מועד ונופל

yossnet1

New member
מועד ונופל../images/Emo35.gif

על פי תוצאות הסקר האחרון (בהנחה שהמצביעים המעטים אך איכותיים מהווים מדגם מיצג של אוהבי מאיר) ניתן לקבל את הרושם שמאז שירי חג ומועד ונופל מאיר בעיקר מעד ונפל באלבומים שבאו אחריו. יכול להיות דבר כזה? או שאולי הראשון היה פשוט מצויין בלי שזה ילמד דבר על הבאים אחריו...

ramk300

New member
שמע הרבה אומרים ככה, אבל לדעתי

מאיר אחרי האלבום אוסף ה"מבחר", שיצא אחרי שלושת האלבומים הראשונים, מאיר קצת השתנה, קיבל כיוונים חדשים וחידש את הישנים וויתק את הותיקים, בעיניי שלושת האלבומים הראשונים הם הכי קליטים, זאת לא ממש ההגדרה,אבל אני מקווה שהבנתם את הראש,אי אפשר להגיד מעד ונפל, כי הוא הוציא שם דברים שכובדם במקומם מונח, שווי ערך לאותן יצרות בשלושת האלבומים הראשונים לילה שקט עבר על כוחותינו בדאון טאון סאוץ וזה שאנחנו עושים עוד שיר אחד, רק אל תפרשו את זה כהתכופפות רכיכות או משהו שמזמין לחצים, אנחנו יש לנו את הקשיחות שלנו, אל תתפסו אותנו ככה

ilovelior

New member
הצבעה קשה

קשה קשה לדרג, כל דיסק של מאיר מכיל כל כך הרבה שקשה לאמוד בצורה כמותית. ובכל זאת אני מבין למה אנשים לרוב מצביעים על מועד ונופל כעל הדיסק המועדף, דיסק צעיר ורענן , לפי דעתי הקול של מאיר במיטבו שם. אני הצבעתי רישומי פחם , דיסק מקורי שלדעתי אין כדוגמתו בכל המוסיקה הישראלית , כמו שמאיר אמר דיסק של 4 אמות , אישי, ומסכם בציניות את רוב משנתו החברתית של מאיר.

כי "חג מועד ונופל" זה סמל...

כל הקופסא המיוחדת הזו החל ממאיר שיושב על הענף של האקליפטוס דרך שירים שהם שלל של חריזה+אמירה+עבירת נדירה ומוזיקה קצת לא ברורה - כל אלו הופכים את הדיסק הראשון של מאיר לסמל... לגבי איזה דיסק הכי טוב - אי אפשר לענות.... לדעתי ל א נכון להגיד שמאיר השתנה מאז "המבחר" - מה שכן השתנה זו שיטת ההקלטה והעבודה בחדרי הסאונד בארץ - מה שמשאיר את שלושת הכתומים כנוסטלגים - אבל פרט לזרעי קיץ שאולי המוזיקה קצת שונה אבל התכנים - חדים ונוקבים - קשה להצביע על שינוי... אותו בחור שזימר בקול דק וצעיר את "אני בן אדם, בן תמותה..." שר בדיסק האולפן האחרון שלו את "ראינו אותו כורע תחת מסע חשבנו לעזור לו במעמסה אך הוא לא הסכים שנציב שם מצלמה אך יכולנו לעזור לו ללא מצלמה????!!??" בתור חייל

N a V e

New member
מועד ונופל

האלבום היצוגי ביותר המעניין ביותר והאלבום שפתח את אוזניהם של רבים כל כך ליצירה הייחודית כל כך של מאיר.

למעלה