מועדוני צלילה...

Black Tear

New member
מועדוני צלילה...

למישהו יש המלצה על מועדוני צלילה טובים באילת?

vhhbv

New member
מועדוני צלילה

ערב טוב לך !!! לשאלתך ישנם מספר מועדוני צלילה טובים באילת נתחיל מכפר הצוללים שלדעתי הוא מועדון מעולה אני משתמש בוא כמעת בכל הפעמים שאני באילת . אקווה ספורט וסיאם גם נחשבים למועדונים טובים . תלוי מה אתה מחפש במועדון טוב ? בהצלחה אמנון

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מועדוני צלילה באילת

מאחר ונערכו בנושא הרבה דיונים במסגרת הפורום מציע לך להשתמש במנוע החיפוש של הפורום ובטוח שתמצא תשובות לרוב שאלותך. ו ב ב ח י " נ

ה-מועדונים באילת

הם : מועדון "מנטה". מועדון "מרינה דיוורס". מועדון "אקווה ספורט". לדעתי המועדונים האלו הם המובילים באילת. צלילה בטוחה אין חדש תחת ה-
קיסר הדור

Famous

New member
מאד תלוי מה מחפשים... ../images/Emo73.gif

אם אתה מחפש מועדון לעשות בו קורס, חברי הפורום ממליצים בדרך כלל על: מרינה דיוורס סיאם מנטה ואקווה ספורט. אבל, כמו שכבר נאמר כאן בדיונים קודמים, מה שהכי חשוב זה המדריך ולאו דווקא המועדון. לכן חשוב מאד לברר בדיוק מי יהיה המדריך ולנסות להשיג מידע רב ככל האפשר עליו (למשל, לדבר איתו/ה...) לפני קבלת ההחלטה. לעומת זאת אם אתה מחפש מועדון לשכירת ציוד ו/או דחיסת אויר במיכלים, נדמה לי שרוב מוחץ של חברי הפורום יאמרו לך, בצדק, שאין כמו "סנובה"
מועדון יחיד ומיוחד באוירה הנעימה, בקבלת הפנים החמה, במקצוענות ובסיכויים הגבוהים לפגוש חברי פורום (שזו כמובן חוויה בפני עצמה
). ובכל מקרה, שיהיו לך רק צלילות בטוחות ומהנות

dianah

New member
סיכומון למועדונים השונים

אני חושבת שתוכל להיעזר בסיכום המועדונים שהכין (בהתנדבות ברוכה) helius בעזרתם של רבים וטובים אחרים מהפורום.... בילוי מוצלח ורטוב!

siliconarts

New member
Coral-Sea Divers../images/Emo45.gif

כל אחד חושב שהמועדון שלו יותר טוב - אינני יוצא מהצהרה זו: קורל סי לדעתי הכי טובים - טלפון 180022DIVE. הכי טוב להתקשר ולשאול מה הם מציעים ולראות האם מתאים לדרישותך.

yossin

New member
זה מאוד אישי

מועדון צלילה צריך להיות קצת כמו הבית מה שטוב לך עשוי להיות שונה ממה שטוב לי השאלה היא מה אתה מחפש ואיפו אתה מרגיש הכי טוב. עצתי לך כפולה: א- הקדש שעה- שעתיים לטייל בין המועדונים ולראות מה נראה לך ב- נסה עם הזמן מועדונים שונים מילה נוספת על כפר הצוללים: בנוסף להיותם מועדון צלילה מצויין (לטעמי) יש להם את הבגטים הכי טובים דרומית לתל אביב

שטויות ../images/Emo46.gif

אני אישה (כך מעיד כל מי שמכיר אותי), צללתי לא מעט מכפר הצוללים ולא אונה לי כל רע. למה להפריז?

Sushi

New member
להפריז ??????

ההפרזה במקומה קיימת. בעל המועדון בו צללת לא מעט ביצע מעשים מגונים לא מעטים בחניכות קורסים שלו. לא אני קובע את זה, בית משפט קבע. האם במקרה כזה זו הפרזה להמליץ לא להגיע למועדון בו עדיין מסתובב בגאון הבעלים הנ"ל? לדעתי לא. אה, יש לי בעיה עם הצגת אמוטיקונים, אבל גם אני עושה עכשיו פרצוף של תפוז זועם.

אינדיגו

New member
סושי דחיל ראבאק , אל תגזים...

בכפר הצוללים ניתן לצלול ללא כל בעייה גם אם אתה אשה, אפילו חטובה ויפה במיוחד. לא יאונה לה כל רע. הסיכוי היחיד לקבל מישוש לא רצוי הוא בצלילה מודרכת יחד עם מנהל המועדון המדובר, ולכן הסיכוי כעת נמוך עד בלתי אפשרי , גם מפאת גילו של הלה
..

פליפר.

New member
אם הוא ממשיך להסתובב בגאווה

במועדון למרות כל ההרשעות - שהן בזויות ביותר (תקיפה מינית של נערות ועוד תוך ניצול חוסר האונים שלהן מולו וניצול מעמדו כמדריך) אז בהחלט ראוי להחרים את המועדון אוי לבושה שמדריך ימשיך לעבוד ולהסתובב במועדון לאחר שביצע פשעים מתועבים כאלה. ומה פתאום אתם כ"כ מגינים עליו? אולי אתם חושבים שזה לא כ"כ נורא? ואם זאת היתה הבת שלכם??!!!!!!!

אינדיגו

New member
פליפר היקר , אין אני מגן עליו כלל

וכלל. הרעיון הוא האם השירותים הבסיסיים שצריך על מנת לצלול ניתנים במועדון הזה או לא. באשר למטרידן , אני לא ראיתי אותו הרבה זמן שם ולכן לא מוצא פסול למלא אויר אצלם. בכל אופן לשאלתך , אם זו היתה בתי - אפילו אם איננה בתי , רק על המעשה שעשה הייתי חותך לו את ה_ין בלי בעייה בכלל , אם לא הייתי מצליח... הייתי דופק לו עליו חזק חזק עם
כך שאפילו
לא תעזור לו. אני מקווה שהבהרתי.

פליפר.

New member
הבנתי ../images/Emo146.gif ../images/Emo101.gif . אני אישית

עדיין מחרים אותם. אבל - כל אחד וגישתו. טו´ בשבט שמח

גרזנית

New member
אתה פשוט לא מבין

הכוונה היא לא לתת יד למקום שידע ונתן יד ולגיטימציה להטרדה מינית של חסרי ישע

הקרפיון

New member
זו האשמה די חמורה על אנשים נוספים

מלבד בעליו (לשעבר) של המועדון. בלי הוכחות הייתי מציע לשתבקשי את מחיקת ההודעה מהנקאים. ולא, אני לא צולל שם יותר, ודעתי על המעשים שבהם הורשע חמורה לפחות כשלך. זו לא סיבה להוציא דיבה לאנשים אחרים.

הכללה שאינה במקומה../images/Emo128.gif

למה להכליל ולגרום נזק למדריכים מקצועיים ומצויינים, דייבמאסטרים ושאר העובדים בשל אחד, גדול ככל שיהיה שסרח? שלא תבינו לא נכון, אני מאלו שחושבים שאלו מעשים שלא יעשו, אבל עשה אותם אדם אחד. בכפר הצוללים יש מדריכים מצויינים שידם, תרתי משמע, לא היתה בדבר. אמירה כוללנית מטילה בהם רפש ופוגעת בהם בלא סיבה ולא בצדק. כמועדון הכפר נותן שירות נהדר, מקצועי ובטיחותי ויש לו יתרון נוסף- לא גונבים שם ציוד כמו במועדוני משולש ברמודה שאתם כל כך ממליצים עליהם פה! ודבר נוסף, ידידה שלי הוטרדה מינית ע"י המדריך שלה בקורס, האם זה אומר שלא מומלץ לנשים לצלול באקווה ספורט?

למעלה