מועדון היקב

yonitbrk

New member
מועדון היקב

גבירותי ורבותי. אז ככה: נזרק רעיון לערב גיבוש, זוגי או שלא, כל אחד לפי בחירתו. הכוונה לערב שכולו כיף וניקיון הראש, מהילדים והבעיות . בלי דיבורים, אלא שירים וריקודים. (פשוט לא ניתן יהיה לקיים שיחה, בגלל הרעש ). חשבנו על מועדון היקב, המשלב גם ארוחה חלבית, וגם הופעת אומן אורח (כולם מומלצים ). מועדון היקב בראשון. וכמובן, כדי לא למרוח את זה יותר מידי, ובכל זאת לתת לכם זמן להתארגן עם סידור לילדים, וכמובן להחליט אם אתם מעדיפים להגיע בזוג או בבודד. הפירוט הוא כדלהלן : מחיר הכניסה למועדון כולל ארוחה חלבית, הכוללת 4 סוגי סלטים, פלטת גבינות רכות וקשות ופלטת מטוגנים (פסטלים, קובה, סיגרים) + שיפודי דגים + דיסק תמונות מתנה , הוא 100 ש"ח לאדם. כל המכיר מקום זול יותר או טוב יותר על אותו רעיון מוזמן להעלות אותו כאן. ואנא הזדרזו עם התשובות היות וצריך להזדרז ולהזמין מקומות . רק שתבינו לדצמבר נשארו מקומות בודדים בלבד. להדגיש שמדובר במקום כשר למהדרין, סגור בימי שישי, וכפי שראיתם לא מחזיק בשר . וזאת לדתיים שבינינו. היין והשתיה הקרה זורמים חופשי כל הערב. ידוע לי על מועדון היקב, אשר קיים גם ביהוד, אם מישהו מכיר או יכול לברר פרטים , נשמח לשמוע. או כפי שכתבתי ,לבדוק מקומות נוספים באזור המרכז. מחכה לתשובות. יונית.

rutimay

New member
יש עוד דבר כזה "פלטת מטוגנים"???../images/Emo2.gif

חשבתי שזה שריד מהאייטיז שחלף (ובצדק) מהעולם...
בכל אופן, אם זה ערב בנות בלבד - אני באה. ראובן יעדיף לצפות בכל ששת הפרקים של "גאווה ודעה קדומה" ברצף ולא ללכת איתי למקום כזה. בכל אופן, אני נשארת נאמנה לקו הסולידי של הסושי-אלכוהול-ברמנים חתיכים של ה"סוהו". עוד אופציה לערב בנות המרכז.

גאמי

New member
גאוה ודעה קדומה במקום? יו הוא

באמת כנראה שונא את היקב, אז אולי תזמיני מהיקב טייק א וויי ושיגיע כבר ממוסטל למחצה, זה יעזור לו לסבול פחות, כי יש גבול....חחח מדמיינת חבורת גברים מסוקסים יושבים להם בסלון הבית עם בירות ביד וצופים ב.................. גאווה ודעה קדומה?? מקסים, גברים הכינו את הממחטות.

vered73

New member
../images/Emo45.gif לסושי רק תרימו טלפון, יכול להי

להיות גם בפורום מצומצם

גאמי

New member
יוניתי

אולי תתקדמו קצת צפונה, משהו באמצע שגם אנחנו הצפוניים נוכל להדרים רק את מחצית הדרך. עבורי למשל להגיע רק עד היקב של בנימינה זה משהו כמו שעה וחצי נסיעה.

דעתי בנושא...

אין שום אפשרות אפילו ללחוש אחד לשני במקום מעין זה אני בעד מקום סולידי יותר והנה רעיון: אם מישהו יוכל לנדב חצר ענקית כל אחד יוכל להביא מזון ואני אדבר עם בעלי שהוא קריוקיסט לעשות לנו ערב נעים של שירים ואולי משחקי חברה, ואז יהיה אפשר לשלב הנאה וזמן "קשקשת ברשת" מה אתם אומרים?

תיאורטית, רעיון יפה

וגם אני מעדיפה מקום שמאפשר גם לשוחח, אבל בילוי בחצר בחודש ינואר, לא נראה לי ממש ישים
אז אני בעד -
קודם כל בעד להיפגש.
בעד מקום שמאפשר לשוחח.
בעד להצפין מעט. אבל - ורד ויונית יזמו, ארגנו והציעו מקום. אם לא תהיה הצעה אחרת, שהרוב המוחלט יעדיף, אני אתאים את עצמי להצעה המקורית. אחרת, יהיו לנו הרבה מאוד הצעות ומעט מאוד מפגש.

yonitbrk

New member
חשבתי על זה אבל...

גם עבורי, בנימינה בתחבורה ציבורית זה משהו כמו שעה נסיעה, לפחות, ולחזור בלילה אחרי שתיה זה יהיה מאוד קשה.

רוויטלג

New member
גיבוש

אני בעד פגישה זוגית, בודדת איך שבא לכם/ן. לעניין התפריט האם קובה וסיגרים זה לא עם בשר???? לא שיש לי בעיה אישית בעניין. אם סגור ביום שישי, אמצ""ש קצת יותר בעייתי לא? גם בעלי לא ימות על הריקודים והשירים אבל אם זה לא יוגדר כ"ערב בנות" בלבד אז הוא בטח יגיע. ואם ערב בנות אז אולי "ללכת עד הסוף" - צ'יפנדיילס, מה דעתכן?

rutimay

New member
הו, עכשיו זה נהיה מעניין.../images/Emo8.gif

התכוונת למשהו כזה?

vered73

New member
אני בעד מפגש לכולם, לא לבנות בלבד

המטרה שאני רואה מולי זה מפגש אנשים ולא מפגש נשים. לזה תמיד אנחנו מוצאות זמן ומקום. לראות משפחות חדשות, להכיר, לעשות כיף וצחוקים, זה משהו שצריך לעשות ביחד. חוצמזה שיש גברים שיודעים לחגוג ולשמוח, םג אם בהתחלה הרעיון של חגיגה ביקב נשמע להם זקן. פעם יצאנו כמה חברה מהעבודה ביחד (משהו כמו 150 איש ליתר דיוק) והיה סבבה גם לנשים וגם לגברים. אני נגד
. בעד מפגש לכולם.

yonitbrk

New member
גם נשמע טוב

תלוי מה יש לך להציע. לפני החתונה חגגתי עם מספר חברות , ערב רווקות עם חושפן, שאת האמת לא השאיר לי טעם לעוד. אבל אחרי החתונה צפיתי במופע של הצ'יפנדילס המקוריים, כשהגיעו לסיבוב הופעות בארץ - היה מדהים. אם זה משהו ברמה כזאת, ממש לא אכפת לי.

vered73

New member
יונית, רק עכשיו ראיתי,

כבר שמתי פוסט חדש וביקשתי מתלמה לנעוץ. סיכמנו על ינואר, מה פתאום צץ לו דצמבר? אין, דצמבר לא אקטואלי לרובנו כבר.

yonitbrk

New member
ורד

לא דיברתי על דצמבר. את דצמבר הזכרתי כדוגמא ללמה צריך להזדרז עם התשובות. תעברי עליהן ותראי לאן זה זורם. בכל אופן נכון להיום.

snooopi

New member
אישתי כנראה תבוא, אני לא בטוח.....

לא נראה לי שאני רוצה להיות היחיד בערב נשים (וגם לתפקיד שהוצע פה אני לא מתאים, לא בגיל ולא במראה...:)) אבל אישתי תשמח לראות עם מי אני מבלה בצ'אט בערבים...:) אם בכל זאת יגיעו מספיק בני זוג, אני אגיע גם... (כמובן שהכל תלוי בתאריך הספציפי ובזמינות הבייביסיטר)

yonitbrk

New member
לא תאמין אבל חשבתי עליך

גם עליך דורון. מה קורה? קופצים על ההזדמנות ומגיעים לראשון? יעקב אמר, שאם תגיע אז גם הוא יבוא. מפתה לא?

yonitbrk

New member
דפדפי אחורה

באחד השרשורים יש פירוט מלא לגבי הנושא. גם שלי וגם של ורד. שרשור מאתמול בנוגע לתכנית האמנותית, אוכל ומחירים.

למעלה