מועדי ב'

Lir האחת

New member
מועדי ב'../images/Emo41.gif

לכמה מועדי ב' יצא לכם לגשת? מה העמדה שלכם בנוגע למועדי ב'? אני למשל עושה הכל (כמעט הכל
) כדי להימנע מלגשת למועד ב'. גם במקרים שהיו לי בחינות מאוד צפופות הייתי חורשת מבוקר עד לילה כדי לא לוותר, ולגשת למועד א'. לעומת זאת, יש לי ידיד שיש מקרים שהוא בכלל לא היה מנסה לגשת למועד א', אלא כבר מתכונן לבחינה הבאה וניגש בסופו של דבר למועד ב' של הראשונה. מה דעתכם? שתפו.

אני עד הסמסטר הזה עשיתי בדיוק מועד ב' אחד

אחרי שבתקופת מבחנים פשוט נשברתי ולא היה לי כוח ללמוד למבחן אחרון ודחיתי אותו למועד ב' (זה היה משתלם, קיבלתי משמעותית יותר ממה שהייתי מצליחה אם הייתי לומדת יום למבחן ועושה אותו מחוסרת כוחות) חוץ מזה אני די כמוך.. גם אם יש מבחנים של יום אחרי יום, אני לומדת במקביל וניגשת... ממש לחוצה לסיים כמה שיותר במועדי א'. אני ממש ממש נמנעת מלבנות על מועדי ב'.. עד הסמסטר הזה לא היו לי שיפורי ציון, אני ממש שונאת לגרור מבחנים מעבר למה שחייבים. אוהבת יותר שהחופש ארוך יותר וחיובי יותר. הסמסטר הזה בינתיים הולך לי ממש מחורבן
אומנם לא קיבלתי עוד אף ציון, אבל די מבינה כבר שאצטרך לעשות מועדי ב' לשפר דברים...
וזה עושה לי תיסכול גדול גדול.

אני אדם של מועדי ב'

אוהבת לקחת ת'זמן. מסיבה מאוד לא ברורה, כנראה תוצאה של חרדת מבחנים מודחקת, ניגשתי כמה וכמה פעמים למועדי ב' כי לא למדתי/פישלתי במועד א' והשיפור הממוצע עומד על 20 נקודות. כנראה שזה עניין של אופי וגישה. ואולי כי גם ממש חשוב לי הציון (מעדיפה ציון טוב על פני חופש ארוך יותר)

elena20

New member
והפעם עם תוכן ../images/Emo3.gif

ניגשת גם כשיש מבחנים יום אחרי יום, העיקר לא לעשות מועדי ב'.

HaifaMan

New member
בחיים לא ניגשתי למועד ב' :)*

* למעט מקרים שבהם לא ניגשתי למועד א'... אני גאה בסטטיסטיקה הזו, ואני אעשה הכל כדי שהיא תחזיק עד סוף התואר

Lir האחת

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

אני כמוך לא ניגשתי בתואר הראשון לאף מועד ב'. ועכשיו בתואר השני אין בכלל מועדי ב', נקווה שלא יהיו קורסים חוזרים

Lir האחת

New member
אין אפשרות

עושים שוב את הקורס
. מועדי ב' זה רק במקרים חריגים חריגים.

קפצוצ

New member
עקב הלחץ (9 בחינות)

יוצא לי לעשות כמעט חצי חצי אני בעצם נכנס לסימסטר קיץ עם מועדי ב :(

Lir האחת

New member
קצת מבאס..

אבל בסופו של דבר, מזל שיש את מועדי ה-ב' למקרים שאין בהם ברירה...

משתדל להימנע ממועדי ב' כמה שאפשר..

האמת שחופש ארוך זה דבר שיותר חשוב לי מכמה נקודות נוספות בציון. אבל בסמסטר הזה לא הייתה לי ברירה כי היו לי שני מועדי א' שנקבעו לאותו יום ולאותה שעה, כך שאני אעשה מועד ב' אחד לפחות. בשנה שעברה (שנה א') ובסמסטר הקודם לא עשיתי מועדי ב' בכלל.

עד היום עשיתי מועדי ב' רק כשנכשלתי

וזה קרה פעמים. הסמסטר אאלץ לעשות מועד ב' בקורס שמבחנו נופל על אותו זמן של מבחן אחר.

TheBigBrother

New member
אני חושב שכמות מועדי ב'

שעשיתי לא בהרבה יותר נמוכה מכמות מועדי א' סטטיסטיקה קצת עצובה אבל זה מה שיש.תקנאו

Lir האחת

New member
באמת?

אני יכולה להבין אם אתה ניגש למועד א', ולא מצליח וניגש למועד ב', הוא עשוי להראות לך יותר קל. גם בשל עצם החשיפה לשאלות דומות מהמועד הראשון וגם בשל התרגול שאתה מתרגל בפעם השניה לפני. אבל אתה מתכוון לכך שהרמה של המבחן שמועד ב' יותר קלה בלי קשר?

למעלה