מועד דצמבר אני זקוקה לעזרתכם.....

SimpleMe

New member
מועד דצמבר אני זקוקה לעזרתכם.....

אז ככה, אני כמובן ניגשת בדצמבר. במבחן פתיחה הייתי הכי חלשה בכמותי, אחר כך באנגלית, והכי טובה במילולי (כנראה כי למדתי את המילון עוד לפני הקורס). לאורך כל הקורס אני בלחץ מהקטע של הכמותי ודי שאננה בקטע של המילולי.. ועכשיו ------ במבחן הראשון שעשיתי בבית.. יצא לי שהחלק שבו קיבלתי את הניקוד הגבוה ביותר היה הכמותי, והנמוך ביותר היה המילולי. (בהפרש משמעותי מאוד). מה אתם חושבים? שווה לזנוח קצת את הכמותי ולהתחיל להשלים את הפערים שיצרתי במילולי? (אין לי פערים במילון, אלא רק בהגיון.. ומסתבר שאני כמעט תמיד טועה בפ.ט.ל) אני בלחץ די רציני, כי במבחן הזה יצא לי שקיבלתי 620, וזה בדיוק הציון שאני צריכה, ואני לא רוצה לעמוד בדיוק על הניקוד שאני חייבת. עזרה בבקשה!!!!!!!!!!! תודה

k xoxo

New member
הממ

באמת הנטייה זה הכי להשקיע בכמותי (גם שלי) כי זה נושא בעייתיי מאווווד וקשה ויש בתוכו המון נושאים שצריך להיסגר עליהם אבל את לא צריכה ללמוד נושא אחד ונושא אחר לעזוב כמעט לגמרי אם כבר הייתה לך פתיחה טובה במילולי את צריכה לשאוף שזה יהיה פרק מושלם בשבילך (בסוף יש לכמותי ומילולי אותו משקל) אז לפחות במה שאת טובה שיצא הכי טוב עכשיו פטל זה הרבה אוצר מילים וזאת ניראה לי הדרך היחידה לשפר את זה (כרגע) אז תחזרי המון על המילים והיגיון זה שיטות זה פחות זמן לוקח ממילים
אם באמת את כבר די ניסגרתעל הכמותי את יכולה להשקיע בו (קצת) פחות ויותר במילולי לא יודעת אם עזרתי אני בעצמי לא הבנתי מה כתבתי אבל נו.. זה מה יש

maestr00

New member
-->

אל תדאגי מה שלמדת כמותי לדעתי בינתיים זה מספיק עכשיו תתרכזי (שבוע בערך) בפרק המילולי אבל אל תתנתקי מהחומר בכמותי תלמדי ביום מילולי ובלילה תפתרי פרקי כמותי כך לא תתנתקי מהחומר ותשפרי במילולי וגם בכמותי ב ה צ ל ח ה

לי זה קרה בסוף הקורס../images/Emo6.gif

שבוע לפני המבחן, בהפרש של יומיים, עשיתי שתי סימולוציות של היי קיו. בראשונה קיבלתי 141 בכמותי ו120 (פחות או יותר) במילולי, ובשניה כמעט 140 במילולי ו125 (בערך) בכמותי! עכשיו מה שמצחיק שהציון הסופי היה כמעט אותו ציון (הפרש של 3 נקודות), אבל ההתפלגות שונה לחלוטין. מה הלקח שלמדתי מזה? שצריך לדעת פיקס את המילון! בכל הסימולציות היו לי תנודות ענקיות בציונים, אולם בשעה שבמתמטיקה התקשתי להסביר את ההפרשים בין מבחן למבחן, במילולי זה היה קטע של מילון, ז"א כל פעם שנפלתי על צבור מילים שלא ידעתי-נכשלתי, וכל פעם ששפר עליי מזלי עם מילים שאני מכיר-הצלחתי. במבחן עצמו-איתרע מזלי בתחום הזה...

אלעד9898

New member
את עוד תעלי.....

יש עוד חודש...... את עוד תעלי בעוד איזה 50 נקודות...... אני מקווה שגם אני יעלה בעוד איזה 50 -80 נקודות.....

למעלה