מועדון יום ראשון

למי בא לעשות נופש ביוון כמה ימים?

הנה הקיץ הגיע ואני הבטלן חסכתי כמה גרושים בשביל לעשות איזה נופש קטן בדקה ה-90, משהו מהיום להיום,לפעמים המחירים ממש מצחיקים, סביבות /270/200 דולר לטיסה הלוך חזור +בית מלון+ארוחות בד"כ, משהו כמו איי יוון, תורכיה, פראג וכדומה, יותר זול ממלון לבד בארץ, רק ממכירות בשמים וסיגריות מהדיוטי פרי כבר ניתן לשלם חצי מחיר... אז למי שרוצה בתקופה הקרובה ככה איזה כמה ימים, בד"כ מיום א עד ה, או סופ"ש, או איזה הפלגה בספינה, נא ליצור קשר בפרטי.

avi972

New member
מועדון יום ראשון

זוג יוצא לדייט פעם ראשונה. נגמר הדייט, הבחורה לא מתלהבת במיוחד, אבל עולה אליו הביתה. בסלון, היא רואה מדף מלא בדובים, וזה משנה את כל מה שהיא חשבה עליו. היא מתחילה לחשוב איזה בן-אדם רגיש זה, ולא מתבייש ברגשנות שלו. כל זה נורא מושך אותה, והיא מתחילה לחשוב שהיא לא רוצה לאבד גבר כזה. היא מתחילה להמרח עליו... אחרי כמה דקות הם עוברים לחדר שינה. היא רואה שם 3 מדפים מלאים בדובים, והיא בכלל מתחילה להתלהב. היא מחליטה שהיא רוצה שהגבר הזה יהיה שלה. כל זה גורם לה להיפתח ולעשות איתו דברים שהיא לא חלמה אף פעם שהיא תעשה.. כמה שעות אחרי, הם שוכבים במיטה והיא מחכה שהוא יגיד משהו... בסוף היא שואלת אותו איך היה הוא מסתכל עליה, מסתכל, חושב קצת ואומר לה: תבחרי לך דובי מהמדף השני

פנדיאני

New member
ואני שמעתי פאנץ' שונה במקצת

"אוח" - נאנח הגבר - "היית כל כך טובה, מגיע לך הדובי הגדול ביותר"...

ניגש היהודי אל רב הקהילה

ואומר לו: "לא כל כך נעים לי, אבל מישהו מהקהילה גנב לי אתמול את המטריה ואינני יודע מיהו". עונה לו הרב: "לא נורא. השבת פרשת יתרו קוראים את עשרת הדברות. עמוד בעת קריאת התורה מאחורה וראה מי משפיל את עיניו בשעה שהבעל קורא מגיע ל'לא תגנוב' וכך תדע מי גזל את מטרייתך". מגיע היהודי בשבת לבית הכנסת. עומד מאחורה בקריאת התורה וכו'. בסוף התפילה ניגש ללחוץ "גוט שאבעס" לרב. "נו", שואל הרב, "ראיתי ב'לא תגנוב' מי גנב לך את המטריה?". "לא", מודה היהודי, "ב'לא תנאף' נזכרתי איפה שכחתי אותה...."

מתלבט13

New member
מנה שנייה

בחורה הולכת לרופא שיניים. כדי שהיא תחזיק את הפה תפוח הוא נותן לה שתי כדורי עץ גדולים שהיא לא תוכל לסגור את הפה. אחרי הטיפול, היא לא שמה לב ובלעה את הכדורי עץ. בבהלה היא מספרת לרופא ומתנצלת על הכדורים. "לא נורא, כולם מחזירים את זה אחרי כמה ימים כשזה יוצא בשירותים"

מתלבט13

New member
מנה שלישית (ומגעילה)

מישהו בא לרופא ומתלונן שיש לו כל הזמן נאדים בלי רעש ובלי ריח. בודק אותו, ונותן לו כדורים "תבוא עוד שבועיים". אחרי שבועיים הפציינט חוזר "עכשיו זה השתפר יש רעש אבל אין ריח". הרופא "סבבה פתחנו לך את השמיעה, עכשיו בוא נטפל בחוש הריח"

בתש1

New member
כן אה..?

מבריק אתה..בזמן האחרון, לפחות.. אבל אני פסדר עם זה..זה מראה שאתה מתפתח.. ואישית, אני בעד.

../images/Emo26.gifטיסה ונופש קצר בחו"ל../images/Emo36.gif

מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה