר על השיר הבא שהוא הולך לשיר, שזה בדר"כ שיר שהם לא שרים בהופעות והוא מתוך האלבום הראשון שלו (הוא התכוון לג'קט) ובזמן שהוא מדבר מישהו מהקהל צועק "קיץ" קיצר עברי עשה את הקול הזה של "תשובה לא נכונה" שיש תמיד בחידונים... ומיד אח"כ הוא הוסיף "Bad answer" חחח וכולם צחקו ואז הוא הסביר שבכלל אין כזה שיר שהוא כתב ואם כבר יש את "כשהקיץ יבוא" והוא בכלל לא ממלטף ומשקר. קיצר זה היה ממש מביך חח אני התפדחתי בשביל אותו מי שאמר את זה. אה כן, למי שהיה בהופעה ויכול להסביר לי בבקשה את יונתן פריג'... קודם כל הוא עלה עם מחשב נייד שבמהלך ההופעה הוא הוריד אותו ועבר לתפקיד ממש לא אופייני של לעשות כפיים לעברי?! *אהא* תודה. וכמו רובכם כאן, גם אנוכי שמתי לב למצברוח הטוב ששרר על עברי אתמול, חוץ מההומור שלא הפסיק להישפך ממנו הוא היה שמייח כזה... אני חושבת שזה גם בזכות השתייה שהוא דאג לתדלק לגוף לפני כן. המממ וזהו, אחרי ההופעה בזמן שרוב הקהל התנדף החוצה נכנסתי לחדר אומנים וזה היה רגע ממש מביך (עוד יותר מזה שצעק בקהל על האין-כזה-שיר-של-עברי) כי היה לי כ"כ הרבה מה להגיד אבל המילים לא יצאו החוצה כמו שצריך ויצא מן משפט מסורבל של "שמחתי לראות משהו אחר ממה שרגיל... אה כן, העיבוד של מרי לנצח היה מדהים..." קיצר נתתי לו רושם של סופר-גרופית (נו בכל זאת, פעם ראשונה והכל) אבל המעמד הזה בהחלט ריגש אותי. רק בדרך הביתה הבנתי כמה שלא ניצלתי את המעמד הזה כמו שצריך, אבל בכל אופן לא יכולתי להיכנס איתו לשיחות כל הלילה, בכל זאת, עמדו אחריי עוד איזה 10 אנשים ולא רציתי להתחצף. אבל הוא באמת נתן את מלוא תשומת הלב והתרגש כמו ילד קטן מכל מילה שאמרתי... קיצר, זאת הייתה חוויה מדהימה ובהחלט מתנה שווה לחג :) "ואיך שהוא יודע לאהוב..." חג שמח לכם ותאכלו הרבה מצות עם שוקולד ! נ.ב נזכרתי שהוא גם שר שיר של להקה חו"לניקית Grandaddy - Hewlett's Daughter תהנו!

מורביט

New member
נשמע שממש נהנת..שמחה בשבילך../images/Emo13.gif

ואממ בערך תמיד כשפוגשים מישהו את לפני זה מכינה את עצמך ורוצה להגיד לו כל כך הרבה דברים אבל כשאת מולו את לא יכולה להוציא מילה ובסוף לא אומרת הרבה יותר מ- אממ אני אוהבת אותך בגמגום או משו בסגנון. קורא לכולם אבל מתגברים חח

שושה41

New member
חח איזו חמודה :)

ממ למתופף בייבי קוראים גלעד שמואלי... ואיש יקר זה היה הדבר הכי מדהים בעולם..ירדו לי דמעות בשיר הזה כי באמת הוא דיבר אלי גם.. ואין הם פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש..כל הופעה שאני הולכת זה צפיה לעוד ועוד ולא נמאס..זה כל פעם מדהים אותי מחדש...

../images/Emo13.gifשמחה שנהנת

את צודקת...באמת כל הופעה של עברי זה כמו להיות בחלום ולא לרצות להתעורר.

למעלה