מועמד לבחירות (יגאל)

מועמד לבחירות (יגאל)

אני, יגאל אוסטרובסקי בן 48, מתעסק בצלילה משנת 1967. ברוסיה הייתי מדריך צלילה, מאמן בצלילה תחרותית (ספורט תת - מימי), בעל דרגת "מאסטר" בצלילה תחרותית. אני בעל תואר שני בכלכלה ותואר שני בחינוך גופני. בשנת 1982 ברוסיה ייסדתי ספורט חדש - "אקוואטלון". הייתי יושב ראש התאחדות אקוואטלון ברוסיה. בשנת 1890 עליתי ארצה יחד עם משפחתי. עבדתי כמציל וכמדריך שחיה ומורה לחינוך גופני. בשנת 1992 פתחתי את מועדון האקוואטלון בנתניה. בשנת 1992 נסעתי מטעם ההתאחדות הישראלית לצלילה כמאמן עם קבוצת נבחרת ישראל לאליפות העולם בשחיה תת מימית לאתונה. ב - 1993 נסעתי לאליפות אירופה בשחיה תת מימית למוסקבה. בשנים 1994 - 1997 הייתי מאמן קבוצת נבחרת ישראל שהשתתפה בתחרויות בשחיה תת מימית ב שארם אל שייח. ב - 1998 ביחד עם מאיר משולם הייתי במלחת עם קבוצת ספורטאים מההתאחדות הישראלית לצלילה ב אקבה. משנת - 1996 נבחרתי לתפקיד יושב ראש ההתאחדות הבין לאומית לאקוואטלון. משנת 1995 אני מאמן נבחרת ישראל באקוואטלון. הנבחרת שלנו משתתפת באליפות אירופה באקוואטלון ובכל שנה הספורטאים שלנו חוזרים ארצה עם מדליות. המטרה שלי היא: להגיע לכך שההתאחדות הישראלית לצלילה תתעסק לא רק בצלילה אלא גם בענפים של צלילה תחרותית (שחיה תת מימית, ניווט תת מימי, קליעה תת מימית, הוקי ורוגבי תת מימי) וכמובן באקוואטלון. אני רואה בזה חשיבות גדולה גם בגלל שהספורטאים שלנו מגיעים להישגים ברמה בין - לאומית וככה בעולם הצלילה הבין - לאומי יכירו את ההתאחדות שלנו כאירגון חזק ומפורסם, אני גם רואה שאקוואטלון יכול לעזור לנוער בישראל להתכונן לשירות בצבא ביחידות קרביות ובמיוחד בקומנדו הימי. הפעילות באקוואטלון ובספורט התת מימי יכולה להגדיל את מספר האנשים שיעברו קורסי צלילה וככה יגדל מספר הצוללנים במדינת ישראל. אם אני אבחר אני אעשה כל מאמץ אפשרי שאקוואטלון והספורט התת מימי יתפתחו בהתאחדות הישראלית לצלילה ושבעזרת הענפים הללו, להתאחדות יבואו הרבה ספורטאים צעירים כי אני רואה בהם את העתיד להתאחדות ואני בטוח שההתאחדות הישראלית לצלילה צריכה להיות ההתאחדות מספר אחד במדינת ישראל בנושא צלילה, צלילה תחרותית ואקוואטלון. אני חושב שבעתיד ההתאחדות תצטרך לשנות את שמה ל - ההתאחדות הישראלית לצלילה וספורט תת מימי. אני אשמח לענות לשאלות שלכם, בכבוד רב יגאל אוסטרובסקי!

תודה לך

על האינפורמציה שנתת והסברת לנו. היות ואני רואה שיש לך רקורד מרשים בענף הצלילה ברצוני לאחל לך בהצלחה. מי יתן ותוכל להגשים את שאיפותך.
וב-
קיסר הדור

דלית 44

New member
למועמדים

ברצוני לברך את כולכם. ואני מאד מרוצה מכך שחלק מכם החליט לעלות לכאן להציג את עצמו ולשתף אותנו בכונותו ובמעשיו למען הצוללים כן ירבו כמוכם

יגאל אוסטרובסקי שלום

הרקורד שלך נשמע מרשים ביותר. אותי מעניין מה אתה מציע אופרטיבית על מנת לחזק את ההתאחדות, מעבר לחיזוק מספרי שיתבטא בריבוי צוללים? גם כיום יש לא מעט צוללים בארץ, חלקם הלא מבוטל חבר בהתאחדות ולא מרגיש שההתאחדות עונה על ציפיותיהם מעמותה של צוללים. שבת שלום ובהצלחה

למעלה