מועדון הספר האם?

נעיתה

New member
מועדון הספר האם?

אני יודעת שהוא שנוי במחלוקת אבל הוא עשה לי משהו "אשת חיל"-ליהי לפיד מי קראה?

עדיקים

Active member
../images/Emo13.gif ../images/Emo127.gif

אני מאוד נהניתי ממנו. אני יודעת שהוא שנוי במחלוקת אבל גם אני נהניתי מאוד לקרוא.

עדיקים

Active member
שנוי במחלוקת כי....

יש אנשים שאומרים שהכתיבה שלה מאוד רדודה - אז אם היא כותבת רדוד ונהניתי כנראה שאני גם רדודה
. ובקיצור אני מאוד אהבתי וקראתי אותו ביומיים. זה סגנון הכתיבה שאני אוהבת וזרמתי איתו מאוד. אהבתי את השילוב של הסיפור האישי שלה בתוך הספר.

אפכל

New member
תודה

חשבתי שהספר שנוי במחלוקת בגלל הסיפור. גם אני אוהבת מאד את סגנון הכתיבה שלה ועכשיו הספר עלה לראש הרשימה. תודה.

מיליתו

New member
לא קראתי

כדאי? בזמן האחרון מדי פעם אני מתגנבת עם איזה ספר בסופ"ש, אז קראתי את אלף שמשות זוהרות סופסוף ואת מלכים ג (ומאוד אהבתי את מלכים ג כי זה מספר על דמות שעל אני קרויה על שמה, אפילו שההורים שלי טוענים שלא השקיעו יותר מדי מחשבה בבחירת השם שלי, ולא חשבו על זה בכלל...)

נייטי

New member
קראתי ואהבתי ועכשיו אני כבר לא זוכרת מה בדיוק

אהבתי. אני חושבת שכדאי לך לקרוא. יש שם נקודות שלדעתי את מאוד תזדהיי איתן. בנוסף, אני יכולה להציע למי שיכולה, לתת לבעלה לקרוא את הספר. אני נתתי לאיש לקרוא את הספר ומאוד ביקשתי שיסיים אותו. הוא קרא ושוחחנו עליו לא מעט. השפה שלה דיברה אליו למקום שאני לא ממש הצלחתי. .

נעיתה

New member
כבר קראתי

סוג של סיפור חיי. אני יושבת וקוראת אותו בגן השעשועים, שבת שימשית עם האיש ודורון, מקריאה לו קטעים שלמים ורואה התפתלות. לא הצלחתי לשכנע אותו לקרוא את הספר, אין ספק שהיא הצליחה שם לתת דרור להמון מילים שלא ממש הצלחתי להוציא מפי. בוא נגיד שרלוונטי זה כבר לא עבורי אבל עדיין חייבת לציין שעוד אז זה דיגדג לי. נפעמתי מהיכולת לסלוח, מהזוגיות, מהכנות- עשה לי משהו הספר הזה.

נייטי

New member
שמשהיא תעזור לי להעיף לקיבינימט

את אוכל תפילה וסקס. אפילו את שם הספר הזה אני לא מצליחה לכתוב נכון. התחלתי לקרוא אותו כבר מזמן וכבר חודש אני תקועה באמצע שלו, קוראת עמוד ומפסיקה לשלושה ימים, קוראת עוד עמוד ומפסיקה לעוד שבוע ופשוט לא מצליחה להחליט שדי! גדול עלי לקרוא את הדבר הזה. ממש אשמח להמלצות לספר אחר כי לא בא לי על שום דבר אחר שיש לי בבית.

happy

New member
לי זה קרה עם הספר אישה בורחת מבשורה

הספר הזה הפך לי את הקרביים. את הפחדים הכי גדולים שלי הוא הוציא החוצה. הוא נתן דרור לחלומות הזוועה שלי שאני מאפסנת במזוודה הכי עמוקה שלי בזכרון. בעמוד 200 בערך פשוט סגרתי את הספר והעברתי למי שרק אמרה שהיא רוצה. פשוט לעזוב ולעבור הלאה.

mic75

New member
נייטי לפחות

קראת עמוד אני מאז שאדירי נולד לא יכולה לקרוא שום דבר אין לי כוח אני פותחת את הספר ואז אופס סוגרת מעצבן

עדיקים

Active member
זמן לקרוא? הצחקת אותי

אני קראתי את הספר הזה כשהיינו בנופש אמנם משפחתי אבל יש שנת צהריים לילדה אז היו לי שעתיים כל יום וגם זמן איכות לאמא לבד ולאבא לבד, דילי רציני בטיסה הביתה בשעת לילה בשדה התעופה ובקיצור היו כל הנתונים המתאימים לקרוא ספר. זה היה אחד הספרים הבודדים שקראתי מאז הקטנה נולדה ומאז אני ממש לא מצליחה לפתוח אפילו ספר.

מה את מדברת על תפילות עכשיו

אני אפילו לא מוכנה לדבר על זה. מאז השמירה הממש קצרצרה שלי (משבוע 12) ואז הלידה ואז המלחמה והילדים החולים מתי היה לי זמן או כוח או חשק או רצון להתפלל?? נראה לי תיכף בעלי חוזר בתשובה
-אייקון שהכי דומה לשכנה שלי..

גם אני

תקועה בתפילה סליחה וקבלה או איך שקוראים לזה. אמרו לי שחייבים. קניתי. הוא על המדף. כל פעם מעלעלת, עוברת למשהו אחר וחוזרת. נו באמת. לא אוהבת ספרים כאלה שלא זורמים לי. והשם של הספר שלך יותר טוב, אולי נתחלף? או שיותר טוב אלך לעשות כמה מהדברים שם. טוב בעצם יכולה עכשיו רק את הראשון. גם טוב. אח"כ אני מתפלאת שאני נראית ככה... ולא, אני לא בהריון. אני סתם שמ$%^^&&** יעל

happy

New member
אני קראתי עכשיו בטיסה לארהב

זה ספר טיסה קלאסי. למרות שהיו בו חלקים קשים במיוחד שהיא בלילה ביקשה שהבת שלה תהיה חרשת כי זאת האופציה הכי קלה. זה שבר אותי. אבל סך הכל מאוד נהנתי. שחר יוצא למילואים בעוד שבועיים אני רוצה שהוא יקרא את הספר הזה (כפי שאת רואה תרבות הקריאה אצלי בבית היא רק מחוץ לבית
). היא תיארה את הבעל שלפני שהוא נכנס הביתה הוא לוקח אויר נושם עמוק ואז נכנס הביתה. אני כלכך מקווה ששחר לא מרגיש ככה. (למרות שברור לי שיש תקופות שלהיות בעבודה הרבה יותר נחמד מלהיות בבית). היו שם הרבה תיאורים שהזכירו לי את הבית שלי וממש את המריבות הפנימיות שלי עם עצמי לגבי הקונפליקט האין סופי עבודה ילדים ותחזוק הבעל

ברבי28

New member
אני קראתי

לא סבלתי, במיוחד את תחושת ה"קדושה מעונה" ו"אישה קטנה" שהיא משדרת שם, מצטערת אם חירבתי פה את הדיון ...

למעלה