מופיעים לי 2 כונני 1.44

• פותח הנושא rlb
  • פורסם בתאריך

rlb

New member
מופיעים לי 2 כונני 1.44

שלום, יש לי בפועל כונן floppy אחד, אבל על מסך "המחשב שלי" מופיעים 2 כוננים A ו B , כונן A מתפקד כרגיל, אך אם בטעות לוחצים על כונן B המחשב נתקע. איך אפשר להיפטר מכונן B ?? תודה, הראל

rlb

New member
2 כוננים

נכנסתי ל: STANDARD CCOMS SETUP וכתוב שם: DRIVE A: 1.44,3.5 DRIVE B: NONE אם אני יכול להבין מזה שלא מוגדרים 2 כוננים, מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה, הראל

duke4you

New member
תשובה

כדי למחוק אותו: כנס ללוח בקרה -> מערכת-> מנהל ההתקנים ותסיר אותו משם.

rlb

New member
2 כוננים

שלום, מחקתי אותו דרך מנהל ההתקנים אך הוא חזר עם אתחול המחשב. תודה, הראל

noam01234

New member
אז..

תפעיל את המחשב במצב בטוח, תכנס למנהלי ההתקנים ותמחק את כונני התקליטונים ובבקרי הדיסקים תמחק את בקר התקליטונים.

rlb

New member
עדיין לא נפתרה הבעיה...

שלום ותודה על העצות, הסרתי את כונני התקליטנים ובקריהם במצב בטוח, אך כמו קודם, לאחר אתחול המחשב הוא זיהה 2 כוננים והתקין אותם (למרות שקיים רק כונן אחד) פתחתי את המחשב ווידאתי שאכן קיים רק חיבור אחד לכונן 1.44 ואחד לכונן ZIP פנימי (F)- אולי החיבור הנוסף לכונן ה-ZIP הוא שיוצר את הבעיה? תודה, הראל.

duke4you

New member
תשובה

1. איזה סוג חיבור יש לכונן הzip שלך? 2. נסה לנתק אות הzip, להסיר שוב את המרכיבים ממנהל ההתקנים ולבדוק שוב.

rlb

New member
אכן כונן ה-ZIP יוצר את הבעיה

שלום, החיבור לכונן הזיפ הוא פנימי (חיברתי אותו לתקע היחיד שהתאים לו) ואכן כאשר ניתקתי אותו, הופיע כונן 1.44 אחד. איך בכל זאת אפשר גם להשאיר את הזיפ מחובר ולהנות מכונן 1.44 אחד? תודה, הראל

למעלה