מועקות...

נעמי 1

New member
מועקות...

בזמן האחרון קצת קשה לי שם, בנפש. מנסה להתמודד לבד. לא תמיד מסוגלת להתחלק עם אחרים. ואם אני כבר מתחלקת, אז זה קורה מעט מאוד. תמיד השתדלתי להתמודד לבד עם הבעיות, זה נתן לי כוח. שליטה. כן, לא קל לפתוח את הלב. לא קל לי לדבר על הדברים שבאמת הייתי רוצה לדבר עליהם. ולמה אני מדברת על זה, כי היום בערב התקשרתי לשאול מה שלומה. אמרתי שאני מתגעגעת. שכבר הרבה זמן לא ביקרה אותי. תמיד שאני מדברת איתה, אני שואלת מה נשמע בבית. מה שלום בעלה. ואז היא אמרה, יש משבר, תקופה לא קלה. 15 דקות עברו מאז השיחה, וכבר ישבנו יחד בפינת האוכל. מדברות. היא יודעת שאני כאן תמיד בשבילה. תמיד מסבירה מנקודת מבטי. מנתחת ביחד איתה את המצב. היא תמיד משתפת אותי ראשונה. אני בעצם אשת סודה. לפני כולם. לפני ההורים שלה, שהם עוגן חזק בשבילה. אז הגוש הזה שתקוע לי שם בגרון, בגללי, שוב גדל הערב, כי נוספה לי עוד דאגה. זהו. נעמי

הצופה.

New member
מקנא בחברה שלך

פעם לא הצלחתי להרדם כל הלילה אבי שאל לפשר העיניין..אמרתי אבא אני חייב למישהו כסף אמר לי אבי..מה הבעיה תתקשר אליו עכשיו ותגיד לו שאין לך להחזיר לו שהוא לא ישן
רוקד עם נמלים הצופה

פיראט*

New member
ומצד שלישי....../images/Emo66.gif

גם את זכית בחברה... שאיתה את יכולה לחלוק גם את המועקות שלך... וישנם אחרים בוודאי... דברי איתם... בשביל זה הם שם... בשבילך... וכשמדברים, מגלים שהשד אינו נורא כל כך, וכמו שהוא גדל, כך הוא גם יכול להתגמד... עם מעט עזרה מחברים... בשביל זה הם ישנם... גם בשביל זה... שבוע טוב נעמי, שבוע של חיוכים, ושל שדים שרק מתגמדים ונעלמים...

נשית~37

New member
יקירתי...

כל אחד עובר תקופות כאלה ואחרות העובדה שיש חברות שאפשר להיעזר בהן בתקופות כאלה - עובדה כזו לא תסולא בפז. ואני יודעת שאת חברה נהדרת. נשמור על אופטימיות שגם תקופה זו תעבור.

מלאך39

New member
טוב ..........

טוב שלא דפקתי על הדלת סתם כך בלי הודעה מראש.... כרגיל....... אחרת לחברה שלך היה גוש בגרון.... שבוע טוב
נעמי

קסומה

New member
נעמי../images/Emo141.gif

פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו שוקעים לתחתית ללא שליטה...לכולנו זה קורה, קרה גם לי. אך קל יותר לשקוע כאשר יש מישהו להשען עליו, מישהו שימשה אותך מהמצולות....כשיש חברה טובה לפרוק כעסים ומועקות הדרך להרגשה הטובה מתקצרת באלפי מונים... אשריכן שיש לכן אחת את השניה.

נעמי יקרה.............

תמיד, מרגע שנוצר בינינו ידעתי שאת משהו מיוחד...
כמו שאת חברה טובה ככה גם חברותיך רוצות להיות עבורך.... אל תשכחי את זה.......
י.

למעלה