מועדון הסאדו ביפו

לורן29

New member
מועדון הסאדו ביפו

מי היה? איך היה? אני מתה ללכת ואין אף אחד שרוצה להצטרף ואני רוצה להרגיע את אלו שחוששים (אלו=החברים שהצעתי להם לבוא איתי) מישהו?

הייתי שם

לפני כשבועיים עם ידידה טובה שלי. היה מעניין, ההופעות שהיו שם לא ממש עשו לי את זה, אבל המקום משדר פתיחות שכזאת שהגענו שם לאחת משיחות הנפש העמוקות ביותר שהיו לנו.

לורן29

New member
יש עוד פרטים?

מה יש? איזה הופעות? משהו מרתיע? ומה יש בחדרים? מה הולך שם בקיצור? ותודה על התגובה

לורן29

New member
חן חן

(אני לוקחת את מילותיי בחזרה על הממשק החדש. הוא לא מקפיץ הודעות חדשות לראש העמוד! מבאס לגלגל את העכבר ושות')

תנסי בפורום BDSM

תכנסי לכאן ותשאלי... יש שם אנשים שמבקרים באופן קבוע במועדון הדאנג'ן. אגב, אנחנו נשמח לקפוץ לשם בהזדמנות.

blue moon angel

New member
אחלה מועדון לורן.....

כל יום חמישי מ-23:00 בערך עד 3-4 לפנות בוקר.... נערכים שם סשנים מדהימים ע"י עבד (009 הגדול-תחת הפלדה
),מלכות הבית וגם אנשים מהקהל...האווירה אירוטית ומעוררת חושים
. בעיקרון יש dress code למקום(אני צריכה להגיד לך מהו?
) אבל אם תבואי עם הסקין ג'ינס (הזכויות שמורות
) ההוא אני מאמינה שלא יעשו לך בעיות:) בהחלט מועדון יוצא דופן,את הדברים שתראי שם אני מבטיחה לך שלא תראי בשום מקום אחר:)(יש אנשים שיוצאים משם מזועזעים עד כדי בחילה ויש כאלה שסופרים את הדקות עד לפעם הבאה). אני בכל אופן ממליצה בחום:)

סמיאגול

New member
גם אני רציתי ללכת

הסקרנות הרגה את החתול....אבל החברים שלי מפחדים כאילו מי שנכנס לשם מצטרע וממש לא בא לי ללכת לבד.

למעלה