מופע האימים של הפצצה

אז כמי שמתימר לאחוז בעובדות

והאמת נר לרגליו (טבע שני שלך הוא לזעוק "זהו שקר" אתה שקרן" וכו´), האם תוכל לצטט במדויק (הרי אתה יודע את האויב ולא יתכן ש_אתה_ תמציא שקרים) באיזו קלטות/הרצאות הרב ציין תאריכים מפורשים (אפילו הערכה של "בעוד כמה חודשים יספיק) שהנה בתאריך זה וזה יהיה סוף העולם? ואל תנסה להתחמק!! אני רוצה הוכחות.

begone

New member
בבקשה!

הנה הלינק המבוקש אמנון יצחק טוען למלחמת גוג ומגוג. הפיגועים האחרונים בישראל הם אירוע קטנטן לעומת מלחמת גוג ומגוג כפי שהאגדות היהודיות מתארות אותה. לכן אמנון יצחק הטעה, מטעה ויטעה. הוכחה!

ביגון הלומד משפטים ומתבקש מכך

שידע להבדיל בין הוכחה לבין מלל שאין בו ולא כלום מן ההוכחה. תגיד לי, אתה מנסה לעשות צחוק ממני? הלזה קוראים הוכחה?! קרא שוב והפעם טוב טוב את שביקשתי ממך, בהנחה שזה לא מעבר לתפיסתך, בקשה קלה קשה (כדברי הרב באחת הרצאותיו). "האם תוכל לצטט במדויק באיזו קלטות/הרצאות הרב ציין תאריכים מפורשים שהנה בתאריך זה וזה יהיה סוף העולם? הוכחות!!! קאפיש? (כדברי ביגון) ומה הבאת לי? "התזה המרכזית שלו הייתה שאם העם אינו ראוי לגאולה בתש``ס, כי אז יהיו גזירות קשות בתשס``א." גזירות ביגון גזירות!! ולא סוף העולם!! אם אלו הוכחות אז גש למרצה שלך ותגיד לו שאתה לא תבוא יותר כי אתה...

begone

New member
לא קראת

"התזה המרכזית שלו הייתה שאם העם אינו ראוי לגאולה בתש``ס, כי אז יהיו גזירות קשות בתשס``א." גזירות ביגון גזירות!! ולא סוף העולם!!" תמשיך לקרוא את הכתבה. הוא מדבר שם על מלחמת גוג ומגוג.

יש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא

"התזה המרכזית שלו הייתה שאם העם אינו ראוי לגאולה בתש``ס..." את זה מי אמר/כתב? = אדיר זיק. אם היה כתוב ציטוט מדברי הרב... "התזה המרכזית שלי הייתה שאם העם אינו ראוי לגאולה בתש``ס.." ניחא.. אתה עדיין מתחמק מלהביא הוכחות חותכות וברורות, ציטוטים מדברי הרב, אודיו, וידיאו, או טקסט הניתן להבין מעל לכל ספק שהוא עצמו עומד אחר הציטוטים. קדימה, לעבודה... ואל תחזור בידיים ריקות, או הוכחה מוגמגמת משהו.

begone

New member
ושוב אני נאלץ לתקן אותך כמו ילד

"את זה מי אמר/כתב? = אדיר זיק" אמנון יצחק הביא את הכתבה הזאת באתר שלו. אם הוא היה חושב שהכתבה מעוותת את דבריו או מביאה דברי-שקר, הוא היה מצרף הסתייגויות, תיקונים או אפילו כותב כתבה משלו, ובמקרה הגרוע אולי אפילו תובע את אדיר זיק. אגב אדיר זיק - זה לא הבריון הרדיופוני שהסית לרצח רבין? יופי של עיתונאים! "אתה עדיין מתחמק מלהביא הוכחות חותכות וברורות" אני קראתי במספר עיתוני-רשת שהוא אמר בפומבי שעוד תשעה חודשים ארה"ב תטבע. וזה אומר שהוא נקב בתאריך. אין לי כוח לקנות קלטות שלו ולהתחיל לחפש את זה. תגיד לי, אני עובד אצל יצחק או משהו? אני לא אמור לחטט בקלטות הללו, וזה מספיק שאני מביא לך ציטוטים מן העיתונות שאותם יצחק לא הכחיש כלל. ועכשיו לינק - כל אמריקה תשקע במים בלו-בלו-בלו http://www.shofar.net/site/ArticleDetile.asp?SubStatus=2&id=126&CategoryID=3&TBLname=TBL_press&CatTrans=עיתונות

בגלל זה הוא תובע את העיתונים

על הוצאת דיבה ולשון הרע? אני מדבר על הוכחות חותכות ואתה ממשיך לקשקש... "אני קראתי במספר עיתוני-רשת שהוא אמר..." אחלה הוכחות. ידיעותך במשפטים נשגבות מבינתו של האדם הממוצע. לגבי הכתבה של אדיר זיק: אם עוד לא הבנת, מטרת הצגת הכתבה היא השורה התחתונה והמסכמת, לך וקרא שוב. "הרושם שלי היה שחלק מהקהל האזין וקיבל את הדברים, אם כי הסתייג מחומרתם ומקירבת זמן תחולתם. חלק מהקהל אולי צחק. ועכשיו מי יצחק?! וזה המסר שהרב מנסה להעביר בכל פעם מחדש "צוחק מי שצוחק אחרון". "מספיק שאני מביא לך ציטוטים מן העיתונות" רחוק מלהספיק! אני גם אתחיל להביא ציטוטים (מהזיכרון) מעיתונות, מעניין איך תתיחס לזה. עדיין ממתין להוכחות. הוכחות ביגון, הוכחות! נאה דורש (הוכחות), נאה מקיים.

begone

New member
אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל

"אני מדבר על הוכחות חותכות ואתה ממשיך לקשקש" בלו-בלו-בלו. ראיתי את זה ב´רק בישראל´. מה יותר חותך מזה? "מטרת הצגת הכתבה היא השורה התחתונה והמסכמת" אמנון יצחק מציג באתר שלו, בידיעתו, כתבות שקריות, בשביל להציג את השורה התחתונה? בלתי סביר בעליל. "צוחק מי שצוחק אחרון" נשגב מבינתי הקטנה איך יצחק יכול לצחוק. הרי הוא ניבא את חזון אחרית הימים, חיסול כל החילונים, טביעת אמריקה, מלחמת גוג ומגוג, חזרה כללית בתשובה, חיסול טוטאלי וגם ´גזרות´ (שזו מילה מופשטת לחלוטין, חסרת כל פשר). אז מה אתה בדיוק מנסה להוכיח כאן? אתה לא מוכיח כלום. יצחק חוזה את כל הדברים הכי גרועים בעולם, ואז כשיש כמה פיגועים הוא אומר אמרתי לכם כמו טמבל. סלח לי אבל זו תת-רמה מהסוג הנפשע והנמוך ביותר. קשה לי להאמין שאתה מאמין בעצמך למה שאתה אומר. "הוכחות ביגון, הוכחות!" יש לי שש מליון הוכחות. וכולם יהודים. לא מספיק?

לא נורא

יקח זמן אבל בסוף תבין. "יש לי שש מליון הוכחות. וכולם יהודים. לא מספיק?" מספיק למה? שאין בורא לעולם? הטיעון שלך די חלש!! על פי ההגיון שלך, לא היה צריך להיות היום יהודי אחד מאמין. אבל מתברר מעל כל היגיון שפוי שלא רק שחלק מהפליטה התחזקו יותר, אלא עם הזמן, ובמיוחד בעשר שנים האחרונות לפחות, גל החזרה בתשובה הוא בלתי נתפס. וזאת על אפך וחמתך שלך ושל שכמותך.

begone

New member
לא נעים

"על פי ההגיון שלך, לא היה צריך להיות היום יהודי אחד מאמין" הטיפשות האנושית היא נתון שאין להתחמק ממנו. מי שלא הצליח להבין, אחרי השואה, שאין אלוהים ליהודים, הוא אדם טיפש. ואני מקבל את העובדה שיש המון אנשים טיפשים בעולם. בכדור הארץ - הטיפשים הם רוב. "בעשר שנים האחרונות לפחות, גל החזרה בתשובה הוא בלתי נתפס" רק קצת שכחת, שבמקביל, שינוי מתחזקים, הרוסים מקצינים נגד החרדים, הפלשתינאים מקבלים מדינה וש"ס נחלשים מבפנים. לכל גל יש אנטי-גל.

עדיין לא נורא

קשה לך לקבל שההגיון שלך הופרך. על פי ההיגיון שלך, מי שלא תואם ביגון הוא טיפש. כן, כן, סרוק את תגובותיך בפורום ותגלה שכך עובד ההיגיון שלך. "שינוי מתחזקים, הרוסים מקצינים נגד החרדים" כמי שמתיימר להבין בפוליטיקה ומתעקש להטיף גם לאחרים בנושא, עלי לציין שתמימותך המעושה לא משרתת אותך היטב. 1+1 זה פשוט עבורך נכון? אם כן, חבר את קולות שינוי יחד עם הרוסים המקצינים (רק המקצינים) ותבדוק כמה מנדטים קיבלת. תל קטן, לעומת הר של כמעט 120.

begone

New member
מתחיל להיות רואה

"קשה לך לקבל שההגיון שלך הופרך" טרם ראיתי שזה קרה. העובדה שאתה *טוען* שזה קרה לא מוכיחה שזה אכן קרה. "חבר את קולות שינוי יחד עם הרוסים המקצינים (רק המקצינים) ותבדוק כמה מנדטים קיבלת" אני מדבר על הבחירות הקרובות, לא על הבחירות הקודמות. מכיוון שהבחירות הקרובות יהיו מפלגתיות ולא משולבות, דפוס ההצבעה יהיה שונה לחלוטין.

כנראה שבן שיחי ניחן ביכולת

המקבילה ל"אורים ותומים". "טרם ראיתי שזה קרה." צניעות וענוה ממאפינך הבולטים. עקשנותך להציג עצמך צודק בכל דיון וסוגיה אינה בהכרח מעידה על כך שאתה צודק. (הפנם זאת) "מכיוון שהבחירות הקרובות יהיו מפלגתיות ולא משולבות" אז בכלל חבל"ז של המפלגות הקטנות. כל המפלגות הקטנות יפסידו וכוחן ירד. כן, כולל ש"ס לשמחתך הרבה.

begone

New member
אוף טופיק

לדעתי, ש"ס מייצגת את הכישלון היחסי של תרבות המזרח לאמץ את תרבות המערב. זה כישלון שקיים בכל העולם, בכל המדינות בהן קיים עימות בין מזרח למערב, וש"ס לא המציאה אותו. הבעיה היא שבמקום לפתור את הבעיה, היא פשוט אומרת ´בוא נשבור את הכלים´ ומחזירה את האנשים אחורה במנהרת הזמן. זה לא פותר את הבעיה, אלא רק מחריף אותה. זה מגביר את העדתיות, זה מגביר את הבורות, מגביר את הנחשלות ומגביר את הפער בין האשכנזים לספרדים. ש"ס לא פתרה כלום. היא פשוט ניסתה לסגת אחורה למה שהיה פעם. אלא שהעולם השתנה, והמגמות הגלובליסטיות, המדעיות, הרציונליות והטכנולוגיות רק ילכו ויתחזקו. אי אפשר להילחם בטכנולוגיה, אפילו אם אתה זורק את הטלוויזיה מהבית.

עדיין לא נורא

קשה לך לקבל שההגיון שלך הופרך. על פי ההיגיון שלך, מי שלא תואם ביגון הוא טיפש. כן, כן, סרוק את תגובותיך בפורום ותגלה שכך עובד ההיגיון שלך. "שינוי מתחזקים, הרוסים מקצינים נגד החרדים" כמי שמתיימר להבין בפוליטיקה ומתעקש להטיף גם לאחרים בנושא, עלי לציין שתמימותך המעושה לא משרתת אותך היטב. 1+1 זה פשוט עבורך נכון? אם כן, חבר את קולות שינוי יחד עם הרוסים המקצינים (רק המקצינים) ותבדוק כמה מנדטים קיבלת. תל קטן, לעומת הר של כמעט 120.

למעלה