מועקה גדולה

ויקי76

New member
מועקה גדולה

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בתחושה לא טובה שאני סוחבת איתי כמעט כבר שנה..."הפסקתי לבטוח בבעלי", אני יודעת שאת רובכם זה לא מפתיע ושכל מודעה שניה מתעסקת בנושא זה.... אבל אולי תוכלו לייעץ לי מה לעות. אנחנו נשואים כ-10 שנים ויש לנו 3 ילדים מקסימים. לפני כ-3 שנים טסנו לעבוד בחו"ל ואני ושני ילדי חזרנו לפני תום החוזה בגלל שהייתי בהריון ובעלי נשאר שם כ-5 חודשים. לצערי אני מכירה את נוהל הרווקים באותה מדינה ואת ה"חברות" שלהם. בעלי הסתיר ממני את העובדה שהוא יצא עם חברים שם לפאבים מידי פעם בטענה שאני לא ארגיש רע (שאני פה בארץ עם הילדים והוא מבלה) - אני יודעת שהוא בילה כי באחת השיחות שלי איתו הנושא עלה והוא ציין את זה. מאז שהוא הגיע לארץ (אחרי שילדתי) לפני כחצי שנה, הסקס בנינו היה בהתחלה רעוע, שכן הייתי אחרי לידה והוא הלך והשתפר עם הזמן...אני חייבת לציין שמידי פעם אני בודקת את הסטוריית האינטרנט ומגלה שהוא נכנס לאתרי סקס די הרבה ואתרי היכרות דיסקרטיים (ממש מעט) וכשהתחתי בו אשמה בנושא ההכרויות הוא אמר שזה מרגש אותו לראות מה בנות ישראליות כותבות על עצמן, אבל שהוא לא תכתב איתן- אני חייבת להיות אובייקטיבית כאן ולציין שנכנסתי למייל שלו ולא ראיתי איזשהן התכתבויות מיוחדות...אנני יודעת אם הוא בוגד בי או לא, הוא חוזר בשעות מוקדמות מהעבודה, לא יוצא בערב עם חברים וכאלו וכל אחה"צ נמצא איתי ועם הילדים. התחושות שלי לא טובות, רע לי עם המצב, עם הפראנויה שלי, אם זה שאנני מסוגלת לבטוח בו, כנראה שהאגו שלי בשמיים, אני לפעמים מרגישה שבא לי לעזוב אותו, למרות שיהיה לי נורא עצוב לגדל את הילדים לבד, אבל אני לא יודעת איך לפתור את הבעיה שלי!!!!! אני נורא נואשת, מרגישה לא טוב וממש רע לי, מה עושים? אודה לתשובותכם

czar

New member
אולי

אולי יש לך סיבה שלא לבטוח בו ואולי לא, אין שום דבר במה שכתבת שהופך אותו ל"פלילי". זה שאת חייה בפרנוייה ובודקת לו את ההסטוריה לא אומרת עליך הרבה טוב מידי, לא ברור אם את מפריזה או לא, מה שכן נראה שיש בניכם ריחוק ככ גדול שלך גורם להשתמש במילים כמו "בא לי לעזוב אותו" ואני לא לגמרי בטוח שהסיבה היא שהוא מחטט באתרים כאלו או אחרים. נגיד שמחר בבוקר את מגלה שיש לו רומן ען מישהי, היית עוזבת אותו?! כנראה שלא, לדעתי את מחפשת סיבה להעלות את הבעיה שלך לאוויר, למה לא מולו?

לעזוב אותו כדי לפתור את הבעיה שלך

נשמע כמו רעיון מצויין
.

טעות

האגו שלך ברצפה, יתכן וכתוצאה מהמצב ההורמונלי שעדיין לא התייצב, אבל סביר יותר שכתוצאה מהתערערות כללית של דינמיקת שליטה בקשר בעקבות הנתק הארוך למדי שכפיתם על עצמכם <מבחן מאוד לא פשוט, וכנראה מיותר ליציבות הזוגית>. חוץ מזה לא ממש סיפרת משהו על המערכת יחסים, אז לא כל כך ברור לי למה בא לך לעזוב. הפארנויה מלגלות אותו גולש <במצבו העגום
> באתרי סקס או מפגשים דיסקרטיים באמת מיותרת, בעיקר כי היא מסיתה את תשומת ליבך מהדברים החשובים. אבל אני מנחשת שהיא בלתי נמנעת, וצומחת מהחשש שמא סיפק את עצמו לא באמצעות יד ימינו, אלא רחמנא לצלן סטוצים מהנים בתקופה של פירוד, יעני שלא התנזר "כמצופה". אין לך אומץ לשאול אותו ישירות, כי לפי איך שאת נשמעת אין לך כל יכולת להתמודד עם התשובות. אז את מחפשת בדרך עקיפה לספק את הרעב ההרסני לדעת אם הוא "סרח". ומה שיקרה זה שאת תהפכי בקרוב לממש כפייתית בעניין, אם לא תעצרי כעת. עצם העובדה שהוא נאלץ להסתיר ממך שהוא הלך לפאבים <אולי כי מהיכרות איתך הוא חשש שלא תצליחי לפרגן לו "חיים" בהעדרך?> מלמדת שבמערכת היחסים שלכם יש לגיטימציה להנות ולהתפרק אך ורק ביחד ובנוכחות האחר. החרדה שהוא "נהנה" בתקופה בלעדיך מערערת לך את הבטחון, מזינה את החשש הזה שאם הוא "פירגן" לעצמו להמשיך לחיות, ולא להיכנס למוד של סגפנות כשאת "סובלת" עם הילדים בארץ, מי יודע עד כמה הוא "פירגן" לעצמו סיפוק צרכים אחרים? עכשיו, בואי תהיי קצת ריאלית - באופן אובייקטיבי את במשך 7 חודשים (!!) לא היית זמינה עבורו פיזית, מתוכם 5 חודשים מחוץ להישג ידו בכלל <אין לי מושג איך ולמה עשיתם את זה לעצמכם, ובעיקר 'מה את חשבת לעצמך' בלהעמיד אותו בכזה מבחן?>. האם לא דנתם כיצד הוא/את מספקים את הצרכים המיניים בתקופה הכל כך ארוכה הזאת? או שהשארתם את זה מוחרש? 'מובן מעליו'? אם כן, הרי זה אפילו ברור לכסיל שהבחור, בהיעדר אופציות אחרות, גולש באתרי סקס להתגרות ולהגיע לפורקן. אם מדובר בבן אדם בריא עם תאבון מיני סביר - זה פרק זמן די אכזרי עבור גבר צעיר ומלא און לחיות בלי מין. זה צריך להיות לך ברור <ואין לי מושג איך את הסתדרת> לפני כל מחשבה חרדתית של "האם הוא 'נאמן' לך". בעיני, מה שצריך להיות חשוב זה מה קורה ביניכם עכשיו. וזה בעיקר בידיים שלך. ברגע שתחזירי את המין ביניכם לקידמת הבמה, תשקיעי את האנרגיות <שלך ושלו> בלפצות אתכם על התקופה הממושכת של נתק גופני, מוקד העניין יחזור מעצמו אל המיטה הזוגית. וגם אם בסופו של דבר < עם הדגש על אם> יצא והוא שהה <"כשהגיעו מים עד נפש"> בחו"ל עם זרה, לצורך סיפוק מיני בלבד, הוא בוודאי לא יספר לך, וגם אם יתוודא שכן, אני אישית הייתי עוצמת עיניים, ולא פותחת את זה אפילו לדיון, מאחר ואין בכך להעיד על 'נאמנותו' לך כהוא זה <ניחא, היית מספרת שלא הצליח להתאפק גג חודש>. יצרתם מצב הומניטרי פר אקסלנס
, ופיקוח נפש דוחה אפילו שבת
... אז אם אלוהים בעצמו מותיר יוצאים מן הכלל, גם את יכולה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כמו מפלצת, רק בקיצור:

ההתנהגות שלו סבירה לגמרי תחת הנסיבות. הבעיה היא שלך, והיא לא קשורה בו. מה קורה בחיים שלך? ילדים? חברה? קריירה? התפתחות אישית? כסף? בריאות? משמעות? שמחה? איפה כל אלו אצלך? מה הסיפור עם "האגו שלי בשמים"? את יודעת שאת בפרנויה. בדקי את עצמך. את האחראית הבלעדית לאושר שלך.

../images/Emo201.gif

נשמע שבן הזוג שלך מחפש ריגושים. הוא לא רוצה לבגוד בך ולצאת האיש הרע, אבל הוא כן הולך על הקצה פעם אחרי פעם. כמו כן, נשמע שהוא לא מתאמץ להסתיר ממך את הצורך שלו בריגושים מהסוג הזה. נראה לי שכאן את יכולה לבחור אם את רוצה לנסות לספק לו את הריגושים האלו בעצמך או לתת לו חופש להמשיך לחפש את זה בחוץ. כשלב ראשון הייתי מציע לך לפתוח מולו את כל הקלפים, לומר שאת מבינה שהוא זקוק לריגושים ושעם כל השגרה והילדים המצב ביניכם לא היה מזהיר במיוחד בתקופה האחרונה, ולנסות לחשוב יחד מה אתם יכולים לעשות כדי שיהיה לו כל כך טוב וחמים ומרגש בקשר, שלא יהיה לו את הפיתוי לחפש בשדות זרים.

seeyou

New member
...../images/Emo4.gifלמרות שכבר שנה הפסקת לבטוח בבעלך

את בהריון עם השלישי. את יכולה להכיר את הנוהל ה"רווקים" באותה מדינה - זה לא אומר שכאן בארץ אין בגידות. לדעתי תתרכזי בהריון ובאופן כללי על מה שיש לך ולא על מה שהיה רצוי סתם לבנות חלומות לא יפתרו לך את הבעיה. יוסי

למעלה