מועדונים בת"א!

מועדונים בת"א!

אנשים אני צריכה עזרה מי יודע איזה מסיבות סלסה יש היום בתל אביב??? ושמכניסים בהם אנשים בני 17?? בבבקשה בבבקשה בבקשה תעזרו לי תודה

Lechko

New member
יום שישי...

יש רק את הביילטינו. אי שם ברח' קרליבך... אין שם הגבלת גיל אז לא יעשו לך בעיות. וזה המקום היחיד ביום שישי... קשה כשזהר נעלם לו. אני מחכה לחזרה מהירה אלכס

salsa king

New member
../images/Emo6.gifשכחת להוסיף לשם שלך

עוד מקורית אחת אחרת איך נדע שאת המקורית האמיתית אולי יש עוד מקורית נוספת שמתחבאת במקום כלשהו אני מציע לפתוח יוזר נוסף והשם שבו יהיה: הדס המקורית המקורית המקורית האחת והיחידה האורגינלית ויותר כמוה אין מגוש דן עד הירדן איך נראה לך השם החדש?

יש מסיבה ברמת השרון שזה דיי קרוב

סבור קובנו - מופע לטיני בקקטוס קרית שאול כל יום שישי מופע לטיני באוירה כפרית עם להקת "סבור קובנו" כל יום שישי מיקום: קקטוס רח' הגנים 7 רמת השרון (מתחם קרית שאול ליד צומת הפיל) מ 09/02/2003 עד 31/12/2003 יום שישי שעה: 22:00 טלפון לעוד פרטים: 03/6484842 דואר אלקטרוני: [email protected] מחיר:25 שח ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ומה עם הפורטו לוקו
כל יום שישי ערב קובני עם הופעה של להקת קובה סון ההופעה מתחילה ב-24:30 בשעה 22:30 שיעור סלסה נמל ת"א שעה: 22:30 מחיר: 40-45 וזהו..

dcgsmix

New member
הזירה

יש לך גם את הזירה, מועדון נחמד. כל יום שלישי יש בו סלסה ורואדה, תחפשי בוואלה! או תפוז ותגיעי לאתר שלהם, תקחי את הכתובת, ותבואי לרקוד איתי...

למעלה