מועדון בולאים בר"ג

shavitt

New member
מועדון בולאים בר"ג

שלום לכולם! אני מקווה שרובכם זוכרים אותי למרות שאני משתתפת מאד סבילה בפורום... בתערוכת הבולים סיפרתי בהתלהבות לכל מי שרצה לשמוע על פגישות בולאי ר"ג-גבעתיים במרכז קהילתי בר"ג, ואריק ביקש להזכיר לו (ואני מקווה שגם לעוד אספנים כאן) על המפגש הבא - המפגש הוא ביום שלישי 18/5 בשעה 19:00 במרכז קהילתי ברחוב האם בר"ג (זה רחוב ללא מוצא והמרכז ליד הלא מוצא...) מקווה לראותכם שם.

avitalit

New member
שלום שביט בטח שזוכרים .

כמה חבל שאני לא באיזור המרכז בימי שלישי ... מה עושים שם בד"כ ? החלפות או גם הרצאות ותצוגות ? וניצלו"ש - בקשה לאריק . אנא פתח גלריית יודיאקה . יש לי כמה בולים חביבים שיכולים להכנס לקטגוריה . והנה ה"רכש" האחרון שלי - להנאתכם.

shavitt

New member
החלפות ודיבורים...

אנחנו מועדון קטנטן ובד"כ מגיעים 4-6 אספנים לכל מפגש. היתרון, מבחינתי, הוא שלא מגיעים לשם סוחרים וכרישים אלא אספנים נלהבים בעלי ידע רב. במפגשים אנחנו עוברים על אלבומי ההחלפות של החברים שהגיעו ומדברים בולים (וגם קצת רכילות
)

תמיר1991

New member
אהלן שביט@!

שמחתי לפגשך בתערוכה. לא אוכל להגיע למפגשון, למרות שזה נשמע ממש אחלה. תמיר.

נויקה

New member
האם אני מדמיינת?

ואין הפרדה בין עזרת הנשים לגברים?? שומו שמים!

רוזן71

New member
את מדמיינת נכון, נועה.

בס"ד עד 48' לא היה הפרדה בין נשים לגברים. רוזן.

כמה עולה הכניסה?

סתאאאאם, אני יודע שלא עולה כניסה. תודה על התזכורת. אשתדל להגיע, אם כי אני מוכרח לומר - אין לי אלבומי החלפות. יש לי מעטפות החלפות, וקופסאות החלפות, וערימות החלפות אבל לא אלבומים. יש לי אלבומי בולים מכל העולם, שלא ממש אכפת לי שימצאו בית חדש (לא בבת אחת, אבל לאט לאט...). אם אגיע אביא משהו מכל זה. מישהו מביא קטלוגים? לא בשביל המחיר - בשביל לבדוק בולים, ופרטים עליהם? ולמה הכוונה "מדברים בולים"? אני מניח שצריך לבוא כדי להבין. את משתתפת סבילה - כלומר, אנחנו סובלים אותך בשקט, אבל איך העלית בדעתך שנשכח מישהי עם כזה חיוך?

וחידה, במיוחד לסמנכ"ל שנעלם...

אני מקווה שלא חטפו אותו במרתפי הטכניון. והוא לא היחיד שנעלם מהסביבה הזו. הלו - מה קורה שם בחיפה? לא משנה. הנה החידה: מה לדעתכם יש, או היה (מידע לא מעודכן) ברחוב מורד הגיא בכרמיאל? (והתשובה במהופך, כמו שנהוג במקרים כאלו -) !לאימרכ לש םיאלובה ןודעומ

rachelea

New member
יש לסמנכ"ל כל כך הרבה חומר

הוא טבע בים של שירשורים ומסרים. לא מוצא מימינו ומשמאלו. יושב, שוקד וטורח לעדכן אותנו בדבר סיכום שבועי, שמבחינת החומר כמוהו כחודש גלישה. תמשיך, תמשיך ידידנו. מחכים לתוצאה...

python 4

New member
../images/Emo35.gifתוניצריב../images/Emo12.gif

מועדון בולאים בכרמיאל? הכיצד, אם אני הבולאי היחיד בכרמיאל? מממ.. מצד שני, חצי התושבים כאן הם עולים מחבר העמים.. נראה לי שיש כאן יותר בולי נויטה מכל מקום אחר בעולם מחוץ למדינות ברה"מ לשעבר. אני צריך לבדוק את העניין! לא יתכן שמתנהל כאן מועדון בולאים ולא קוראים לבולאי החשוב של העיר! הי, יש לי כבר מלקטת ונושא!

נויקה

New member
אוי

איזה צירוף מקרים, את שנות ילדותי המוקדמות (מכיוון שאני כמעט וקשישה), ביליתי בביתי הקט שברחוב מורד הגיא... אבל זה לא חוכמה בהתחשב שהבית שאני גרה בו עכשיו הוא הפעם ה13 שאני עוברת דירה. אולי אלו שקנו מאיתנו את הבית הקימו שם מועדון בולאים מחתרתי! נעה

oren*

New member
מורד הגיא זה הרחוב היחידי בכרמיאל?

ביליתי שם תקופות יפות בילדותי, בסופי שבוע אצל המשפחה של חבר שעלה עם אמא שלי מברזיל. היינו נוסעים לטיולים בצפון, פסטיבל המחול ואני אפילו זוכר את הקמת הקניון (עם אולם הבאולינג), הגן הציבורי והפרח הרשמי של העיר - הכלנית. כל כך התלהבנו מהנופים, הוואדי שנשקף מחלונות הבית, האוויר - מי היה מאמין שבעיר כזו שקטה יהיה מועדון בולאים?

למעלה