מועדון יום ראשון

מועדון יום ראשון

ילד חמוד טס עם אמו בטיסת אל על לחו"ל. פתאום פונה הילד לאמא שלו ושואל "אמא, אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים - למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" האמא, שלא מצליחה למצוא תשובה הולמת, מבקשת מהילד לשאול את הדיילת את השאלה. הילד עוצר דיילת מזדמנת ושואל אותה "סליחה גברת, יש לי שאלה - אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" הדיילת מסתכלת על הילד, חושבת קצת, ושואלת אותו: "תגיד חמוד, אמא אמרה לך לשאול אותי את השאלה הזאת?" -"כן", עונה הקטן בגילוי לב -"אז הסיבה שלמטוסים גדולים אין גורי מטוסים היא ש"אל-על" תמיד יוצאת בזמן .עכשיו תבקש מאמא להסביר לך את זה"

boaZone

New member
אני מרגיש כאילו כולכם גמרתם

בתוך הבדיחה ורק אני גמרתי בחוץ
זה לא פייר, תסבירו לי, תסבירו לי
לי

בחורף לא כדאי

לגמור מחוץ לבדיחה ובטח לא בשעת ליל כה קפואה אתה עלול להצטנן

avi972

New member
מאוד פשוט

אם המטוס יוצא בזמן, החסידה לא תספיק להגיע

ובסגנון דומה

ילד נוסע עם אמו במונית, והנה ליד הצומת, עומדות כמה נערות "עובדות". "אמא" שואל הילד, "למה הן לא הולכות הבייתה? מה הן עושות כאן?" "אולי הן מחכות לבעלים שלהם שיאספו אותן" ואז מתערב נהג המונית ואומר לאמא: "למה לשקר, תגידי לילד שהן זונות" שתיקה.. ואז הילד שואל: "אמא לזונות יש ילדים?" "בטח" אומרת אמא, "מאיפה אתה חושב יש נהגי מוניות?" <למדואווניק נזכר, ומטוב לב רץ לספר לחברה>

אבזץ

New member
ומה עם האימא (של הילד)?

והאימא של הנהג מונית? באיזה תעריף היא מפעילה ת'מונה?

Le Fay

New member
עוד על ילדים (וסיבות לשתות מהבוקר).

ארוך: הבוס מגלה שהעובד המצטיין שלו לא בא לעבודה ולא טילפן להודיע על יום מחלה. הוא מתקשר אליו לברר מה קורה, וקול חלוש של ילד עונה לו: "הלו?". הבוס: "אבא בבית?" "כן", לוחש הילד. "אני יכול לדבר איתו?" "לא", לוחש הילד. הבוס מופתע. "אמא בבית?" "כן". "אני יכול לדבר איתה?" "לא". בתקווה להשאיר הודעה עם מבוגר אחראי, הבוס שואל: "ויש שם עוד מישהו?" "כן", לוחש הילד, "שוטר". הבוס תוהה מה עושה שם שוטר: "אני יכול לדבר עם השוטר?" "לא. הוא עסוק", לוחש הילד. "עסוק במה"? "בלדבר עם אבא ואמא והכבאי", לוחש הילד בתשובה. הבוס שומע רעש חזק ברקע ושואל בדאגה: "מה הרעש הזה?" "הליקופטר". "מה קורה שם?" תובע הבוס. "ההליקופטר הנחית את חולית החיפוש", עונה הילד. הבוס נעשה מוטרד ביותר: "מה הם מחפשים?" הילד, עדיין בלחש: "אותי".

למעלה