מועדים לשמחה:)

Liberty Bell

New member
מועדים לשמחה:)

אנלא ממש יודעת איך זה הולך פה אבל ניתן לזה ניסיון- (תודה מראש) בצירוף המפה אילו תכונות אופי קופצות לעין? יש כיוון בולט לעיסוק בחיים? אם תוכלו לפרט ע"פ מה הסקתם זה יהיה נפלא, גם אם חובבני זה נורא מעניין אותי, אני לא מבקשת ניתוח מעמיק ותחזית עתידית אלא רפרוף והבנה כללית של המפה, בין השאר כדי שגם אני אוכל ללמוד קצת אם מישהו בכל זאת נכון להשקיע ויש לו קצת זמן לבזבז הוא בהחלט מוזמן להמשיך במסרים:~) יאללה שחקו אותה!

Liberty Bell

New member
קצת מקומם!

צריך אם ככה לשנות את שם הפורום לאסטרולוגיה ל30+? אני בחורה בת 20, דיי בטוחה שאוכל לעמוד בזה זה לא שאני הולכת להיחשף לחומרים מרעישים, או חומרים שגם ככה לא נגישים פה בעיון הראשוני ביותר... אז מה? אפילו YNET פתחו מדור אסטרולוגיה לנוער (לא שאני מכלילה את עצמי כנוער!) מה עם קריאה מינימלית, קצת קווים כלליים כדי שכולנו נחכים? זה כ"כ מעניין

לא הבנת את הפואנטה

הכוונה היא שרק מגיל 30 פחות או יותר מעניקים פידבקים בוגרים שאפשר ללמוד מהם לשני הצדדים. אבל אם מישהו רוצה לקרוא עבורך בקוים כלליים, זה בסדר מבחינתי. רק שהחיוך ההוא יחזור..

אני קצת נדחפת אבל אתה אומר בעצם....

שבגיל 20 אי אפשר להעניק פידבקים בוגרים שאפשר ללמוד מהם, זתומרת שלא יהיה מכך תועלת?.... זו הכללה מאד אבל מאד גורפת, מאד! למה לא לשפוט לפי הבנאדם עצמו, ולא לתת כללים מסויימים של "גיל 30 ומעלה"?:\

גליתי10

New member
לדעתי לרך הנולד עדיף רק להתיחס לירח ולבית 4

אז מאפשרים לאמא לבצע תיקון...

ilanamysticana

New member
רך נולד

הייתי רוצה להבין.(ואני רצינית) המפה ומצב הכוכבים כשאנו נולדים לא משתנה. תאריך הלידה והמיקום גם לא משתנים מדוע עושים מפה רק אחרי גיל 30 הרי דבר לא השתנה במפה האורגינילית אז מה הסיבה לנתינת הגבול. אמנם בגלל שהפורום מיועד לחובבים? אם כך הרי שגם אחרי 30 ישנה אפשרות לטעות. מלבד זאת אנחנו ממרום גילינו יודעים היום שהדורות הצעירים שונים בהרבה מאיתנו. מה לעשות לפני שנת 2000קבלנו את ילדי האינדיגו ואחרי שנת 2000 יש את ילדי הקריסטלים מה שילדים פעוטים מבינים היום הוריהם הבינו הרבה יותר מאוחר. נערה בת 20 היום שמגיעה לפורום הזה תבין הרבה יותר טוב ממבוגרים ממנה.

גליתי10

New member
אני עושה מפות לאנשים מגיל 18 אלא אם כן יש בעי

בעיה חריגה, ולתינוקות אני בודקת רק את הירח ובית 4 כך שטענותייך לא צריכות להיות מופנות אלי, אלא למנהל הפורום.

MADRI

New member
אני עושה מפות לתינוקות וזה מדהים

ההורים יכולים לקבל מושג מה הצרכים של הילד וזה עוזר להם מאד. כמובן, שבמפה של תינוק אי אפשר להגיד כל דבר שאפשר להגיד לבן אדם עצמו. אני מנתחת את המפות ממש עם פינ צטה. והתגובות אחרי שנה שנתיים הם שהילדים הם בדיוק כפי שתיארתי במפה. אבל כל אחד רשאי להחליט איך הוא עובד למרות שאני לא מבינה את ההבדל. חג שמח לכולם

גליתי10

New member
זה מזכיר לי כי לפני כ 15 שנה אמרתי לזוג כי יל

ילדתם חולמנית עם דימיון עשיר, ומזל שכך, לימים אמרו לי לא רק שזה נכון, אלא שאחרת הם היו חושבים שהיא עצלנית, ולדעתי התועלת הגדולה במפות לילדים, זה להראות להורים איך הילד רואה אותם, ומה חסר לו ביחס שלהם אליו. ופחות לנתח את אופיו, שלא יהיה כמו נבואה שמגשימה את עצמה...

נשמע מרתק ומעניין

ד"א יש לא מעט אסטרולוגים שלא מוכנים לעשות מפות לתינוקות אבל לילדים הם כן עושים מפות. אני מנסה ללמוד דרך ילדים שסובבים אותי קצת אסטרולוגיה של ילדים. ועכשיו שאלה סופר כללית - האם תינוק עם אופק סרטן הוא מסוג התינוקות שאוכלים וישנים ולא עושים יותר מידי רעש כל עוד צרכיהם התמלאו? אין בכי מיותר מידי ובכלליות גם שמנמנים כאלו? (ואני לא מדבר על עצמי אלא על עוד תינוק אופק סרטן שאני מכיר)

MADRI

New member
תודה

בקשר לשאלתך - לפי שיטת עבודתי אני יכולה לענות לך אך ורק לאחר ניתוח כל המפה. אני לא חושבת שזה נכון להתייחס לפרמטר אחד מהמפה ומזה להשליך על כל האישיות. האופק הוא רק דבר אחד מעוד המון דברים שצריך להסתכל במפה ולנתח אותם באופן מעמיק. מצטערת אם לא עניתי על שאלתך כפי שציפית. חג שמח אדריאנה

גליתי10

New member
בבקשה תעלה כאן מפה, אולי זה לא בית 4

לפי השיטה של מיכה ולנר, חלוקת הבתים יכולה להיות קצת שונה כאשר הנתונים גבוליים...

Desertbirder

New member
הכוונה באופן כללי

יש סתירה בין המיקום הטבעי של הירח ב 4 לבין מיקומו בעקרב, לא? איך מפרשים?

גליתי10

New member
ירח בעקרב בבית 4 שניהם קשורים למים בצורה אחרת

כל אחד בצורה אחרת. אז כך ירח בעקרב רוצה קירבה טוטאלית קצת אובססית ורכושנית, יחד עם נתינה אין סופית, וכאשר הוא נמצא בבית 4 הוא מתאר את האוירה בבית שבה גדל בעל המפה ואת אימו בפרט, או את מי שמילא את תפקיד האמא במשפחה, יש כאן אמא ובית מאוד מגוננים לפעמים עד כדי מחנק, והאופק באריה צריך להרגיש שהוא שולט בענינים, כך שנוצר קונפליקט, כיוון שחסרה המפה לא ניתן לראות את ההיבטים לירח ולבית...לכן הניתוח הוא חלקי בלבד.

למעלה