מועדון אשדוד!!!

eticool

New member
מועדון אשדוד!!!

אפשר להקים מועדון באשדוד???? ואגב, מתי השיעור הבא?? ^_^

יוסי1202

New member
אם עיוור?

אם אתה רוצה מועדון באשדוד למה לא עניתה להודע שלי אני גר באשדוד ויש לי חברים שמשחקים

eticool

New member
אמממ....

אמממ לא ידעתי איך להוסיף תגובה... אני חדשה פה ^^ ואני בת... אז בואו נקים מועדון באשדוד!!!!!

יוסי1202

New member
אבל

יש לך חברים/חברות שיודעים או רוצים לשחק כי אם לא אנכנו רק שלוש וזה לא משפיק

eticool

New member
כה...

יש לי לפחות 2-3 חברות שרוצות ואני יכולה לגרום לעוד אנשים להיצטרף... העיקר שכבר יהיה מועדון באשדוד!!! XDD

יוסי1202

New member
מה הדרגה שלך

ומתי ואיפה את רוצה יהיה מועדון כי לי לא אכפת רק שלא יהיה בזמן הלימודים

eticool

New member
אמממ...

אני לא יודעת מה בדיוק הרמה שלי... ולא ממש אכפת לי איפה יהיה עדיף שיהיה באיזור מרכזי כמו הסיטי ~_~ ושיהיה בערבים או משו כזה... מה אתה חושב???

eticool

New member
וואוווו

9 קיו?? מגניב ^^ אתה קורע אותי... :) ואיך בבית של חבר שלך?? וגם... יש לי עוד 9-10 חבר'ה שרוצים ^^

יוסי1202

New member
9-10!!!!

לי יש הכי הרבה 3 שרוצים ומה הבעיה בבית של חבר שלי יש לי לוח ואני יכל להבי אותו למה אפה את חשבת?

eticool

New member
אמממ

איפה החבר שלך בכלל גר?? ואני בכלל חשבתי על מועדון גו אמיתי אמיתי... עם מדריכים וכו'... כמו שיש בתל-אביב ובמקומות כאלה... מועדון אמיתי עם טורנירים וזה... למה? על מה אתה בכלל חשבת? O.O

eticool

New member
שמע...

מסתבר שבכלל יש כבר מועדון באשדוד!! יש ברחוב ההיסתדרות 19, פנימית נוה גליל... זה באיזור א'... וזה ימי שלישי וחמישי בשעות 17:00-19:00 מגניב... בכל זאת , ספר לי למה אתה התכוונת ^^

יוסי1202

New member
יש?

איפה שמעת על זה ואיך תיחננת בידיק אם מדריכים אני הכי טוב שאני מקיר באשדוד אני חשבתי ביחלל על קבוצה של ילדים משחקים ולומדים יחד גו לא משהו מיוחד

eticool

New member
אז ככה...

שלחתי הודעה למיינד-גו, ואז הם נתנו לי פרטים על זה באימייל שלי. מחר אני וחברות שלי הולכות... אני מקווה שזה יהיה משהו מגניב... רגע, לחבר שלך יש לוח? אם כן, אפשר להיפגש כמה חבר'ה ושחק כמו שתיכננת... אבל איפה החבר שלך גר בכלל??? אז ... נדבר...

יוסי1202

New member
לא

לחבר שלי אין לוח לי יש אחד ואנכנו רוצים להזמין מנגר ליקנות עבנים וחבבר שלי גר ב-י'ג אני גר ב-ה

eticool

New member
אז

אני גרה בסיטי... אתה לא רוצה ללכת לנוה גלים? הייתי שם והיה ממש סבבה ונחמד ^^ אבל אנחנו רוצים עוד הרבה ילדים... וגם נבקש משביט שיתן לנו לוחות גו... תבוא... אחלה שם :)

יוסי1202

New member
יכול ליות

אני לא בטוח שאני יכול לבוא ואני בטוח ששבית לא יתן לוחות חינם עדיף להזמין מנגר זה יותר זול ואם אני יוכל אני יבא את שלי

eticool

New member
אחלה ^^

אני מקווה שתבוא... ואם אתה בא תביא גם את חבר שלך.. והנה טלפון של מי שמארגן את זה: 08-8569369 ועוד אחד... 08-8525315

יוסי1202

New member
אבל

למה לבקש משביט לוחות מה אין להם שם לוחות אז איך הם פתחו מועדון זה קצת מוזר לא?

eticool

New member
יש... אבל

יש לוח קטן וחמוד כזה -_-" אבל אנחנו רוצים לבקש משביט כמה לוחות גדולים... ואם אתה בא תביא גם את הלוח שלך... אם אתה רוצה... ^^

למעלה