מועדונית

דלית שלום אפשר לקבל פרטים

על המרכז לבוגרים השבוע חיפשתי בפורום כי היה נידמה לי שמשהוא כבר כתב על זה אך לא מצאתי ברצוני לדעת איפה הוא נימצאה ואיך אפשר להגיע לשם [זה עבור בחורה בת 25 ] עם יש לך פרטים השמח לקבל אדית

yonitbrk

New member
מועדונית

ערב טוב לכם רבותי ובמיוחד לכם תושבי ירושלים. הבוקר נודע לי של"יד שרה" יש מועדונית לילדים בעלי צרכים מיוחדים, הפועלת בשעות אחה"צ ובחופשות , שם עובדים עם הילדים ומשחקים איתם כאשר המטרה שלהם והם באמת מאפשרים ומנסים לבנות את הקשר בין הילדים לבני משפחתם. ניתן להגיע למקום עם הילד + עד עוד שני אחים ושם פשוט מלמדים את ההורים לשלב בין הילד ולבין אחיו ע"י משחק ועבודה משותפת. מועדונית כזו פועלת רק בי"ם בבית "יד שרה" וזאת מחוסר תקציב. אולי יש מקום לפנות לגורמים כגון אלו"ט ולנסות לחבר בינם לבין "יד שרה" וכן אולי לגורמים נוספים ולזרוק את הרעיון ולנסות לעזור ולפעול למען הקמת מועדוניות דומות נוספות במקומות שונים בארץ? נראה לי שמועדונית כזו כי דבר נהדר עבור משפחות בהן קיימים ילדים נוספים ודרך נהדרת לנסות ולקרב בין הילדים.מה דעתכם?

מועדוניות...../images/Emo4.gif

היי יונית, המדור לאוטיזם במשרד הרווחה היה אמור להקים מסגרות של מועדוניות בערים השונות. רובן לא נפתחו, עקב קשיים טכניים שונים, אך התקציב לנושא זה מתקיים, עבור חלק מהערים. זה דורש גם שיתוף פעולה כספי ומקצועי של העיריה... שרובן לא נותנות. כל הנושא הזה תקוע גם מכיון שתקציב הרווחה לאוטיסטים הלך לכיוונים שונים מהצרכים - 600 משפחות מחכות היום לסומכת ואינן מקבלות... לעומתנו, תקציב הרווחה לילדים עם פיגור מאפשר להם גם שעות סומכת וגם שעות מועדונית- ואילו אנחנו נשארנו בלי כלום. קבוצת הורים, ואני בתוכם, מנסים קצת להזיז את הנושא. ואולי נצליח. בברכה, תלמה.

למעלה