מופע פסנתר, לבונטין, 03/12/2008.

ranch22

New member
מופע פסנתר, לבונטין, 03/12/2008.

כי תמיד טוב לחזור למסורות ישנות... חוויות, סיפורים וכו'- כאן. אוהד הופיע עם שישה שירים חדשים, שמונה ישנים, 2 עדי כהן, 1 גרוניך והרבה הרבה כיף. :)

שיר m

Well-known member
וואו. מאיפה להתחיל...

קודם כל תודה לרינת. סליחה שלא התעקשתי על אוטובוס, למדתי לקח לפעם הבאה (בתקווה שתהיה). מקווה שבסופו של דבר לא התחרטת... טוב, אממ... נפגשתי עם רינת, הגענו מוקדם, הסתובבנו באיזור חצי שעה בערך עד שאפשר היה להיכנס. קיבלתי SMS מטל שבישרה על לימודיה המתסכלים (סתם, אני החלטתי על ה'מתסכלים'). ונכנסנו. מקום קטן ונחמד... רינת ואני חישבנו 4 שורות של כיסאות כשבכל שורה 11 כיסאות לערך.. מה שאומר כ-44 איש. שזה כלום. אה לא, 41. 3 כיסאות לפנינו היו ריקים:) ובתשע ההופעה התחילה. אי אפשר לתאר. אם אני לא טועה, שני שירים חדשים... הראשון "מודה אני" (הערה: לא יודעת את השמות של השירים, הערכות פרועות), השני "אני אף פעם לא בוכה". אח"כ "תגידי לו" ומכאן אני לא זוכרת לפי הסדר. השירים החדשים היו ממש ממש ממש ממש ממש יפים. היה עוד שיר על רווק בדירתו בבדידותו, שממנו למדנו שאוהד כבר לא לבד (עלק למדנו, הוא אמר בעצמו), היה את "אהבה זולה" שאהבתי את הפזמון (לא זוכרת מילים), "סוזי חפוזי" משעשע ביותר (למרות שזה שיר רציני. או שלא. לא זוכרת כבר) אבל רינת לא הרשתה לי למחוא כפיים לשיר הזה...:) וכמובן השיר האחרון היפיפה שאוהד אמר שלדעתו הוא יהיה האחרון בדיסק השלישי, אין לי מושג מה השם, אבל "דמיין תזמורת שמנגנת רק בשבילנו את השיר, וכשנרקום את סיפור חיינו נדע שאחרינו משהו טוב נשאיר" אומר הכל. בטח היה עוד שאני לא זוכרת כרגע. מה עוד... מהשירים המוכרים (לא לפי הסדר): ליל האהבה, תגידי לו, חשבתי שיהיה רומנטי, סתם עוד יום, האישה של חייו ואי אפשר בביצועים מדהימים... (הכל היה מדהים, זה סתם כי אני אוהבת את שני אלה במיוחד), מתוך האפלה ועוד משהו... אה! עדי כהן. אז ככה, אוהד שר את מתוך האפילה... ולקראת הסוף עדי כהן עלתה ושרה שיר שלה שאוהד כתב, "לא יודעת כלום", ובסוף השיר שלה הם עשו חיבור יפיפה (פשוט אין מילים לתאר) לשני השירים יחד, וזה נשמע כל כך... כל כך... וואו. אז אוהד סיפר שלעדי יש יומולדת, והביא לה פרחים, ואיחל לה את "דרוש לי גבר". אחרי הביצוע של עדי לשיר הזה אוהד אלתר על הפסנתר מן יומולדת שמח פלוס בואו להופעה של עדי (יום שישי עשר וחצי תמונע אקוסטי) ועדי ירדה. טוב, זה אחד הדברים הארוכים ביותר שכתבתי מימי. אפילו הבגרות שלי בהיסטוריה היתה קצרה יותר. נראה לי שזהו. פחות או יותר. היה כיף. היה מעולה. מדהים. נהדר. נפלא. מרגש. ועוד כל מני מילים כאלו שלא עולות לי בראש. תודה אוהד. תודה רינת. תודה גלי. תודה טל. תודה ליאת. תודה לאלוהים שהביאני עד הלום. (נכון שאפשר להבין כמה נהנתי לפי כמות המילים שכתבתי כאן?
) רגע! נזכרתי בעוד שיר חדש, שמדבר על איך שאנשים גדלים ומשתנים וכל אחד הולך לכיוון אחר בחיים... שיר מאוד יפה. וזהו.

ranch22

New member
והסיכום שלי... :)

אז כפי ששיר ספרה, הגענו די מוקדם מהצפוי, ניסינו להכנס אבל כל הזמן אמרו לנו שהם בכלל עוד עושים חזרה גנרלית אז הסתובבנו מסביב וחפשנו איך להגיע לרכבת ומצאנו שאנחנו בכלל קרובים מהצפוי, חזרנו אבל עדיין היה מוקדם מדי אז המשכנו לטייל ומצאנו שם אפילו חנות על שמי :) אז סוף סוף הכניסו אותנו אבל המשכנו לחכות, ההופעה התחילה ב9 וישר אוהד התחיל בשיר חדש- "כל עוד" שפשוט מקסים שבו אוהד אומר בפזמון שמודה הוא שכשל ונפל לפני מי שחותמו נשאר בו, אח"כ הוא המשיך עם עוד שיר חדש- "אני אף פעם לא בוכה" שאני אישית הזדהתי איתו, הוא מדבר על מישהי שאף פעם לא בוכה במיוחד לא לפני האדם שאיתה וברגע שהדמעות מופיעות אז היא עוזבת כדי שהוא לא יראה אותה בוכה, לאחר מכן אוהד מבטיח להמשיך עם עוד שיר חדש אבל בעצם הוא ממשיך עם "תגידי לו" שבכלל לא חדש וכך הקהל שר איתו, מיד אחרי זה הוא שר את "דירת חדר וחצי" שמדבר על דירת חצי החדר שלו ברמת גן, שיר קצבי ויפה שלי אישית לא יוצא מאז מהראש, אוהד מסביר שהשיר הזה ובכלל ששירים הם צילום של רגע מסויים ותו לא כי עובדה שהוא כעת גר בכלל בתל אביב בדירת שלושה חדרים. עוד שיר חדש הוא "אהבה זולה" שמגיע מיד אח"כ, וכשמו כן הוא, מדבר על אהבה זולה ולא אמיתית שבעצם זה הכי לבד ואז הוא מספר לנו שהוא לא באמת ישן באלכסון כמאמר השיר וכעת הוא שמח שיש לו את "הביחד" הזה. מיד אח"כ מגיע "מתוך האפילה" שבסופו משתלבת עדי כהן עם השיר "לא יודעת כלום" וביחד הם יוצרים דואט מרגש, יפיפה ומקסים, עדי נשארת על הבמה ושרה גם את "דרוש לי גבר" שזה גם מה שאוהד מאחל לה ליום הולדת שחל באותו יום, הוא גם מביא לה פרחים לפני השיר ולאחר מכן מנגן לה את "היום יום הולדת" אך משנה את המילים להופעה האקוסטית שלה שתמונע ועושה לה פרסומת.. לאחר מכן אוהד שר את "סוזי חפוזי" שעד היום אני מתכחשת לקיומו של השיר הזה
זה רק מראה עד כמה אוהד באמת הרגיש בסלון שלו כפי שהוא אמר על המקום המצומצם ומספר המקומות, הוא גם אמר שהוא קורא לפי הבעות הפנים שלנו מה שיהיה באלבום ומה לא, מה אנו אוהבים ומה לא.. אח"כ במעבר חד אוהד שר את "האשה של חייו" ושיר של גרוניך שנקרא "נדודי שינה" ואליו בכלל התחברתי כי אני בכלל לא ישנה :) אח"כ הוא ממשיך עם "ליל האהבה", "סתם עוד יום" שהקהל שר איתו ועוד שיר חדש שנקרא "מי יודע מה יהיה" ומדבר על החברים שלו מהצבא ומה נהיה מהם עכשיו בניגוד לצפוי להם בזמנו. לאחר מכן הוא יורד מהבמה אך חוזר מיד כהרגלו, הוא אומר שצריך לפתוח קבוצה בפייסבוק נגד הדרנים כי למעשה זה היה ברור שהוא יחזור. בהדרן הוא שר את "נוקטורנו", "חשבתי שיהיה רומנטי" ולבסוף את "סיפור חיינו", שיר שהוא גם שר במופע הפסנתר עם עידו תדמור והוא חושב שזה יהיה שיר הסיום באלבום הבא. הייתה הופעה מקסימה, נחמד שיש הופעות כאלה במקום כזה קטן ובימי חול, נקווה שיהיו עוד כאלה :) שיר, תודה רבה, נהינתי מאוד למרות ההליכה בסוף :) תודה לכולם ולאוהד.

ranch22

New member
תכננתי...

לכתוב פה את הסיקור, אבל יצא שחליתי קצת אז זה ידחה... :/

למעלה