מועדון קרוב לעזריאלי?

lidor30

New member
מועדון קרוב לעזריאלי?

שלום, מישהו מכיר מועדון ביליארד נחמד ומומלץ באיזור מרכז עזריאלי?

puppet

New member
הסקורס נמצא במרחק 10 דקות הליכה, בתחילת המסגר

אאל"ט. האמת שאף פעם לא הייתי בסקורס, אני רק רואה אותו לפעמים כשאני עובר שם. אני גם די בטוח שהלינקולן די קרוב (איזור הסינמטק, לא?)

The Shunned One

New member
אני נמצא שם כל שבוע

ייאמר לזכותם שהם מחדשים את מלאי השולחנות מדי פעם. רק לפני כמה ימים הביאו שולחן חדש לגמרי. רק חבל שהבד, שזה מה שעושה את השולחן, הוא עבה מאד וללא ספק גם איטי מאד.

9ball master

New member
כשקונים שולחנות זבל....

אז צריך להחליף שולחנות מדי פעם.... אם קונים שולחנות טובים מראש ומתחזקים אותם נכון אז הם יכולים להחזיק מעמד עשרות שנים.... והבד לא עושה את השולחן! הוא חלק אחד ממכלול שלם של חלקים ש"עושים" את השולחן

3d3n

New member
אתה צודק, אבל(!)

אל תתפלא שלא מתחזקים באופן שוטף שולחנות כי חלק גדול מציבור המשתמשים בשולחנות הם ילדים ואנשים ערסים שדופקים את השולחנות על כל מרכיביהם - אם זה בבד, בעץ וכו. לכן אין כל טעם לתחזק. אני לא יודע מה מצב השולחנות באזור הVIP, מכיוון שיקר שם. אך מפעמים שהסתכלתי, בקושי אנשים משחקים שם במהךף השבוע ולכן מצב השולחנות שם צריך להיות טוב.

9ball master

New member
שטויות

אתה חושב שכל מועדון ביליארד מלא בשחקנים "מקצוענים"? כמו בארץ, כך גם בכל מקום אחר, הרוב לא ממש מבין אבל שהמקום מנוהל כמו שצריך אז דברים נראים אחרת... ודרך אגב, השולחנות ב VIP בסקורס הם על הפנים.... (שלא לדבר על הבד האדום הזוועתי)

3d3n

New member
מהנסיון שלך בארצות אחרות

האנשים (השחקנים) בארצות אחרות מתייחסים באותה צורה לשולחנות כמו האנשים אצלנו בישראל?

9ball master

New member
בחלק מהמקומות....

בדרך במועדונים הפחות איכותיים למרות שהם נסגרים בקצב מהר (או עוברים שיפוץ) ובמקומם נפתחים מקומות מודרנים ואיכותיים ברמה גבוהה. במועדון ביליארד כמו בכל מקום אחר יש להנהיג חוקים, בדיוק כמו שלא תוכל להכנס למסעדה בלי חולצה ולדפוק על השולחן כך גם במועדון ביליארד יש קוד התנהגות. תפקיד מנהלי המועדון ועובדיו לוודא שהקוד נשמר.

3d3n

New member
זאת בדיוק הנדוקה

שאין פה קוד התנהגות מסודר. ואם יש אז לא אוכפים אותו בכלל. לכן אין שום סיבה לתחזק את השולחנות. למרות שהייתי מאד שמח אם כן היו מתחזקים..

9ball master

New member
אבל....

זאת בדיוק הנקודה שלי... אין כאן עניין של מה קודם למה, העיניין הוא פשוט אם מועדון מנוהל בצורה תקינה אז זה צריך לכסות את כל הדברים שצריכים להעשות החל מניקוי השירותים ועד אכיפת קוד התנהגות ותחזוקת ציוד נכונה... כל עוד אין ניהול נכון שום דבר לא יתפקד כמו שצריך...

The Shunned One

New member
חבורת ילדים מנהלת את המקום

איזה תיחזוק ואיזה בטיח? אתה מצפה מהם לדברים שהם פשוט לא יודעים לעשות.

9ball master

New member
סליחה אבל....

אף אחד לא נולד עם ידע כזה או אחר, ידע נלמד.... כאשר אתה מתחיל מקום עבודה חדש אז מלמדים אותך את העבודה.... הבעיה היא לא העובדים, הבעיה היא מי שמנהל את העובדים ואת המועדון, בתכלס את בעלי המועדון זה לא מעניין.... החישוב הוא פשוט מכיוון שהם גם יבואני ציוד אז עלות החלפת בד פעם בכמה חודשים יותר זולה מהחזקת עובד שינקה את השולחן פעמיים ביום....

the importer

New member
הבד בסקורס

סימוניס 860 הכי טוב שניתן לקבל , אולי איטי מעט מה760 אבל עדיין מעולה

למעלה