מופע הקולנוע של רוקי

RamiSun

New member
מופע הקולנוע של רוקי

מישהו ראה? מישהו מכיר? מישהו יודע? טוב ראיתי עכשיו את הסרט, אחרי בערך 25 שנים שלא ראיתי אותו. בזמנו בגיל 17 הוא היה מוקרן במשך הרבה חודשים בקולנוע פריז בת"א בהצגה יומית, ואני ועוד כמה חברה מהכיתה שלי, הייתי אז בשביעית, היינו ממש קרועים אז, הינו כל יום בורחים מבית ספר ורואים את הסרט איזה 4 פעמים ביום, זה היה מופע קאלט כזה עם השתתפות הקהל, וזה היה ממש מטורף, הקהל משתתף בסרט לכל אורכו, (יש הוראות לכל סצנה וסצנה) טוב אתם מבינים איך הבגרות שלי נראתה.... עכשיו, למה אני מעלה את זה כאן? כי אני חושב שהמופע של רוקי (שנכתב ועלה לראשונה על במות לונדון ב-1973 ) הוא יצירת רוק על סף הפרוגרסיב ממש, לא ממש פרוג כי מדובר במחזמר בסופו של דבר. אבל עוד משהו שנוצר בתור הזהב של המוזיקה שהיה בבריטניה באותה תקופה. היוצר של היצירה : Richard O'Brien לא הצליח לשחזר ממש את ההצלחה בשום דבר אחר וזה חבל.

giloni

New member
פרוג שמוג

חלום ילדות. ג'ים קארי בתפקיד הנורמאלי היחיד שעשה אי פעם בקולנוע. מוסיקה שמקפיצה את העבר. כמעט 30 שנה חלפו וכל הכבוד שנזכרת. הגיע הזמן שמישהו יזכר בזה, ואין מקום מתאים יותר מפורום פרוג כדי לזכור (רמז - בפורום אגדות נראה לי שלהודעה הזו יהיה יותר רייטינג). יקי It'd just a Jump to the Left and then a turn to the right Put your hands on your hipps ואת ההמשך שכחתי...

orbiti

New member
../images/Emo32.gif ג'ים קארי?

אני לא יודע איזה סרטים ראית בזמן האחרון, אבל אחרי סרטי ילדים כמו 'המסיכה' קארי הספיק לככב בסרטים נפלאים כמו 'המופע של טרומן', 'איש על הירח' ו'שמש נצחית בראש צלול', ואני חושב שהיום הוא כבר שחקן דרמטי ממדרגה ראשונה, מה רע בו?

giloni

New member
טוב, אם "זה לא פרוג" לא הולך

אז תיקון טעויות כן. מזל שיש כאן מישהו שהבין שהבלבול היה בין ג'ים לטים, אבל בשביל החברה הצעירים כאן זה ממש כיף לטעות. יקי

מה הקשר לפרוג?

רוק-מיוזיקל-ברודווי-קאלטי לכל היותר, אבל פרוגרסיב? דרך אגב, טים קארי אליל

RamiSun

New member
זה לא פרוג

אבל זה נכתב באותו תקופה, וזה מופרה הדדית מהפרוג, טוב יכול להיות שרק מי שהתקיים פיזית באותה תקופה יוכל באמת להבין אותי....

שפנפן

New member
גם אני מסכים שיש לזה השפעות פרוג

אגב, עדיין מקרינים את הסרט בקולנוע כוכב ברמת השרון ויש מלא אנשים שבאים לשם באופן קבוע ומשתתפים בסרט ומציגים אותו במהלך הסרט וכמובן שאחר כך כולם שוכבים עם כולם בד"כ (אולי קצת הגזמתי, לא כולם, הרוב). אני מאוד אוהב את הפס קול של הסרט, מהסרט עצמו לא ממש התלהבתי.

למעלה