מועדון יום ראשון

מועדון יום ראשון

A little girl and her mother were out and about. "?Out of the blue, the girl asked her mother, "Mommy, How old are you " The mother responded, "Honey, women don't talk about their age. You'll learn this as you get older "?The girl then asked, "Mommy, how much do you weigh Her mother responded again, "That's another thing women don't talk about. You'll learn this, too, as you grow up". The girl, still wanting to know about her mother, then fired off another question, "?Mommy, why did you and Daddy get a divorce" The mother, a little annoyed by the questions, responded, "Honey, that is a subject that hurts me very much, and I don't want to talk about it now." The little girl, frustrated, sulked until she was dropped off at a friend's house to play. She consulted with her girlfriend about her and her mother's conversation. The girlfriend said, All you have to do is sneak a look at your mother's driver's license. It's just a like a report card from " school. It tells you everything. Later, the little girl and her mother were out and about again. The little girl started off with, "Mommy, Mommy, I know how old you are. I know how old you are. You're 32 years old." The mother was very shocked. She asked, "?Sweetheart, "how do you know that The little girl shrugged and said, "I just know. And I know how much you weigh. You weigh 130 pounds "Where did you learn that?" The little girl said, "I just know . And I know why you and Daddy got a divorce. You got an 'F' in sex

תרגים, בטח תרגים!

בבקשה: אמא ובתה נוסעות במכונית (הילדה הולכת לחברה) פתאום, משומקום הילדה שואלת: אמא בת כמה את? האמא עונה: מתוקה, את יודעת, נשים לא נוהגות לדבר על הגיל שלהם, את תלמדי את זה כשתתבגרי. אז הילדה שואלת: אמא, כמה את שוקלת? האמא עונה: מתוקה, גם על זה נשים לא נוהגות לדבר, את תלמדי גם את זה כשתתבגרי. הילדה מחפשת תשובות, ושואלת: אמא, למה את ואבא התגשרתם? האמא עונה: חמודה, את יודעת זה נושא רגיש לי וכאוב ואני לא רוצה לדבר עליו עכשיו. הילדה מתוסכלת, שותקת בזעם עצור כל הדרך עד שהיא יורדת מול הבית של החברה, שם היא מתייעצת איתה לגבי אמא שלה. החברה מסבירה לה שאין צורך לשאול את האמא דבר, כל האינפורמציה מתנוססת על רשיון הנהיגה שכמוהו כגליון הציונים הבית ספרי. בדרך חזור (אחרי שהילדה הציצה ברשיון הרכב) היא פונה לאמא: אמא, אמא, אני יודעת בת כמה את! את בת 32! האמא בשוק: מתוקה, מאיפה את יודעת? הילדה: אני יודעת, ואני יודעת גם כמה את שוקלת, 60 קילו (נניח) האמא: מאיפה לך? הילדה: אני פשוט יודעת, ואני יודעת גם למה התרגשת מאבא, כי קיבלת נ' במין! בעברית? בעברית! מצחיק? מצחיק.... >ספל חמאה בשלצ<

ולמי שממש צריך הסבר:

מי שממש צריך, צריך מנהסתם הסבר למקור, נתחיל בתרגום: הילדה טועה לחשוב שהנ' ברובריקטת המין מסמנת קיצור למילה 'נכשל' ולא חלילה למילה 'נקבה'. ובמקור: האות F מסמנת את הקיצור ל- FAIL, ולא חלילה ל- FUCKING BITCH >ספל חמאה [לא] משאירה חסרי הבנה בשטח [רק היום, באופן חד פעמי]<

boaZone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה מצחיק!!!

דסדס

New member
אהבתי מאוד

קצת ארוך מידי, וקצת באנגלית מידי, אבל חמוווד.

גם לפני שמזבירים

זה לא כזה מי יודע מה שוס. ולפרמיטיבים האנאלפבתיים שביניננו התעודדו נא יש באידיש בדיחות יותר טובות.. המשפט שלך הזכיר לי משומה את האמירה האלמותית: אני יכול לספר לך אבל אז אצטרך להרוג אותך (וזה גם הזכיר לי איזה מישו אחד או אפילו 2 :)

uri80

New member
"פרימיטיבים אנלפבתיים", הא?

אני רק מקווה שהגישה הזו גם מזכירה לך חסימות של מישו בעבר (או אפילו 2).

סופסופ

התחלת לשעשע תמשיך ככה מחיקוני (-: כשאתה ממש רוצה, יש'ך את זה רק אל תיתן לחלק העירקי להתפרץ לעיתים קרובות מדי כנ"ל השורש הריבועי (-: יאלללה הרבה זמן לא הייתי פה שמח לדרוש בשלומכם

הודעותיך בפורום אינן מכבדות אותך

עיינתי ברשימת הודעותיך בפורום מאז שהתחלת לכתוב כאן והגעתי למסקנה שהודעותיך בפורום אינן מכבדות אותך.
חופש הביטוי פועל לשני הכיוונים

למעלה