מופע המחווה של Beatlesit1

Beatlesit1

New member
../images/Emo13.gif

משמח מאוד שהרבה מעוניינים לקחת חלק מהמופע . אבל בבקשה , כל מי שרוצה לקחת חלק , שישלח לי הודעה לאימייל עם השם שלו , דרך ליצור קשר [לא חייב טלפון בשלב זה] , ובמה הוא מעוניין לקחת חלק [לשיר, לנגן- במה?, הפקה] . אל תדאגו , המופע יהיה פתוח לכולם . כך שכל מי שרוצה להיות חלק מהקהל- בוודאות יוכל. מי שמתחת לגילאים הרצויים , שישלח לי הודעה לאימייל . "ונחקור כל מקרה לגופו" . תודה רבה . email: [email protected]

Beatlesit1

New member
לכל מי שחשב , תהה -

השירים לא יתורגמו לעברית ! לא יבצעו את השירים בעברית ! השפה, המילים , והחן, יהיו בדיוק כמו במקור. כמובן שנעבד קצת את השירים . תוך שמירה על היופי והקסם של השיר, כמובן. המופע יהיה מחזמר, נשלב את השירים עם עלילה מקסימה [שתשלח לכל המעוניינים בהמשך] .

Beatlesit1

New member
תאריך המופע המשוער .

אנחנו מקווים, [בעזרת ה'] שהמופע יעלה בחודש יולי הקרוב .

Beatlesit1

New member
קחו בחשבון ! ../images/Emo127.gif

השירה באנגלית , הקטעי דיבור בעברית .

Beatlesit1

New member
השירים שהיו במופע .

טוב , אני יודעת שזה ממש לא מתאים לפירסום עכשיו . אבל הבטחתי שכל מידע שאני אקבל אני אפרסם . אולי רשימת השירים תגרום לכם להצטרף גם . במופע יהיו 15 שירים , יש לי בנתיים 10 : Bohemian Rhapsody Killer Queen Don't stop me now I Want to Break Free Another One Bites the Dust Under Pressure Somebody to Love Love of My Life We Are the Champions We Will Rock You The Show Most Go On Fat Bottom Girls Friends Will Be Friends Save me know I'm Going Slightly Mad זהו . מה דעתכם? כמובן , הרוב פה הם השירים המצליחים והמוכרים .

Great Pretender

New member
גדול ! ../images/Emo99.gif

עדיין, יש מצב שזה יהיה באשקלון ?

Great Pretender

New member
אהא.

לרגע חשבתי שגם הדיבור יהיה באנגלית, ואז בכלל שמחתי.
אבל אז קלטתי שחלק מהקהל אולי בכלל לא יקלוט על מה אנחנו ממלמלים.
אבל העיקר שמשו יהיה באנגלית. אני מתגעגעת לשפה הזאת.

Beatlesit1

New member
במקום 10 שירים - 15 .

חשבתי שיש לי רק 10 שירים . מסתבר שאת כולם . הרשימה סגורה , לא יהיו שינויים .

J A N E D

New member
אחלה שירים,

אבל אני לא מדמיינת איך אפשר לבצע חלק מהם בלי להרוס אותם לגמרי. בוהמיין? DSMN? יש שם שירים ממש קשים!O:

1Reebok

New member
בהרבה מהם התפקידים לא קשים,

אבל יש לנגן ויש לנגן.. בכל מקרה, זה מופע מחווה
לא נראה לי שהוא מתיימר להיות מופע של קווין.

רק לא בתחילת חודש יולי...

כי אני אולי נוסעת לטורקיה...
ו...לגביי המחזמר? יהיה גם קטע משחק?

Beatlesit1

New member
לא נראה לי .

אנחנו צריכים להישאר באזור המרכז . מצטערת .

Great Pretender

New member
הוו כן. ../images/Emo3.gif

o0danger tiger0o, יש לך אייסי ? מסנג'ר ? אנחנו באותו הגיל, אני אשמח לקשקש איתך על קווין !

למעלה