מועדון יום ראשון

מועדון יום ראשון

קשיש בן 80 מגיע לרופא לבקורת שנתית. "מה שלומך?" - שואל הרופא. "לא יכול להיות יותר טוב!" עונה הזקן: "התחתנתי עם צעירה בת 18, היא בהריון והיא עומדת ללדת בקרוב את ילדי". הרופא חושב מעט ואומר לזקן: "תן לי לספר לך סיפור. פעם אחת צייד נודע יצא לצייד ובמקום רובה לקח אתו בטעות מטריה. הוא הסתובב ביער ולפתע הגיח מולו דב ענק. הצייד הרים את המטריה כוון אותה אל הדב הנוהם ולחץ על הידית ואתה יודע מה קרה?"שאל הרופא את הזקן. "לא" ענה הזקן החביב. "הדב נפל מת ממש מול הצייד" אמר הרופא "לא יכול להיות" אמר הזקן "מישהו אחר כנראה ירה בדב!" "...בדיוק להסבר הזה גם אני הגעתי קודם" סיים הרופא.

boten d

New member
אותו הקשיש

מגיע לכומר. אומר לו: "אני צריך לספר לך משהו... לפני חודשיים פגשתי בחורה צעירה ומאז אנחנו כל היום עושים סקס. בבוקר, בערב, בצהריים, לפני האוכל, אחרי האוכל וכו' עשרים פעמים ביום!" הכומר חושב מעט ואומר לזקן: "שים 200 דולר בקופת הכנסיה ויימחל לך" "למה שאני אשים כסף לכנסיה אני בכלל יהודי!" כך הזקן "אז למה אתב מספר לי את זה?!" שואל הכומר "אה... אני מספר את זה לכולם..."

admor

New member
אצלי זה קשיש אחר

קשיש בן 86 התחתן עם בחורה בת 30, מפאת הפרש הגילים החליטו לישון בחדרים נפרדים. בליל הכלולות דופק הקשיש על הדלת בקדחתנות ותובע זכויותיו בתור בעל, הבחורה נענית בהפתעה. הוא מתפקד לא רע בכלל ובסיום הם נפרדים לשלום. לא עוברת חצי שעה והקשיש שוב דופק על דלת אשתו הצעירה ובעודה פותחת מזנק עליה ושוכב איתה בהתלהבות. נפרדים וכעבור חצי שעה שוב אותו סיפור. בפעם החמישית שהקשיש נוקש בדלת הצעירה אומרת לו : " מותק ממש כל הכבוד לך!! אני מכירה גברים צעירים ממך ב 40 שנה שאחרי הפעם הראשונה לא חושבים אפילו על השניה .........בעוד אתה............." מסתכל עליה הקשיש בהפתעה ושואל : " מה אני כבר היתי פה"?

קשישים ישישים

"דוקטור" פונה הקשיש לרופא בקופת חולים "אני לא מבין את זה, כשאני שוכב עם אשתח, פעם אחת קר לי ופעם שניה חם לי" אחרי סדרת שאלות ובדיקות, מתברר לרופא שהקשיש מקיים יחסים פעם אחת בחורף ופעם אחת בקיץ.

ועוד קשיש

יושב על הספסל בחברת צעירים ממנו המתפארים כל אחד במספר הפעמים שהוא עושה בשבוע, זה 3 פעמים ואחר 8 פעמים וכן הלאה. "ומה איתך?" הם שואלים בחיוך את הקשיש "אני פעם אחת בשנה" מכריז הזקן בחיוך מאושר. "פעם אחת בשנה? אז מה אתה מבסוט כל כך?" "אה, היום, היום זה היום הזה..."

king211

New member
במקרה אותו קשיש

עולה לאוטובוס וכל האוטובוס מפוצץ אין מקום לשבת.אז הקשיש עומד עם המקל באמצע האוטובוס.תוך כדי הנסיעה המקל של הקשיש משמיע חריקות בפניות אז פונה אליו איזה בחור ואומר לו סבא אם היית שם גומי במקל לא היו כאלה חריקות. אז פונה אליו הקשיש ואומר לו אם אבא שלך היה שם גומי היה לי עכשו מקום לשבת..

אותו הקשיש

בא לבית חולים עם אישתו הצעירה והיא כורעת ללדת. לאחר הלידה האחות שואלת את הקשיש, תגיד איך בגיל שלך אתה עוד מצליח לעשות ילדים? הקשיש בגאווה : כשאחרים מדברים אני עושה פרקטיקה, פרקטיקה, פרקטיקה. לאחר שנה שוב הקשיש מגיע לבית החולים עם אישתו והיא כורעת ללדת. ושוב לאחר הלידה האחות שואלת את הקשיש, תגיד איך בגיל שלך אתה עוד מצליח לעשות ילדים? הקשיש בגאווה : כשאחרים מדברים אני עושה פרקטיקה, פרקטיקה, פרקטיקה. לאחר שנה שוב הקשיש מגיע לבית החולים עם אישתו והיא כורעת ללדת. ושוב לאחר הלידה האחות שואלת את הקשיש, תגיד איך בגיל שלך אתה עוד מצליח לעשות ילדים? הקשיש בגאווה : כשאחרים מדברים אני עושה פרקטיקה, פרקטיקה, פרקטיקה. האחות: נראה לי שאתה צריך לבדוק את הפרקטיקה שלך כי הפעם התינוק יצא שחור.

אותו הקשיש

נוסע באוטובוס ומולו יושב בחור צעיר עם קרחת בצדדים ושיער עומד באמצע, (כמו של בקהאם). והקשיש כל הזמן מסתכל עליו עד שלצעיר נמאס והוא אומר לקשיש מה אתה מסתכל עליי כל הזמן??? אז הקשיש אומר: אני פשוט לא מבין למה אבא שלך היה צריך לשכב עם תרנגולת...

yaniv1216

New member
אותו הקשיש

ישב באוטובוס מלא באנשים. ולפתע עלתה בחורה כוסית צעירה וחפשה מקום לשבת.. אמר לה הקשיש שבי עלי. אז הבחורה נבוכה.. הסתכלה לו על הפין.. וסירבה בנימוס.. אומר לה הזקן.. ``אהה.. זה? הוא מת!`` מחוסר ברירה . . התישבה עליו.. פתאום הרגישה את הפין שלו מזדקר בתוכה.. אמרה לו הבחורה.. ``מה זה? אמרת שהוא מת. לא?`` ענה לה הקשיש ``מה?? את לא מאמינה בתחית המתים??``

מתלבט13

New member
You know you're living in 2006 when

You know you're living in 2006 when..... 1. You accidentally enter your password on the microwave. 2. You haven't played solitaire with real cards in years. 3. You have a list of 15 phone numbers to reach your family of 3. 4. You e-mail the person who works at the desk next to you. 5. Your reason for not staying in touch with friends and family is that they don't have e-mail addresses. 6. You pull up in your own driveway and use your cell phone to see if anyone is home to help you carry in the groceries. 7. Every commercial on television has a web site at the bottom of the screen. 8. Leaving the house without your cell phone, which you didn't have the first 20 or 30 (or 60) years of your life, is now a cause for panic and you turn around to go and get it. 10. You get up in the morning and go on line before getting your coffee. 11. You start tilting your head sideways to smile. : ) 12. You're reading this and nodding and laughing. 13. Even worse, you know exactly to whom you are going to forward this message. 14. You are too busy to notice there was no #9 on this list. 15. You actually scrolled back up to check that there wasn't a #9 on this list. AND NOW U R LAUGHING at yourself.

זוג מגיעים לרופא

(הם יכולים להיות קשישים, כורדים, פראנקים, אוזבקיסטנים, מה שבא לכם) אקיצור הבעל פונה לרופא, "אתה חייב לעזור לנו, לאשתי נתקע הוויברטור בפנים" הרופא - "אעשה כמיטב יכולתי" האשה והרופא נכנסים לחדר כשהבעל מחכה באולם ההמתנה. שעה עוברת.. שעתיים.. מידי פעם נשמעת צרחה.. גניחה.. חמש שעות חולפות והרופא יוצא - "יש לי בשורות טובות ובשורות רעות, מה אתה רוצה ראשון?" הבעל: - "את הרעה" הרופא: - "לא הצלחתי להוציא את הוויברטור" הבעל: - "נו אז מה הבשורה הטובה?" הרופא: - "הצלחתי להחליף בטריות"

מחממנוע

New member
נצל"ש גמ"ח "שמחם" לאחינו היוצב"ש

מתנדב לעשות לכם קולות של צחוק במסנג'ר חינם!! הכניסה לבנות חינם לבנים על בסיס מקום פנוי לחיילים במדים ומזיעים תלכו להתקלח לפני עולו עולו מדוכאין קדישין

למעלה