מופעי סטנדאפ בפורים

מופעי סטנדאפ בפורים

מישו יודע אם יש מופעי סטנדאפ בפורים לדתיים? משו בסגנון של נויה או משו...

יאיר אורבך הוא סתם כופר

לפי מה שאני שמעתי הוא מופיע בשבת ומדבר ומסטאנדפ גס מאוד אם המקורות שלי נכונים אז הוא ממש בושה לציבור שלנו

מה????? ממש ממש לא נכון!

הוא לא!!! מי שאמר את זה, סתם מוציא שם רע.. הוא דתי חזק, מאוד מאמין! לך להופעה אחת שלו, ותראה בעצמך... הוא לא אומר דברים גסים! חס וחלילה! אם הוא היה כזה...אז הסניף שלי לא היה מזמין אותו.. אהה, ועוד משו- אנשי ההפקה שלו שקובעים לו הופעות וכו' הם גם דתיים! מה שעוד אומר שהוא לא יופיע בשבת!

את די תמימה הייתי אומר

הוא בא לסניף של בני עקיבא למה נראה לך שהוא ידבר גס אז הוא בא אליכם ועושה לכם הופעה כזאת רכה ונחמדה מי אמר שהוא תמיד כזה אני הייתי בהופעות שלו וחוץ מזה את יודעת שבני עקיבא היא לא התנועה הכי בררנית בעולם אומרים להם סטנדאפיסט דתי הם מיד (הסניף שלכם וככה גם כל סניף גם שלי ושל כולם) אומרים כן בלי יותר מדי שאלות (ואני אומר לך את זה בתור מדריך שנדבק כל החיים שלו לקומונרית המסכנה שלו ויודע על כל צעד ושעל שהיא עושה במסגרת עשייה לסניף אז כתתחילי להיות יותר דמות מארגנת בסניף תראי איך הכל הופך להיות מאוד מורכב ובכלל לא פשוט כי לפעמים לא אומרים הכל להורי החניכים "בדקתם אותו אם הוא מוסרי" אז אומרים להם כן כי לא יודעים שזה לא ככה כי לא טרחו לבדוק כי עד שמשהו כבר מסכים למה לא מביאים אותו לא מתחילים לעשות לו חקירה נוסך שב"כ רואים כיפה סרוגה אין מה להניח שהוא גס ומופיע בשבת קוראים לזה נאיביות וכדי לא לרדת מזה כי אז אף אחד לא יתקרב אלינו אלא לדעת מראש את מי אנחנו מזמינים לסניף כאילו הכרה ממשית לא אני שמעתי ממנו על ההוא לבוא ולראות אותו כשאין לו מחויביות

טוב, תקשיב...אני לא רוצה לשפוט אותו

ככה שאם לא אכפת לך.......בוא נגמור את הדיון הזה!

zebikz

New member
אמ..

ראיתי פרסומת של איזה חרדי שעושה מופע סטנד אפ למבוגרים ונוער על נישואים.. ויושבים בנפרד

למעלה