i love gina
New member
מופע הדיוות 2003!!! ../images/Emo170.gif
טוב, קודם כל וידוי קטן, התחלתי לראות בכלל ב-10, כשזה התחיל ב-9.... מה לעשות שאני קצת סנילי???? בכל מקרה, טקס חביב, אבל לצערי פספסתי את ביונסה, היא הופיעה עם קרייזי אין לאב במקרה??? קווין לטיפה הייתה חמודה כהרגלה, וויטני נשמעה על ה-פ-נ-י-ם!!! פשוט נורא... צ'אקה קאן הופיעה לה משום מקום, הייתי בטוח שהיא מתה או משהו...
[זו תסבוכת אצלי, אם אני לא פוגש מישהו/רואה בטלויזיה מישהו יותר מחצי שנה אני חושב שהוא מת......
אף אחד עדיין לא הצליח לפענח אותי.. אפילו לא אני..... ] ביונסה שרה עם סטיבי פשוט יפההה.. גם אם זה היה ל-15 שניות, שאניה הייתה חמודה, אשטני הייתה תקועה שם קצת כמו אבן בנעל (היא ממש לא נשמעת טוב, מצטער) והדיווה החדשה, טטרלין משהו, נשמעת מעולה!!! כל הכבוד לה, באמת היה מגיע לה..... היא שרה יפיפה... והשתיים האחרות, כל הכבוד להם, הם היו שמחות בשבילה, ולרגע לא הראו פרצוף מריר, אחרי הכל :"זה רק ספורט..." זהו בתחלס , טקס נחמד סך הכל... Any comments?
טוב, קודם כל וידוי קטן, התחלתי לראות בכלל ב-10, כשזה התחיל ב-9.... מה לעשות שאני קצת סנילי???? בכל מקרה, טקס חביב, אבל לצערי פספסתי את ביונסה, היא הופיעה עם קרייזי אין לאב במקרה??? קווין לטיפה הייתה חמודה כהרגלה, וויטני נשמעה על ה-פ-נ-י-ם!!! פשוט נורא... צ'אקה קאן הופיעה לה משום מקום, הייתי בטוח שהיא מתה או משהו...