חבל שזה מחר ב 12:00 אין שום סיכוי שאספיק להערך בזמן אני אוהבת את אתגר קרת מאד מאד וסקרנית איזה שיר שלו ערן הלחין, (הוא הרי כבר הקריא ספר שלם שלו...) מקווה שמישהו יזכה לשמוע ולספר לנו אוחחח איזו תקופה נפלאה של מבול שירים חדשים ו נ פ ל א י ם איזה כייףף ושלא יגמר לעולם......
שהשירים האלה אף פעם לא נכנסים לדיסקים שלו משום מה...ואנחנו לא זוכים לשמוע אותם שוב. וגם אני סקרנית לדעת איזה שיר הוא הלחין. יש כמה וכמה נקודות השקה בין ערן צור לאתגר קרת, שבהחלט מייצרות ציפיה.
השירים האלה עומדים לבחירה לכל אלבום כמו כל שיר אחר, או שמראש הם "אאוטסיידרים". כי ערן מעדיף להכניס שירים שהוא עצמו כתב, אז אולי באמת יש מקום לאלבום או מיני-אלבום בונוס שכזה. אזניים לכותל...
תודה תודה צריכה הופעת רוק הרעיון שלכם נפלא, דיסק בונוס אחזיק אצבעות אני התכוונתי לכלל השירים החדשים שלו, לאו דווקא אלו של קרת והורוביץ שהרי כמעט בכל הופעה יש ביצוע של שיר חדש ג'נטלמן (+אוחחחח) , רחוב החנויות האפלות, בעין הסערה נכון כייף? אני עדיין לא נרגעת מכמה ש"ג'נטלמן" שיר נפלא כל כך ערן צור כמו שאני צריכה.. מתלהבת לפחות כמו מ"הג'ינס הנמוכים" או "תותים" אוהבת.
שהשירים החדשים של ערן יצאו בדיסק חדש, במהרה בימינו, אבל הרעיון של דיסק בונוס מכוון לשירים האחרים,שאין להם אכסניה אחרת. אשמח לשמוע את "ג'נטלמן"... וההופעה בסינקופה היא ב-22.9.
ואני מקווה שמישהו מטעמו קורא כאן אני בעד. חבל שהשירים האלה ילכו לאיבוד, שרק מעטים יזכו לשמוע אותם. זה תאריך סופי? ) אני לא בבית, אבל אשלח לך בערב את "ג'נטלמן" למייל אליו שלחתי את אלי ד'גיברי, זה בסדר?
וגם כל שיר חדש אחר יהיה יותר מנחמד בנוגע לתאריך, כל האתרים תומכים בו לעת עתה, חוץ מהבמה... ויש עוד אירוע שירה, הפעם לזכרה של יונה וולך: http://www.iba.org.il/gimmel/
(כתוב לי מייל אם זה לא הגיע ובלבלתי אותך עם מישהו אחר.....) תהנה שיר מ ד ה י ם איזה קצב פלאי שמחייך אותי ונותן לי אנרגיות נפלאות שעוטף מילים , מ..מממ... כל כך "ערן צור" אוהבת מאד מאד איך הוא מצליח להפתיע כל פעם מחדש כל כך מוכשר, כל כך רב גוני מרתק ועשיר אני אהבתי.