מועד ב´ במתמטיקה

• פותח הנושא Mase
  • פורסם בתאריך

Mase

New member
מועד ב´ במתמטיקה

האם מועד ב´ במתמטיקה נכנס לציונים שהצבא מקבל לצורך עתודה או לא? תודה מראש

יעליס

New member
בוקי סרוקי אחד גדול...

אני דיברתי עם האוניברסיטה עצמה והם אמרו לי שהציונים ממועד ב´ יספיקו להגיע ולכן אני יכולה לעשות מועד ב´. כמובן שלא הסתפקתי בכך ופניתי למדור עתודה והם אמרו לי שאם זה מה שאמרו לי באוניברסיטה- אז זה המידע הכי נכון שאני יכולה לקבל וחוץ מזה גם התקשרתי ללשכת גיוס ושאלתי והם ענו לי שזה בסדר שאני אגש למועד ב´.... תתקשר עכשיו אם אתה לא בטוח ותברר (אני לא יודעת כמה זה יעזור עכשיו...) אני יכולה להעיד על עצמי שאחרי שבררתי את העניין לעומק החלטתי לגשת למועד ב´ ואין לי ספק שהציונים שבו ייחשבו. אשמח לדעת מאיפה אתה קיבלת את האינפורמציה המטעה...

Mase

New member
ממדור עתודה

במדור עתודה בלשכת גיוס חיפה אמרו לי שמועדי ב לא נחשבים, אבל כשהתקשרתי למנהלת עתידים, אמרו שאם הם יגיעו בזמן, הם ייחשבו

^Magic

New member
ברור שהם יכללו..

כי הרי מה האוניברסטאות מקבלות בחודש העשירי, את תעודת הבגרות, ובתעודת בגרות, רשום הציון הגבוה מבין השנים, בהנחה ועשית, לכן מועד ב´ אכן יכלל.

atudaman10

New member
חוסר הבהירות...

בנוגע לתקפותו של הציון ממועד ב´ נובעת מהבעיות שהוא גרם שנה שעברה, בה תוצאות מועד ב´ הגיעו כחודש לאחר ציוני הבחינות הרגילות, ואם אני לא טועה לאחר פתיחת שנת הלימודים באוניברסיטאות. מה שקרה הוא ששנה שעברה הציון באמת לא נחשב מסיבות טכניות. השנה שינו את השיטה, הקדימו את הבגרויות באנגלית ומתמטיקה, וציוני הקיץ בהם כבר הגיעו, וכנראה (כמעט בטוח) שהשנה יגיעו תוצאות מועד ב´ במקביל לתוצאות מועד הקיץ, ככה שהציונים במועד ב´ ייחשבו לצורך הסכם.

למעלה