מועקת גירושין

oferbr

New member
מועקת גירושין

מאז שהיתגרשתי (כחצי שנה ) אני מרגיש ששום דבר לא הולך לי האם זה דבר טבעי?

יערית

New member
WELLCOME TO THE CLUB

מה הקטע שלך? כולה התגרשת לפני חצי שנה.. יש כאלו שגרושים 15 שנה(ראה סיפור למטה)וגם להם לא הולך דבר, אז מה התלונה? איפה לא הולך לך? עם נשים? עם העבודה? אתה נמצא בקרוסלה עכשיו,הכל מסתוב סביבך,תהנה מזה כי אם לא אז תמצא את עצמך מקיא מהר..והרבה. קודם תן לראש לעקל דברים,תן ללב להרגע.................. אחר כך תקרע את העיר................. אחר כך תבלה עם כמה נשים שבא לך.............. אחר כך תכיר אותי........................:) ונתחתן!!!!!!!!!!!! מתאים לך? זהו אתה מסודר כבר... יערית-במצב לא שפוי.

יפעת*

New member
יא יערית

אני לא מאמינה את באמת רוצה להתחתן :-() (יפעת בהלם קל)

יערית

New member
בוודאי מתוקתי:))))))

לא קראת את תגובתי למטה?(שדווקא חיזקה את מה שאת כתבת), אני רוצה את זה כמו שצריך.... סוף סוף שיתגשם החלום הלבן שלי(לא דופקת חשבון לאף אחד), מי שלא בא לו ..שלא יתחתן איתי ;-) אל דאגה ..יפעת אני יודעת מה יש לי להציע,יודעת מה אני שווה(שוניתקי), ולכן אני לא רוצה סתם בלה בלה.. אלא אם כן אני ממש יתפשר על כך . חוץ מזה שאני רוצה עוד ילד,ורוצה אותו מסיבות אחרות מאלו שעד כה עשיתי. (לא נכנסת לנישה הזו) הייתי מובנת? יערית-רצה לחפש שמלת כלה:)

יפעת*

New member
ילדתי שלי, אל תלכי לבדך...

אם את הולכת לחפש שמלת כלה, תני לי לבוא לעזור לך

ה-שונית

New member
הכי שווה שיש

אבל, יא זבלונית, לא יכולת להודיע שאת מעבר לכביש, כדי שאוכל לאסוף אותך מהפינה ולבצע בך את זממי בינות לשיחים תמורת שקל ועשרה לשעה (זה העודף שתתני על על השקל שאשלם לך תמורת שירותיך הנדיבים) שונית (שעדיין כועסת שלא הוזמנה לפזז ולקרקר)

יערית

New member
נישמתי השנייה(או השלישית לא זוכרת)

SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!! להבא ..וזה מגיעה כבר(שבוע הבא) את צמודה אלי עם החברים הטובים.. אשמח לפזז,ולקרקר איתך(סביבך),בתנאי שתתאפקי..בלי נשיקות צרפתיות ליד כולם(הסבר ראי בפליטוטי לשון-יערית בעיר הגדולה) יערית-שמתגעגעת לאקשן כאן.

יערית

New member
יערית בעיר הגדולה

בשבילך שונית חברה מתקשרת: -יאלה בא לך היום לרקוד? -לא יודעת נראה כבר..הילדים..ביבי סיטר... -אל תהייה רעה,נראה כבר עד הערב.-בסדר אין בעיה. ערב מגיע: יערית מגיעה לבית החברה,מגיע השותף השלישי לבילוי,אופס נוסעים בדהירה אל עבר העיר הגדולה. נכנסים למקום המוכר והידוע,הצפוף,מלא עשן,מלא ילדים(20+)וגם מבוגרים, עיניים מלטשים לכל עבר,לוחשים באוזניים מילים חסרות משמעות,ומה בס``הכ ביקשתי? תנו לרקוד בשקט..תנו להכנס לעולם שלי.. פתאום בזוית העין ניתקלות עיניי בשלישייה נחמדה,שתי נשים גבר אחד ,צעירים בגילאי העשרים,רוקדים יחד ושמחים,חייכתי לעברם ופתאום אני רואה שאחת מהשתים מתנשקת עם הגבר(לגיטימי לא?),אבל אמרתי לעצמי בליבי, לא נעים מהאחרת שככה השניים מתלהטים לידה והיא לבדה,אך עודל א סיימתי לחשוב על כך,והגבר פתאום מתנשק עם האחרת,מה זה נשיקה חבל על הזמן,כמעט שהתפשטו להם,טוב, אמרתי סבבה שיהנה לו משתי העולמות,אך לא דיי בכך,פתאום שתי הנערות התחילו להתמזמז בניהן,להתנשק ,כול פיות הרוקדים סביבן היו פעורים,גם אני פתאום אמרתי לחברתי``מה קורה פה?``זה לא המקום לאורגיות,אני כבר הייתי במקומות שכאלו בת``א וברחתי מהן,למה גם פה? מה הקטע של ``ההתבלטות שלהם?``מה הם רצו להוכיח? ביננו זה דיי גירה את המוח שלי,אך לא אהבתי שזה היה בפרהסייה,לכל דבר יש טעם,וזה איבד מהטעם שלו.. יצאתי מסוחררת מהעיר הזו,חסרת הגבולות,חסרת כל היגיון. חזרנו לכפרינו השקט והאנושי ומה אתם חושבים שלא אחזור לרקוד שם? אחזור ועוד אייך,נראה לי שהם לא יגיעו לשם יותר,כי כולם לטשו בהם עיניים,ואף פנו אליהם שזה לא המקום לכך. יערית-המומה אך מבינה שיש אנשים עם צרכים .....

ה-שונית

New member
אם זה המצב....

המקום - עלי החבְרָה - עליך! שונית (ששומרת בקנאיות על תומתה)

beni77

New member
יערית, גם לי ברוך הבא

במקרה נכנסתי. המכנה המשותף בין גרושים גרושות הוא כהודעת מנהל הפורום. בתגובתך לחדש שלא הולך לו אז... אני לבד מעל עשר שנים מתוכן 4 גרוש. לאחר שראיתי עברתי ועברתי הרבה הרבה הרבה לא בא לי שוב... למרות שבא לי.... אבל בשום אופן לא אומר שלא הולך לי. עצם העובדא שאני חי הולך ונושם למרות הכל הרי ברור שהולך לי. ועם הרגשה זו הרי שהולך לי בהכל תודה לאל. אני מייצר ועושה ומחבב ויש חבר`ה ויש הכל. אז מה ? רק כמעט הכל ... חוץ מאשה אוהבתאבל חוץ מזה ה כ ל ה ו ל ך.... שבת שלום ומקוה שמי שחושב שלא הולך לו יבחין שכן הולך לו. רק בהליכה לא מגיעים ברגע. צועדים וצועדים וצועדים אולי כצב אולי כצבי אבל בסוף מגיעים...

יערית

New member
אהבה.....מילת המפתח!

כל החיים שלי סבבו סביב המילה הזו, אני מאמינה גדולה בה,חושבת שפרק החים הבא שלי יהיהמושתה על הרבה אהבה,חברות טובה,ונתינה! צודק..אכן גם צעדי צב מביאים את האושר...מגיעים ליעד בסופו של דבר! אל ייאוש. שלכם בשבת שלום. יערית.

oferbr

New member
תודה ליערית

תודה על העצה זה ניכנס לי כמו טיל לראש הדברים שלך תודה.

יערית

New member
אז עכשיו מה שנישאר הוא

לטוס לירח לא? חשבתם פעם איך ניתן לתנות אבהבים בטיסה לחלל? רוצה להיות הראשונה לנסות:) יערית-אחת מהפנטזיות.

יפעת*

New member
תתחיל לחיות

אפילו אם בהתחלה זה באופן מלאכותי, אפילו אם לא בא לך, תכריח את עצמך, ותראה שאחר כך הכל זורם הרבה יותר טוב. זה טבעי שאתה מרגיש ששום דבר לא הולך לך, אם אתה נותן לעצמך להרגיש כך, זה בידך.

z1george

Member
מנהל
גם לי זה קורה

אתה לא לבד אני התגרשתי במאי 2000. 4 חודשים הייתי בדכאון נוראי. אחרי זה פחות אבל עדיין קשה.

יערית

New member
יופי אני לפניך ;-)

אפריל -2000 לא היתי בדיכאון, קיבלתי את הליברטי שלי... אבל עכשיו קצת קשה....(סתם בכדי לתת לכם הרגשה שגם לי קשה) את האמת שקשה מבחינתי דברים אחרים..רק לא הקטע של הגרושין. יערית-מאמינה שמגיעה לה להיות מאושרת!!!!!!!!!

shlomit48

New member
לא הולך מאז שהתגרשתי

נסי/ה להיזכר, כמה לא הלך לך לפני שהתגרשת... הדברים משתנים בלי ועם קשר. נא להתאזר בסבלנות. שלומית

_רונן_

New member
אתה לא יכול לשער לעצמך

עד כמה זה טבעי. תאמין לי שרק החודש, כשאני מציין שנה לגירושי, אני סוף סוף מרגיש ש``הסתימה`` השתחררה. שהנה החיים ממשיכים שוב לזרום. אני מניח שלא אתה יזמת את הפרידה. אני צודק ?

למעלה