מופעי הנוער בדרך ....

Roei152

Well-known member
מנהל
מופעי הנוער בדרך ....
O-boy תצא במופע קטן ואיינטמי יותר שתרוץ בארץ... , המופע שירוץ מטעם טדי הפקות מפיקת הסדרה; ( (טדי גם אחראיתת על אמנים והפקת המופעים שלהם , כלומר היא לא צריכה גוף חיצוני שיפיק את המופע) , נראה לי בלי חסות של יס או ערוץ הילדים ..במופע ישתתפו רק הלהקה בהרכב של עכשיו ...
שכונה תצא במופע שני , לא ידוע עדיין גודל המופע (החממה עשתה במופפע האחרון שלה מופע קטן , ולא נוקיה...)... במופע ישתתפו ליהי,ניר,תותי ,ליאנה ,, עידן . ועוד שניים שלא קשורים קשר ישיר לקאסט הראשי דניאל וטל...

panda0zombie

New member
למופע של או בוי אגב
לא תהיה עלילה או איזה שהוא סיפור.. אמור להיות נטו שירים מהסדרה
מופע קטן לשכונה.. חסרים די הרבה אנשים

היי! איפה אושרת וטום?!
אורי גרוס אמר שהוא רוצה להקרין את הפרקים בהיכל התרבות...
&nbsp
אגב, איפה טל קוטלר במופע?! אי אפשר בלי אלוטל!

rubmwue1234

New member
אתה רומז
שאחרי שהעונה השנייה של שכונה הייתה נכון להרגע כל כך גרועה,
היא גם אמורה להיות האחרונה?

Roei152

Well-known member
מנהל
ממש לא!!!!!
איןן קשר בין גודל המופע לעונה ...
נתאי שמע במפורש מגיורא שתהיה עונה שלישית.. תרגע...
&nbsp

אורי VS גיורא
סתם, נו. האמת שדי משעשע אותי שעוד לא הגענו לסיום העונה הראשונה (עאלק "עונה". אני לא מאמינה שגם אורי סיגל לעצמו את המונחים ההזויים של הערוץ הארור הזה) וכבר הם מעלים מופע, אבל בסדר, הם בסך הכל רוצים למנף את ההצלחה והפופולריות. רוצים להראות שהם עדיין כאן, no matter what. טוב, והאהוב שלי על הבמה, זה בטח לא יכול להיות רע. שישירו להם בכיף...

לגבי שכונה, וואו, כל כך לא משנה לי יותר. הם חוזרים לבמה כנראה בעקבות ההצלחה המטורפת של העונה הנוכחית. משהו.

Roei152

Well-known member
מנהל
מידע נוסף על שכונה
המופע אכן יהיה המשך של המופע הקודם ... יקרא "שכונה בהופעה 2" .. ויהיה מופע גדול ..
המופע ירוץ גם הוא בפורים , כמו המופע הקודם שרץ גם הוא בפורים בשנה בה שודרה העונה הראושנה.. כמו קודמו גם הוא יהיה מופע עליליתי משולב שירים... צ'ופר קטן ... הפרק האחרון של העונה יוקרן במופע לפני כולם.. על מסך ענק...

למעלה