מועדונים לנכי צה"ל

יואלV

New member
מועדונים לנכי צה"ל

אני רוצה להביא לידיעתכם שיש ברחבי הארץ תשעה מועדונים שמיועדים לפגועי ראש ונפש משום מה אגף השיקום לא מעדכן את הנכים ואני שמעתי על המועדון שלי בכפר סבא במקרה מאחד החברים בבית הלוחם. המועדון שלנו פועל 5 פעמים בשבוע בשעות הבוקר ויש לנו 12 חוגים והכל בחינם כולל הסעה מהבית במוניות ולמי שיש רכב רפואי משלמים לו נסיעות. המקום פשוט משגע ומאז שהגעתי לשם התחלתי לחיות מחדש. יש לנו צוות מדריכם מקסים ומנהלת מדהימה מעבר לפעילות הרגילה אנחנו יוצאים לטיולים ולפחות פעם בחודש יש לנו מסיבה עם המשפחות. יש מועדונים כאלו בבאר שבע, ירושלים, אשדוד. תל אביב. כפר סבא,חיפה גן שמואל וקריית מוצקין כדי להגיע צריך לבקש הפניה מעובד השיקום שלכם-כדאי לכם

rozgil

New member
יאשרו לי מונית מחדרה לגן שמואל ???

...אני נכה נפש.........מה הפרוצדורה להתקבל ???.......האם יש מקום??? ....מה בדיוק עושים שם ???.......כמה שעות ביום???.........כמה ימים בשבוע???......וכו'........-אנא פרט יותר.......(ואם אני מרגיש רע-אני יכול לעזוב באמצא היום???).......-למה אני מחיוב......??? אשמח אם תענה לי על שאלותי......-בתודה מראש........-גילי-חדרה

shmuel48

New member
../images/Emo82.gif

היי בזמנו הוצע לי להשתתף במועדון מגוון הפעיליות מגוון למשל מחשבים נגרות פיסול ציור טיולים הרצאות ארוחות נאמר לי שיאספו אותי מהבית וחזרה או לחילופין ישלמו דמי-נסיעה ההשתתפות מחייבת לבוא יום-יום בנתיים לא יצא לי להשתתף במועדון מעדיף עבודה-חלקית כל-טוב שמוליק

יואלV

New member
לא בדיוק

לא חייבים לבוא כל יום אפשר גם 3 פעמים בשבוע אגב גם אני עובד עבודה חלקית מהשעה 1400 זה בכלל לא מפריע

יואלV

New member
בהחלט

יאשרו לך מונית מחדרה. הפרוצדורה מאוד פשוטה פונים לעובדת השיקום שלך ומבקשים הפנייה. בקשר למקום- צריך לבדוק אני יודע שאצלינו נשארו כמה מקומות כי אנחנו המועדון הכי חדש. המועדון פתוח בין השעות 0800-1300 בכל יום וכמובן שאתה יכול ללכת אם אתה לא מרגיש טוב. אתה מחוייב לבוא לפחות 3 פעמים בשבוע אני לא יודע לגבי גן שמואל אבל אצלינו יש חוגים: נגרות, ציור, פסול. אומנות, ויטראז'. דרמה. בישול. ספורט. הרצאות. קולנוע. בניית רהיטי קרטון. ציור על עץ. מחשבים ואנחנו מתכוונים לפתוח צורפות אני חושב שפחות או יותר גם שם יש חוגים דומים מקווה שעניתי על כל השאלות

למעלה