מועד מתאים היי רונית לנו מתאים ב30 ליולי, מואיס השאיר לי מסר שהם נוסעים מה5 באוגוסט עד ה-20 באוגוסט.
א אילה האחת New member 14/7/04 #1 מועד מתאים היי רונית לנו מתאים ב30 ליולי, מואיס השאיר לי מסר שהם נוסעים מה5 באוגוסט עד ה-20 באוגוסט.
M may55 New member 14/7/04 #2 היידה קרידוס 30/6 מפגש../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif וחייבים מפגש לראות את בת זוגתו של אביב והיידה אביאליקו גם אותך אנו רוצים נא לשרשר ולשלוח בבקשה מסר לפשריקה או אילה המארגנות
היידה קרידוס 30/6 מפגש../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif וחייבים מפגש לראות את בת זוגתו של אביב והיידה אביאליקו גם אותך אנו רוצים נא לשרשר ולשלוח בבקשה מסר לפשריקה או אילה המארגנות
א אסטרלו New member 14/7/04 #4 מאי קרידה, לא בטוח שב-30.7 תוכלי לפגוש את אביב ובחירת ליבו. זה יום שישי!! אם רוצים שיגיעו כמה שיותר אנשים רצוי במוצאי שבת או יום חמישי. לשיקולכם. אני בכל אופן יכולה ב-30.7
מאי קרידה, לא בטוח שב-30.7 תוכלי לפגוש את אביב ובחירת ליבו. זה יום שישי!! אם רוצים שיגיעו כמה שיותר אנשים רצוי במוצאי שבת או יום חמישי. לשיקולכם. אני בכל אופן יכולה ב-30.7