מועדון קרב... ../images/Emo67.gif
טוב.. אז ראיתי את הסרט בעקבות ההמלצות החמות שרצו כאן בפורום.... רבאק.. תזהירו בפעם הבאה שזה סרט של בנים. האמת היא.. שברבות השנים למדתי להנות מסרטים של בנים (כי התחתנתי עם אחד
), אבל את הסרט הזה לא הייתי רואה עד הסוף, אילולי הרצון לגלות מה שבה בו את לב הצופים. והתרשמותי מהסרט.. סרט מופרע לחלוטין.. הזוי.. קיצוני עד כדי חולניות. בחור מרובע חי בהתאם לפירסומות. רוכש את הכי הכי... כל הבית שלו מלא רכישות ממגזינים ומכשירים משוכללים.. אבל אוכל במקרר אין! כשהבית שלו מופצץ.. הוא מרגיש שחייו חרבו עליו. ובל נזכיר את כל קבוצות התמיכה המשונות אליהן הוא הולך... או.. אז הוא וחברו הדמיוני יוצאים להרפתקאה שנקראית "מועדון קרב". גם כן קטע של בנים.. ללכת מכות כדי להרגיש טוב.. והסרט הולך ומסתבך ונהיה מופרע יותר ויותר.. אז נכון שיש מסרים חשובים בסרט.. ונכון שהקיצוניות היא כדי לנער קצת את הצופה.. אבל.. תודה לאל.. חיי רחוקים כל כך מחייו המשונים.. כך שמלבד מספר משפטי מפתח הסרט לא דיבר אלי. אה.. ומה משפטי המפתח שדיברו אלי? הנה שניים... "הטלוויזיה חינכה אותנו, שיום אחד נהיה כוכבים, אלילים.. אבל לא נהיה. ואנחנו כועסים." ומי אומר את זה אם לא בראד פיט הכוכב החתיך.. והמשפט הנפלא השני (במיוחד בשבילך..): "אני מרחם על הגברים במכוני כושר, שנראים כמו שקלווין קליין אמר שצריך להיראות". זהו.. ואולי באמת צריך לראות את הסרט שלוש פעמים, כדי לגלות בו צדדים נוספים.. לי בכל אופן, אין כוונה כזו..
טוב.. אז ראיתי את הסרט בעקבות ההמלצות החמות שרצו כאן בפורום.... רבאק.. תזהירו בפעם הבאה שזה סרט של בנים. האמת היא.. שברבות השנים למדתי להנות מסרטים של בנים (כי התחתנתי עם אחד