אז ככה
ברור שכסף זה גם שיקול, אבל אני בספק אם המחיר בין קידום/קידום 700 ליואל גבע עולה על אלף- אלף חמש מאות שקל. לא שזה סכום מועט כמובן, אבל סה''כ כשכבר את מוציאה כל כך הרבה כסף בין כה וכה...
יואל גבע ממה שאני שמעתי זה מתאים למי שצריך ציונים גבוהים יותר מאשר לאחרים, יואל גבע מתעקשים איתך על החשיבה ולפתח חשיבה, מאשר על טריקים של פסיכומטרי שזה גישה של חברות אחרות. לכן כשאת כבר בציון גבוהה, העוד קצת לשפשף את המוח הזה יכול להיות בדיוק מה שיעזור לך, שיטות חכמות לפתור את התרגילים הקשים ומה שיחדד לך את החשיבה הפסיכומטרית לרמה הבאה.
בנוגע לקידום 700- לא שמעתי על זה הרבה, זאת אומרת ברור ששמעתי על זה מבחינת מה זה, לא שמעתי מאנשים על איך זה בפועל. גם הייקיו עשו משהו דומה שקוראים לזה מועדון 750 (חה חה). בתיאוריה הם מוכרים לך כיתה שרצה וחבל על הזמן, בפועל אפשר ליפול גם עם חבורת ילדים שחצנים שבמקום לרוץ על החומר רוצים לעשות רוח על המורה (ויש אנשים כאלה אם היית בקורס פסיכומטרי בעבר סביר שהיה לך אחד בכיתה חכם בשכל כזה שרוצה להתווכח עם המורה באיך לפתור את התרגיל) הכל יכול להיות במציאות זה קצת אחרת מהחזון (אבל זה סתם השערה).
בנוגע ללמידה עצמית- יש כאלה שטוענים שניתן להשיג בלמידה עצמית תוצאות יותר טובות מאשר בלמידה בקורס, להגיד לך את האמת בדיעבד אני חושבת שיכולתי לחדד דברים מסוימים אם הייתי עובדת עם עצמי לפי הלו''ז שלי ולא לפי הלו''ז שהקורס הכתיב לי. קודם כל, בלמידה עצמית את מכתיבה לך את הלו''ז גם מבחינת זה שאת יכולה להתחיל יותר מוקדם את הלמידה הרצינית, או לחלופין להתעכב פחות זמן על דברים מסוימים ויותר על אחרים. לתלמידים שהם ברמה גבוהה (ובעיקר כאלה שזה לא פסיכומטרי ראשון שלהם) יכול להאט אותך ברמות קורס שמלמד מהתחלה חומר שתכלס את תקלטי בשנייה כי את כבר מכירה אותו, וסתם חבל על הזמן.
בלמידה עצמית את יכולה להתאים את הכל אלייך ולשים את הדגשים איפה שצריך, תכלס אפשר למצוא גם מורה פרטי לפסיכומטרי לחידוד נוסף ... (יש גם חברות שמציעות את זה)