מועדים לשמחה:)

הממ..

'אמא ובית מאוד מגוננים לפעמים עד כדי מחנק, והאופק באריה צריך להרגיש שהוא שולט בענינים, כך שנוצר קונפליקט' -ירח בבית 4 הוא מגונן? ולמה לא, אם כבר, מעניק חום בטחון ותחושת שייכות משפחתית? הרי הוא שליט בית 4 הקלאסי.. אולי הוא מגונן דווקא בבית 10?.. החלטה מוזרה, ובעיקר - לא נכונה. יש פה דמות מסויימת וחיי נפש במקום רגשי ועמוק, אבל אי אפשר להחליט רק גוננות באופן גורף - זה פשוט לא נכון. והאופק באריה 'צריך להרגיש שהוא שולט בעניינים'? כאילו... האופק 'מרגיש'? יש לו חיים משל עצמו, לאופק? שוב גישה אנכרוניסטית לאסטרולוגיה של פעם, שהיא בעיקר לא נכונה. האופק מראה גישה בסיסית לעולם, ושמש תראה היכן חווים אותה. אם השמש למשל בבית 12?.. בקיצ, יש פה הסתכלות חלקית, שופטנית, חד משמעית, וכמו כל הסתכלות מסוג זה - גם עלולה לפגוע בעיקר במי ששומע אותה, ולוקח ללב. חבל.

הממ..

להתחדש ולהתעדכן שהירח הוא רק מגונן בבית 4? כל מה שכתבת כאן הוא, מה לעשות, דעות של פעם וחד משמעיות שאינה במקומה. במה להתעדכן בדיוק? די לנופף בשיטתו של מיכה: הטכסטים האלה אינם קשורים אליה כלל: הם אינם מקדמים את בעל המפה, אלא סוגרים אותו בסטיגמות נוקשות ולא מעצימות. מה יש לעדכן כאן?

Desertbirder

New member
יאיר, זה אמנם הבית הקלאסי של הירח אבל הוא

נפתח בעקרב שאינו ארכיטיפ מאוד מכיל וכיוב' אלא מאוד טוטאלי ואובססיבי משהו, אולי לכך התכוונה גלית?

מן הסתם אכן

אבל להתמקד רק בזה - שזו תכונה אחת בלבד של המיקום הזה (והיא גם אחת הפחות חשובות) עושה עוול לכל הסיפור. חשוב גם לזכור שהירח הוא שליט מזל סרטן שנמצא ארבעה בתים משם... לקחת רק תכונה אחת ולהגדיל אותה בלי פרופרציות ולהפוך אותה לתכונה המרכזית, עושה עוול לזה שנעזר באסטרולוג, ובנוסף גם מביא איתו שיפוטיות מסויימת לגבי דמות האם. מה עם תכונות עקרביות אחרות כמו נאמנות, יסודיות, וכו? בקיצ, שליפות מהירות וקצרות לא מקדמות את הנושא, בלשון המעטה.

לאמא.. תיקון? כאילו.. מה שבור?../images/Emo10.gif

להכניס מושגים קבליים או רוחניים אחרים לאסטרולוגיה, לא רק שלא רלוונטיים, אלא גם גורם לבלבול מושגים ועשייה. לרך נולד, אם ההורים רוצים לדעת מראש איך להתייחס לילד וכו, אפשר בהחלט לעשות מפת לידה מליאה ומפורטת, וכך להקל על חיי ההורים והילד כאחד לגבי השילוב ביניהם. ירח ובית 4 לא ממצים אפילו קמצוץ מהיחסים האלה, אם בכלל.

MADRI

New member
אני מסכימה שאי אפשר לקחת דבר אחד ממפת לידה

ולבסס על זה אישיות שלמה. חייבים לנתח את כל המפה כדי לדעת איך הדברים באמת עובדים. מי ששואל שאלות חלקיות גם מקבל שאלות חלקיות.

MADRI

New member
אני מסכימה שאי אפשר לקחת דבר אחד ממפת לידה

ולבסס על זה אישיות שלמה. חייבים לנתח את כל המפה כדי לדעת איך הדברים באמת עובדים. מי ששואל שאלות חלקיות גם מקבל שאלות חלקיות.

kuponkup

New member
יאלה שחקו אותה- ככה נראים חיי בעל המפה חחחחחח

וונוס בתאומים מולותלסטורן ואורנוס 90 לראש הדרקון בדגים מה עודיש לצפות שמש באריה עם ירח בעקרב החיים של בעל המפה זה משחק ברגשות של אנשים אלא שבעצם זה הקרסולה שלה חייםש לו עצמו חחחחח לא משקעים זמן לא כותבים עבורך יאלה לשחק עם אנשים אחרים וככה תעביר את החיים או שתתחיל ללמוד להיות מודע לעצמך אה? רגשות של אנשים זה דבר פגיע זה לא אומר שאם נפגעת רגשיתבחיים צריךלעשותת אתזה לאחרים מה אתה אומר? יאלה לשחק אותה אה?

Liberty Bell

New member
אני בחורה!

לא ממש שיחקת אותה בתור גורם מקצועי אתה לא אמור לשפוט אנשים, או אם אפשר לקרוא לזה לקוחות,לפי מפות:p יכולת פשוט לנתח ולתת דעה מקצועית בצורה אובייקטיבית ולא לרדת לפסים אישיים (בעיקר לאור העובדות שא' אתה לא מכיר אותי אישית, ב' אני לא אשמה/לוקחת אחריות על איך שהכוכבים אצלי מסודרים) הייתי רוצה להחזיר לך מכה בניתוח אסטרולוגי שלך אבל אני קלולס!.. (ככה ירידות של אסטרולוגים הולכות באמת? אבא'שך נולד עם מרס בבית 6! אימא שלך כ"כ שמנה שיש לה ראש דרקון ו5 כוכבים אחרים בבית 4!!
)

../images/Emo6.gif ואת - ממוש!

אם המרס שלך לא היה עושה תשעים לסטורן, ו הירח שלך לא היה צמוד לפלוטו, הייתי כבר מראה לך... אה? אה?
סת-ם. האמת שעם הונוס שליטת האופןק שלך בבית 9 ועוד במזל תאומים מול אורנוס, למעט מאוד יש סיכוי נגד הלשון החדה הזו. אבל הזויית ההרמונית של מרקורי שליט התאומים בבית עשר עלולה להפוך את החדות הזו לקוריוז בלבד, ואותך -למתוסכלת שעם כל הפוטנציאל הזה קשה לממש אפילו רבע ממנו בשטח.. חבל.
יודעת מה הייתי מציע לך? ללמוד אסטרולוגיה, עם היכולת העצמאית שלך להבין אינפורמציה,ולא להיות תלויה באחרים לשם קבלת מידע, דבר שבטח ממש שנוא עליך. זה גם יכול להתאים לך, פעמונית. ליברטי בל - ממש ונוס מול אורנוס...
סטיק אראונד, בסוף תלמדי משהו. אפילו תיהני, פרומיס.

Liberty Bell

New member
יש משהו בכל מה שאמרתם,

אבל אני תוהה אם דברים שנאמרים בניתוח אסטרולוגי הם לא כאלה שהיו נוגעים לכל אחד כמה ספציפי כל הסיפור? כמו שאומרים על הורוסקופ מהעיתון (יש גם שם לתופעה הזאת, אני רק לא זוכרת) שהוא נוח לכל אוזן, זה כמו עצה שכל אחד יכול להתחבר אליה מזווית ראיה אחרת...לקלוע לכולם וללכת על בטוח כמו מגדת עתידות נוכלת מהסרטים אני לא מבקרת אתכם חלילה אני מדברת על הורוסקופים בכלל... מצד אחד המקום הזה מוכיח שזה לא ככה, לפחות לא מבחינת נוכלות. הרי אתם לא רואים רווחים מהעבודה הזאת מצד שני, אולי תורת האסטרולוגיה כולה נכתבה בצורה הזאת ואתם רק ממשיכי דרך של הממציא.............! אני כמובן מדברת בבורות ולא מתביישת להודות יש היגיון בניתוח המזלות? או שזה פשוט מסתדר כשהולכים לפי ההוראות ובמקרה קולע נכון לבן אדם? אני דווקא אוהבת להאמין שיש בזה אמת. והכוכבים בשמיים זזים בצורה מסויימת וזה בהחלט נשמע הגיוני...רק החיבור מהשמיים לקרקע קצת מטושטש לי אולי אני בכלל אמציא זרם של אסטרולוגיה פילוסופית ואפתח פורום מתחרה ובפורום שלי כל אזרח בן 8 או בן 10 יוכל לקבל ניתוח חופשי!

kuponkup

New member
התגובה שלך מדגימה בדיוק את הנתוח של המפה שלך

שליטה מניפולציה כדי הלגיע לכלום איןלך סיכוי מתוקה כל המניפולציותלא יעזרו להמשיך לסחוט כאן הסברים תעשי מה שיאיר אמר תלמדי לבד דרך אגב הניתוח בקודים אסטרולוגים לא נועד בשבילך אלא בשביל להסביר למיש משבין למה את מגיבה ככה על פי המפה זה דוגמא כלכך טובה איך המניפלוציה של בעל המפה יוצאת בפורום אל תקחי אתזה אישית רק תקחי בחשבון שאיןלך שליטה על כלום ויש מצבים שאת חושבת שאת יכולה לשלוט בהם כולל פורום והנה יצאת משליטה ואין כלים לשלוט על מה שקורה סביבך מאוד ילדתוי איישתמפהלא מממש מענינית המניפולציה שעופפת אחייך היא הבעיה ואת לא מודעת אליה חשבת פעם שיתכן שיש אנשים יותר בעלי יכולת הבנה שלך מעצמך?

גם אני רוצה!!

גם אני בת 20 וגם אני חושבת שמגיע לי ניתוח קצר של המפה שלי...P: עשיתי אותה דרך אתר אסטרו...לפי תאריך לידה ושעת לידה. תודה למתייחסים :)

למה אף אחד לא מתייחס?

אני מוכנה לזה שינתחו את המפה שלי ואני בטוחה שאוכל להכיל את זה ...............מישהו?

מדיניות הפורום-ניתוחים מעל 30

ולמי שתמה למה - פידבק מתחת לגיל הזה, ואני מתכוון לאנשים שלא מבינים באסטרולוגיה, בדרך כלל אינו מעשיר את החובבים שבכאן. הנושא נבדק הרבה מאוד לפני שנקבע החוק הזה.

kuponkup

New member
שתי הערות בלבד

כל הגדיים הנצלנים באים לכאן - הכוונה עם כוכבים בגדי ! וכן בעלת המפה או שתלכי ללמוד שמאות מקרקעין או לעבוד בהוצאה לפועל או במכירות נדל"ן בהצלחה

למעלה