מופע הדיוות 2003!!!

i love gina

New member
מופע הדיוות 2003!!! ../images/Emo170.gif

טוב, קודם כל וידוי קטן, התחלתי לראות בכלל ב-10, כשזה התחיל ב-9.... מה לעשות שאני קצת סנילי???? בכל מקרה, טקס חביב, אבל לצערי פספסתי את ביונסה, היא הופיעה עם קרייזי אין לאב במקרה??? קווין לטיפה הייתה חמודה כהרגלה, וויטני נשמעה על ה-פ-נ-י-ם!!! פשוט נורא... צ'אקה קאן הופיעה לה משום מקום, הייתי בטוח שהיא מתה או משהו...
[זו תסבוכת אצלי, אם אני לא פוגש מישהו/רואה בטלויזיה מישהו יותר מחצי שנה אני חושב שהוא מת......
אף אחד עדיין לא הצליח לפענח אותי.. אפילו לא אני..... ] ביונסה שרה עם סטיבי פשוט יפההה.. גם אם זה היה ל-15 שניות, שאניה הייתה חמודה, אשטני הייתה תקועה שם קצת כמו אבן בנעל (היא ממש לא נשמעת טוב, מצטער) והדיווה החדשה, טטרלין משהו, נשמעת מעולה!!! כל הכבוד לה, באמת היה מגיע לה..... היא שרה יפיפה... והשתיים האחרות, כל הכבוד להם, הם היו שמחות בשבילה, ולרגע לא הראו פרצוף מריר, אחרי הכל :"זה רק ספורט..." זהו בתחלס , טקס נחמד סך הכל... Any comments?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifגם אני ראיתי לקראת הסוף

ומצטערת להגיד, (או שלא), אבל אשאנטי באמת נתקעה לה משומקום! דיווה? הייתה רוצה!! ביונסה וג'ול היו ממש יפיפיות, ושרו מקסים ואני גם לא יודעת מה קרה לוויטני, היא הייתה נורא צרודה, ומה זה הבגד המוזר הצהוב הזה?? זה שהיא לבשה בהופעה עם בובי בראון... את צ'אקה קאן ואת מרי ג'יי בלידג' אני לא משהו מחבבת, הן מלודרמטיות לדעתי..או סתם צרחניות. ההיא שזכתה הייתה ממש טובה! שרה יפה וכו'... מי עוד היה?...הממ זהו.

smgfan

New member
גם אני ראיתי את הטקס!! ../images/Emo13.gif

טקס ממש נחמד! כל הכבוד למנחה המצחיקה קווין לאטיפה!!
ביונסה שרה מדהיםםם!!! היא ביצעה את Dangerously In Love פשוט מהמםםם!!! איזה קול פצצתי!!! ביצוע חבל על הזמן! כל הכבוד!
(זה נכון שהיא הקדימה את תאריך יציאת האלבום שלה? אולי אני אקנה אותו!) את ג'ול אני לא ממש מכירה, אבל היא שרה יפה. מאוד חמודה!
סלין דיון היתה מפחידה!! מה זה השיער הזה???
אמא'לה!!! אבל חוץ מהשיער היא שרה מהמם!! (נו, מה אתם מצפים מסלין?) הקול הנמוך שהיא עשתה בהתחלה היה יפה, לא האמנתי שזו היא עד שממש ראיתי אותה- ועברתי את הטראומה משיער שלה! וויטני היתה מפחידה כהרגלה, מאוד רוטטת וקופצנית והזיעה את כמות הזיעה כצפוי. זה היה בעלה ששר איתה?? את אשאנטי לא ממש ראיתי אז אין לי מה להגיד. הנכדה של אלביס פרסלי (או שזו הבת שלו?) שרה ממש רע!!! (מה היא עשתה שם?
) מרי ג'' בלייג וצ'אקה קהן היו מאוד אנרגטיות וחזקות! את שנאיה טווין לצערי ראו רק לקטע קטן- חמודה כתמיד!!
שרון אוסבורן המשוגעת הציגה את הדיווה החדשה- באמת קול מהמם! וראיתי את טליה!! היא ישבה ליד טומי מוטולה!!
איזו חמודה!!!!!
לסיכום, טקס נחמד! שכחתי מישהו?

i love gina

New member
איזה שיר ביונסה עשתה?

דיינג'רסלי או קרייזי אין לאב? כי הראשון שציינתי היה בכלל מהאלבום סורבייבור..... ואני חייב לומר, שכשכן שמעתי אותה עם סטיבי, היא שרה כל כך חלק, חזק וברור, הקול שלה היה כזה יפה........ אפילו אחותי אמרה שהיא שרה הכי יפה מכולן, והיא בכלל לא אוהבת את כל הדיוות למיניהן.... ועל הקדמת האלבום לא שמעתי, ה- 8 ביולי זה התאריך אם אני לא טועה (באירופה שבוע לאחר מכן, ב-14...) את סלין לא ראיתי, איזה שיר היא עשתה? צ'אקה קאן הייתה דווקא מאד חמודה, ומאד... גדולה! אבל היא דווקא מאמי, אהבתי את ההופעות שלה בטקס.... מארי סתם צרחה לדעתי..... שרון אוסבורן המטורפת, שמתם לב שהיא ניסתה להצחיק ואף אחד מהקהל אפילו לא גיחך? והדיווה החדשה,כן, אכן יש לה קול מהמם.... מחכה לאלבום!
מעניין איך הוא יהיה....

smgfan

New member
Dangerously In Love ../images/Emo13.gif

ביונסה ביצעה את השיר הזה, שהוא השיר מהאלבום Survivor, על קרייזי אין לאב לא שמעתי.

i love gina

New member
קרייזי אין לאב זה הסינגל שלה.....

כן, כן... והנה רשימת השירים לאלבום: crazy in love shokingly in love surprisingly in love amazingly in love dangeoursely in love toxicly in love frighteningly in love die bitch, die! (הסינגל השני...
) beautifully in love basically in love massively in love lovely in love וכשיר בונוס, עם קצת שינוי מרענן בשם: I am in love....

i love gina

New member
אם תשאל אותי, חבל על הגיוון....

חחחחחח... אם זה היה באמת ככה אז זה היה אלבום ממש מעניין בטח.... (או שלא....)

m L m

New member
איזה מופע מאכזב!

המופע של שנת 98 היה פי אלף יותר יפה! וגם אני חשבתי שווטני נראת בהריון- אבל לדעתי היא לא! טוב, אין לי מה לכתוב....

yanivtr

New member
איןלי כוח לקרוא את כל השירשור../images/Emo122.gif

גאד! כמה רשמתם!!!

i love gina

New member
יא עצלן, מיד לקרוא הכל

ולהגיב על כל הודעה והודעה, מה קרה, לא מתאים לך לקרוא הודעה יותר משתי שורות?
[תוקפת אותי רוח של מורה להסטוריה לקראת הבגרות מחר במת'.... אגב, שיהיה בהצלחה לכל הנבחנים!!!]

yanivtr

New member
../images/Emo122.gifאין לי כוח

חזרתי רק לפני חצי שעה מהביציפר(כן כן, בתשע ורבע!!!) אין לי כוח לספר למה..... ד"א יש אייקונים חדשים
מישהו מוכן לסהביר לי מה זה-

i love gina

New member
טנא....

ונו, עוררת את הסקרנות שלי, למה חזרת כל כך מאוחר מהבצפר???

yanivtr

New member
מחר, אני מת מעייפות

ולמרות שאני מת מעייפות, אני לא מצליח להרדם!!!
|גנן|

i love gina

New member
אוקי דוק ../images/Emo171.gif

מקווה שעד עכשיו כבר הצלחת להרדם.....

למעלה