מועדון יום חמישי

בעצם יותר מתאים לרוטווילר

ריטבו... בוא כבר. גם רשבו נשמע מאיים וגדול רגע. למה לא פשיסחא. פשיסחא... בואי לאבא את ופרמשימילאן... יוצאים לעשות קקי מתוקים <גלישה במדרון חלקלק... מנסה לטפס ומוצא את עצמי יותר ויותר בתוך הפשיסחא... יורי בוא כבר ותחסום... וזהו. מפטיח לא להתלונן יותר>

Moon rise girl

New member
אויש, היא כל כך -

מילקי

boaZone

New member
כלבה (במלעיל) ../images/Emo107.gif

מזכיר לי את אחד המערכונים של אחת מהשלישיות שהיו אצל אדיר מילר - ציון, איזו חיית מחמד יש לך? - חתולה (הטעמה ב-ח') - יופי, ואיך קוראים לחתולה שלך? - מז'תומרת, קוראים לה חתולה, והיא באה...

סלסרו

New member
עליתי קילו מרוב מתיקות

כלאפטע, כמובן..
בקריית גת היה חב"דניק מופרע אחד שהיו לו שני כלבים. לאחד הוא קרא אליעזר ולשני שך.

מתוקה!!

לחתול שלי קראתי על שם שדרן רדיו מפורסם, שבתקופה שאימצתי אותו הייתי מאזינה לתכנית שלו כל ערב והשם הזה הולם אותו מאוד. הוא מיד התחבר ותמיד עונה כשקוראים בשמו. עצה בשבילך אנדר: פשוט תקשיב לה, אתה כבר תרגיש איזה שם מתאים לה. אל תמהר, בסוף זה יגיע.

Le Fay

New member
בֵּייבּ?

לשלי קראתי חואניטה, אבל היא היתה רועה בלגית ידידותית ויפהפיה, עם מתניים צרות משגעות ורגליים ארוכות וחטובות, שחיזרה בלהט אחרי כולם ללא אבחנה. כנראה גם אחרי הזונות שגנבו אותה.

hafraapsichotit

New member
איזה מאמי

לספתא שלי היה כלב. קראו לו במבי, וכשהייתי בת ארבע ועברנו לגור איפה שעברנו לגור :( לקחנו אותו איתנו. ליצור הקטנטן החמוד והמתוק הזה היתה שריטה- הוא שנא חרדים (או גברים בשחור). הוא היה רודף רק אחריהם! אז נאלצנו להחזיר אותו. אחרי כמה שנים אחי גידל כלב שכבתי. היות והיו מחזור א'- השכבה המייסדת של הישיבה התיכונית- הרשו להם לגדל כלב והם, כיאה לשכבה כ"כ מאגניבה וקולית קראו לו שאקל. שאקל!! איזה שאקל? הוא היה הדבר הכי פחדן בעולם. החתולות היו אוכלות לו את האוכל, והוא עמד במרחק בטוח ונבח עליהן. אחרי כמה שנים... הגיע תורי. מצאתי כלבלונצ'יק מתוק מתוק ליד הפחזבל ואימצתי אותו מיד. קראו לו שונמי (על שם אבישג). הייתי מחביאה אותו מתחת למעיל ולוקחת אותו לכל מקום בעולם עדש- השכן האכזר רצח בדם קר את שונמיקושפיקוש שלי. עכשיו יש את סוכר אבל היא סתם אוהבת לאכול חזיות, אז הקשר בינינו לא הכי דבש בעולם. קיצור, אני הייתי קוראת לו תיאודור. אבל זאת רק אני.

נועה ../images/Emo88.gif

אני אוהבת שמות אנושיים לבעלי חיים, למרות שלכלבות שלי יש שמות "כלביים"
לכלבה קוראים סנדי\דני. לכלב קוראים נושי- לפני שבחרתי לו שם תמיד הייתי קוראת לו ול-2 באחרים "נושים"\"נושי" (=חמוד, מותק וכאלה). ובסוף קראנו לו ככה והוא באמת נוווושי
אגב, אם היא מזכירה לך משהו\מישהו מסוים, או שיש לה מאייפנים מסויימים- זה יהיה ממש נחמד לבחור לה שם לפיהם. ואפרופו כלבים, בזמן האחרון יש לי חרדות שאחד מהם יעלם. אני גרה במושב והם משוחררים כל היום וזה ובזמן האחרון זה ממש מפחיד אותי. אפילו חלמתי על זה אתמול בלילה
קרה לכם\ן?

דסדס

New member
שם זה דבר שזורם

לכלבות שיש עכשיו אצל ההורים לאחת קוראים סופי, ולשניה קוראים טרי אבל עם המון עיוותי כמו טושטוש, או טרטוטה... תן לה לגור אצלך תקופה, כבר ידבר אליה שם בהתאם לאופי. היא פשוט דבר מתוק!

uty76

New member
הוא נראה צרפתי

אז תקרא לו בשם צרפתי פייר פרונסוואז מרטין הנרי ( אונרי) משהו מדליק מלכותי כזה...

WildH0urse

New member
stog סטוג

מלשון stupid dogggggggggggg שיהיה בהצלחה תזכה לגדלו........... יוני

למעלה