מועדפת במלונות

lin0r

New member
מועדפת במלונות

אהלן, אני רוצה להתחיל מועדפת במלונות אילת ומתלבטת לגבי כמה תפקידים, (כבחורה)
מלצרית
שירות חדרים
צוות בידור
צ'קרית אשמח למידע, דעות, חוויות, המצלות. הכל מתקבל..תודה.

yagluli

New member
בשביל מה ?!

זה לא כסף טוב וזה לא ג'וב טוב, באילת שורר חום נוראי כל הקיץ.. תעשי לעצמך טובה ותלכי לעבוד באיזה משתלה .. גם משלמים טוב וגם עבודה מועדפת (חקלאות) אם את צריכה עזרה בלמצוא מקום עבודה דברי איתי..

גם אני בהתלבטות ואשמח לקבל פרטים על

ייצור תפאורות ושלטים, עבודה בבתי דפוס, כריכיות, מאפיות, בתי זיקוק, בתי מלאכה...

עבודה בלתי מקצועית בענפי החקלאות השונים, עבודה במשתלות העוסקות בגידול צמחים ולא במכירה בלבד, ביערות קרן קיימת, חממות, בתי אריזה, חווה לגידול בעלי חיים...

תודה.

yagluli

New member
תקשיבי לי .. יש לי הצעה בשבילך

אני עכשיו מתחיל מסלול לימודים (לא לימודים גבוהים) בהייטק. אני עושה קורס 7 חודשים ואז חברת השמה דואגת לי (ע"פ החוזה) למקום עבודה מובטח בהייטק.. אם את רוצה עוד פרטים (השכר אח"כ הוא בערך פי 2 מהממוצע במשק) אז תביני שעבודה מועדפת זה בזבוז זמן לעדיף לך לעבוד עם השכל ולהרוויח יותר מההורים שלך..

yagluli

New member
חבל =]

לדעתי עדיף לא להיות חלק מהעדר של "סיימתי צבא אני חייב ללכת לעבודה בעבודה מעפנה\לטייל" אבל מה שטוב לי לא בטוח שטוב לך.. שיהיה בהצלחה =]

lin0r

New member
אבל זה יותר חסכוני לי.

השכר דירה שאני אצטרך לשלם יהיה כפול, לא חסכוני לי לעבוד בחוץ ולשלם שכר דירה ביותר מחצי משכורת.

yagluli

New member
יש מלא פתרונות..

שכנות שלי (5 בנות שגרות לבד) חלקן לומדות חלקן עובדות, והן משלמות שכר דירה ביחד.. זה יוצא להם ממש זול.. כמה מאות שקלים בחודש.. עדיף לעבוד בעבודה נורמלית קרוב לבית ולהשאר בבית בנתיים .. או לעשות כמו שאני מציע שזה אומר הסמכה במקצוע מבוקש ואז עבודה בו בתנאים מצויינים..

למעלה