מועדון רוק?

thedix

New member
מועדון רוק?

לא מוצא מקום אחר לשאול...: קראתי על מועדון חדש, source, בהרצליה פיתוח שבכל יום ראשון יש שם ערב אלטרנטיבי מישהו היה? מכיר? כי כתוב שם שהכניסה חינם וזה לא נראה לי הגיוני... ולאיזה גילאים זה מישהו יודע? הוספתי קישור תודה מראש:)

«Jimmy Page»

New member
אי אפשר לדעת,

שאלות כאלה יכולות להיות גם תמימות לפעמים. נהיה תמימים בעצמנו וננסה להאמין שהעולם מלא באנשים מבולבלים <:

thedix

New member
חחח לא אני רציני

באמת אני לא מכיר ואני מחפש פרטים... למישהו אולי בכל זאת יש?

MilkShack

New member
עשה לי טובה~

יש לך את האתר, ובמקום להתקשר\לשלוח אימייל ולברר אתה סבור שאנחנו יודעים?

oneman2

New member
זאת זכותו לשאול אותנו כאן

בשביל זה הפורום קיים. לא בשביל ששלושה אנשים יכתבו כמה שהם מעריצים את לד זפלין ושונאים את גרין דיי.

MilkShack

New member
אני יודע, אבל אי אפשר לשחק אותה ראש קטן

ולהתייחס להודעה הזאת כרצינית

M e n s R e a

New member
אבל הוא לא שואל, הוא מפרסם במסווה של שאלה

וזה לא שייך להעדפה מוסיקלית, זה פשוט לא לענין. זה מעצבן כמו שיש עוד שיטות מכירה מעצבנות.

ringo rulz

New member
../images/Emo31.gif

השירים החדשים של גרין דיי די דפוקים..וחוץ מזה שמעת איך הם שחטו את Working class Hero? בואנה הם ממש תלשו לשיר את הנשמה והפכו אותו לממוסחר מגעיל וגריין דיי-יי נשמע די גרוע, ומייצג את כל מה שלנון שנא.

jonXD

New member
דווקא אם תקשיב לליריקה של אימג'ן אז תגלה ש...

זאת האידיאולוגיה של הפאנק

jonXD

New member
שטויות

הם התמסחרו התחילו לשיר פאנק פופ ובילי ג'ו ניהיה אימו מה קרה לדוקי להיצ'ין אה רייד ומינוריטי? זה פאנק רוק אמיתי בשירים החדשים הליריקה מתאימה לאולד סקול פאנק אבל גם בקושי הם מנסים להיות סקס פיסטולז וזה לא הולך להם בגלל שני סיבות: 1) הם לא פאנקיסטים 2) הם שכחו מה זה פאנק ואני אפסיק לפני שאני אחפור לכם כי אין לי כוח ואני שונא חפירות

rockninja

New member
אני חושב שאתה מתבלבל!

יש איזה מועדון חדש כזה שקוראים לו "המוסד", והשתייה בו בחינם כל הלילה. אמרתי- אין מצב... אבל מסתבר שזה נכון~~~!!!%##!%#!H%#! גם בירה, גם טקילה, גם וודקה וגם שתייה קלה כל הערב בחינם! וחוץ מזה 4 רחבות של מוסיקה- כולל רוק וישראלי, היפ הופ, דאנס ומטאל! וחוץ מזה שתי רחבות צ'יל אאוט עם נרגילות וצ'אי חופשי! אחת מהן תחת כיפת השמיים! אמרו לי שזה מקום בן זונה ואז בדקתי באינטרנט וגיליתי זה נכון! בטח התכוונת למוסד.

fire witch

New member
המוסד חדש ?

חגגתי במוסד את יום הולדת 18 ... לפני 6 שנים ... חדש הוא לא. תסגר על מה שאתה מפרסם אה, ובאמת שאם לא היה ברור לי שיווצר מזה שירשורפלצת גם הייתי מביעה את דעתי על אופי האלכוהול "החינמי" ...אז במקומך הייתי נוקטת בגישה אחרת , נגיד להתמקד במוזיקה שמשמיעים שם

למעלה