מופע המחווה של Beatlesit1

Beatlesit1

New member
שכחתי .

בנוסף, לצרף להודעה מאיפה אתם בארץ, מספיק שם של העיר . פרט זה מוכרח .

I n n u e n d o

New member
מופע המחווה של Beatlesit1

עדיף הכל בשרשור אחד לא

Beatlesit1

New member
../images/Emo13.gif

אין לי מושג איך משרשרים חח . אבל כן - עדיף . אנחנו הולכים לעבד את השירים בצורה מיוחדת ויפה , שלא תפגע ותהרוס את השיר . הלחן , המילים והשפה לא משתנים ! אנחנו לא רוצים לבצע את השיר כמו במקור , וגם ברור שאנחנו אף פעם לא נצליח. אנחנו במטרה לעשות מחווה , לא מופע של קווין . השיר היחיד שכבר עיבדנו הוא Bohemian Rhapsody , וזה יצא מדהים . בקטע של האופרה שילבנו את המקור , כמו בהופעה של ג'אנס ואלטון ג'ון . כבר פירסמתי שהמופע יהיה מחזמר . והיום קיבלתי עוד פרט לפירסום - הסיפור יהיה סיפור אהבה . למרות שהסיפור כבר נכתב , צריך עוד קצת "לשבת עליו" . ברגע שהכל יהיה מוכן , אני אשלח אותו לכל המעוניינים . ושוב ! - כל מי שמעוניין להשתתף במופע , שישלח לי הודעה לאימייל , אם כל הפרטים שביקשתי שהיו . אנחנו רוצים בתחילת מאי להתחיל חזרות ! מי שרוצה להשתתף - שידבר איתי בהקדם ! במוצאי החג אני אפרסם את רשימת התפקידים , וכמה אנשים אנחנו עוד צריכים [ובֵמַה] . חג פסח כשר ושמח D:

Great Pretender

New member
יש לי רעיון.

אולי נזמין את בריאן ? ואת רוג'ר ? וג'ון ? [אוקיי, אוקיי, אני חולמת. אבל למה לא ? לא בטוח שהם יבואו, אבל שווה לנסות, נראה לי.]

ketas

New member
למה לא בעצם?

זה לא כ"כ לא ריאלי, להקליט את זה על דיוידי ולשלוח לבראין ורוג'ר...נראה לי אחלה מחווה...

mEllie

New member
מה עם ג'ון? הוא חי בכלל לפני שאני

עושה מעצמי צחוק:D

ketas

New member
חי חי

אבל אני לא בטוחה שיש לאן לשלוח לו...(לא שהוא הומלס, פשוט שאין לו מין "כתובת למעריצים")

talsh2

New member
עדיין לא ענו לי על השאלה.

זה רק לבני נוער? אפשר בגילאים יותר גבוהים? [לא מאוד, 20 ומשהו...]

למעלה