מופע בהתנדבות

neshikolada

New member
מופע בהתנדבות

למופע בהתנדבות זקוקים אנשים בגילאי 19-27 גם ללא ניסיון במשחק או שירה מאזור חיפה והקריות בלבד. אנו להקה שפועלת זה 6 שנים בהתנדבות ב"ניצן" לאנשים עם פיגור קל ואנו עובדים בימים אלו על הצגה חדשה לקראת החגים ומחפשים שחקן או שחקנית עם נסיון או בלי. אנא שילחו פרטים אישיים לכתובת האימייל הבאה: [email protected] תודה ושיהיה לכולכם שבוע טוב.

neshikolada

New member
פרייארים???

זה שאת/ה לא יודע/ת לפתוח את הלב ולתת כוח ושימחת חיים לאנשים שזקוקים לזה אז דבר/י בשם עצמך. אני לא רואה את עצמי כלל כפרייאר, אני מקבל סיפוק ענק מלעזור ולתרום. אז אם לא מתאים לך - סבבה המודעה פונה לאלו שכן מתאים להם.

אם כבר התחלת להתפלסף...

אמרת בעצמך: "אני מקבל סיפוק ענק מלעזור ולתרום" - אז אתה בכלל לא מתנדב, אתה לא עושה את זה בשביל לעזור, אתה עושה את זה בשביל הסיפוק.

בפועל הוא עוזר

וזה מה שחשוב. אדם נמדד ומוערך ע"י החברה (לצערנו או לשמחתנו) ע"פ מעשיו ולא ע"פ מחשבותיו, יקירתי.

ממש חכמולוג גדול

אני מקבל מזה סיפוק שעשיתי טוב ושעזרתי לאחרים ואל תנסה לפרש את זה לפי איך שאתה רואה כי חוכמה גדולה כנראה שאין לך בחיים. אני פונה לאנשים שבאמת איכפת להם ולא אנשים בעלי תת משכל. עשה לי טובה ומנע ממני לראות שוב את תת המשכל הזו בתגובתך הבאה. תודה.

neshikolada

New member
תודה כוסון

כוסון הוא בחור שגם מופיע בהתנדבות ועושה שמח לאנשים איתנו ולדעתי כוסון אתה לא צריך לרדת לרמה זו של האנשים מי שטוב לו ואוהב לפתוח את הלב שיפתח מי שמנסה להתפלסף באמת אין צורך לרדת לרמה שלו. וכן המודעה פונה לאנשים שחושבים שכדאי ורצוי לעזור לאחרים.

actress

New member
והנה שיר מתוך משפחה וחצי שאומר את

הכל בעצם שרה אותו סי היימן בתוכנית "משפחה וחצי" מילים: חנה גולדברג לחן: יובל שרים אם יש לך את הכח לאהוב אם יש לך ידיים לחבק בלי לחשוב אם את טיפת האושר אתה מוכן גם לגנוב אז יש סיכוי שיהיה לך טוב יש לך אולי אהבה שחושבת רק עלייך והיא עדיין רק שלך אז אל תיתן לזה ליפול לך מבין האצבעות תגיד, מתי כבר תתחיל לראות? לפני שנעלם תסתכל ותראה את הכחול של השמיים ותגיד תודה שיש לך עיניים יום אחד אני מגלה שבשבילי אתה היית כמו אויר לנשימה אז אל תיתן לי לחכות לך לחכות יותר מידי אני לא רוצה שתבזבז את חיי לפני שנעלם תסתכל ותראה את הכחול של השמיים ותגיד תודה שיש לך עיניים אם יש לך את הכח לאהוב אם יש לך רגליים לצאת אל הרחוב אם יש לך את הכח לקום ולעזוב אז יש סיכוי שיהיה לך טוב לפני שנעלם תסתכל ותראה את הכחול של השמיים ותגיד תודה שיש לך עיניים יש לך את הכח לאהוב. הבלטתי באמת את החלקים שחשובים וכמי שאוהבת לתרום ולעזור לזולת תאמינו לי שזה כדי רק לראות את החיוך של הפרטנר מולך וזה שווה את הכל.

normajean

New member
ושוב..יכוליות שזו אכן היתה ציניות

אשר בקעה מ"גרונו" של רוני הבא לא נשכח כי רוני כרגע בעיצומה של התקלמות חדשה,למקום חדש והוא רוסי

אוקי חבר'ה... תרגיעו../images/Emo11.gif

רוני התבדח קלות. neshikolada (או ניק אחר) - אתה באמת לא צריך להתרגז כל כך
. אני מאחל לך שתצליח עם הפרוייקט הזה שאתה מארגן. אולי תסביר לנו בכמה מילים על הנושא של ההופעה?

neshikolada

New member
אוקיי

המופע בעקרון הפעם עוסק בפארודיה על כל הטלנובלות למיניהם לא ממש יכול לפרט אבל זה הרעיון. ואני ממש לא מתרגז, כוסון זה שהתרגז אבל אין צורך באמת במריבות טיפשיות. שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב לעשות.

mishmishonet

New member
איזה שטויות..

התנדבות זה תמיד טוב...ועוד למטרה כזאת חשובה, אם אתה שחקן בנשמה, שהבמה עושה לו את זה, לא צריך להיות אכפת לך, לפחות לא עכשיו כשאתה צעיר כמה קיבלת על זה...האושר הוא המחיאות כפיים בסוף...כל התנדבות בתחוםפ שאתה אוהב היא מהנה...

למעלה