מועדים לשמחה!!

coolit

New member
מועדים לשמחה!!../images/Emo102.gif

וכדי שיהיה לכם.. אהממ.. חג שמח..: אמא שלי הקריאה לי מהעיתון: "מרכיב מיוחד בחג הפורים היהודי הוא אכילת דם של צעירים לא יהודים- ד"ר אומאיה אל ג´להאמה, האוניברסיטה ע"ש המלך פייסל, סעודיה. -לחג זה, יש כמה מנהגים מסוכנים, שללא ספק יעוררו בך פחד. אני מתנצלת אם קורא כלשהו ייפגע בשל כך. במהלך החג, היהודי חייב להכין מאפה מיוחד עם מילוי, יקר ונדיר, שאין למצוא אותו בשוק. אי אפשר לו לחג ללא מילוי זה ואין להשתמש בתחליף. לחג זה זקוקים היהודים לדם אדם, ממנו מכינים אנשי הדת שלהם ת דברי המאפה המיוחדים לחג. בקיצור- אי אפשר לקיים את החג ללא שפיכות דמים. לפני שאפרט עלי להבהיר כי המנהג לשפוך דם לצורך הכנת דברי מאפה לחגים היא עובדה מוכחת, היסטורית, וזו הסיבה העיקרית לכך שהיהודים גורשו והוצאו להורג המקומות גלות בתקופות שונות. חג הפורים מתחיל בצום, וקרוי על שמה של אסתר. החג חל יום אחרי הצום (13 במרס, 14 במרס), בו היהודים עוטים מסכות ובגדים בנוסח קרנבלי, מתמכרים לשתיית אלכוהול, מעשי זנות וניאוף. חג זה נודע כ"חג המסכות היהודי"... שפך הדם נעשה בצורה מיוחדת: הקרבן חייב להיות נער מתבגר, לא יהודי כמובן, נוצרי או מוסלמי. את הדם מייבשים ואז הוא הופך לגרגרים, אותם מערבבים בבצק. ניתן גם לשמור את הגרגרים עד לפורים הבא. בחג הפסח לעומת זאת יש להשתמש אך ורק בדמו של ילד לא יהודי-נוצרי או מוסלמי- אך רק מתחת לגיל עשר, וניתן להוסיף את הדם לבצק לפני או אחרי ייבושו. את דמו של הקרבן מפיקים ע"י הכנסתו לחבית מיוחדת, בגודל אדם, שבתוכה דוקרנים מכל צד. דוקרנים אלו פוצעים את הקרבן מרגע הוא מוכנס לחבית. הקרבן סובל ייסורים קשים עד למותו, מה שגורם ליהודי עונג רב... יש גם דרך אחרת להפקת דמו של הקרבן. הקרבן יכול להשחט ככבש, או שחותכים את ורידיו בכמה מקומות. את הדם אוסף בזהירות איש הדת היהודי, "הרבי", המכין את המאפה לחג." (מקור ראשון, הגיון בשגעון) הה?.... לא הגזמנו??? כמה שטויות הדוקטור הזאת יכולה להוציא מה.. אממ.... ????.. ברית. הה.. עשתה לי ת´חג.. הטמטום הוא כזה שנותן לך לצחוק כמו שלא צחקת הרבה זמן.. תהנו בחוהמ"פ!

למעלה