מוס שוקולד

צומיש

New member
מוס שוקולד

איך עושים ף-) תודה למגיבים

אילנית12

New member
מוס שוקולד.

מוס שוקולד הכמות ל2 גביעים. מקור התמונה:אילנית מקור המתכון:תוכנית טעמים. החומרים: 2 שוקולד השתמשתי מריר 1 שמנת מתוקה+2 כפןת אבקת סוכר פקק וויסקי.(אפשר גם ברנדי) ההכנה: קודם ממיסים את השוקולד. מקציפים את השמנת עם הסוכר, מוסיפים את השוקולד(לא חם),ואת הוויסקי,מקררים. ומתענגים.

pirge

New member
מוס שוקולד

מוס שוקולד לממהרים ח ד ש מקור:פירגה. 4 מנות מכניסים לקערת מערבל (מיקסר): מיכל שמנת מתוקה 2 כפות מלאות שוקולד כמו השחר\נוטלה כף גדושה עם בטן אבקת אינסטנט פודינג וניל או שוקולד ליקר תפוזים לפחות 2 כפות . או ליקר אחר. 3 כפות קוקוס מוסיף המון --מי שלא אוהב-שלא יוסיף. לחגיגה רק למי שאוהב טעם בננות שיוסיף בזמן ההקצפה: 2 בננות בשלות מאד . טעים מיד או לשים במקרר שיהיה לאחר כך. תהנו.

אהה טוב.. אז הנה מוס שוקולד שלי../images/Emo13.gif

מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר (גם זה הפושטי של עלית יסכון למשימה) 4 ביצים 1 שמנת מתוקה אופן הכנה: 1. להמיס שוקולד בסיר קטן שיושב על סיר עם מים ( בן מארי). 2. להפריד ביצים, את החלבונים להקציף 3. להקציף את השמנת המתוקה 4. לערבב עם המקצפים את השוקולד המומס את החלמונים להוסיף את קצף הביצים (להמשיך לערבל במהירות איטית) להוסיף את הקצפת מהשמנת המתוקה. 5. יוצא די "נוסע" כזה, אבל מתגבש יופי אחרי שהות של 4 שעות במקרר או לילה שלם. ** לפעמים אני עושה 1 שוקולד מריר ו-2 שוקולד לבן וממיסה אותם בנפרד ומוסיפה לכל שוקולד חצי מקצף הביצים וחצי מהשמנת המתוקה. ואז שמה בכלי חצי שוקולד חום וחצי לבן. מלמעלה מפזרת פירורי אגוזים מסוכרים. יוצא יאמי. (ואם מחליטים לעשות שני צבעים, כדאי לדעת שקודם עושים תערובת של צבע אחד, מחכים שקצת יתגבש בהקפאה ורק אח"כ שופכים את התערובת השניה. אחרת יוצא מוס שוקולד-שיש
) זה טעים ומתוק, ואני מתה על זה. אם אכין לסוכות- אצלם ואשים תמונה.

DUKASIT

New member
חולה על הפורום הזה ../images/Emo70.gif

כל יום אני לומדת פה משהו חדש. תודה.

רקדה שאלה? במוס הדו צבעי האם 100גר

שוקולד חום ועוד 200גר שוקולד לבן??? או 100 חום ו100לבן??? המוס נקרא שגעון ויאומץ בחום תודה על המתכון

כן.. איכשהו השוקולד הלבן לא מתקשה

כמו השוקולד החום הרגיל. בטח המומחיות יסבירו לך למה
קטונתי. ובאמת המוס קלי קלות עבודה וטעים לאללה. נראה כזה שעבדת עליו הרבה
. כמו שאני אוהבת בהצלחה.

effyba

New member
גם אני אוסיף לך מוס שוקולד,ממש עשיר

ונפלא - עם צ'ופר של רוטב פירות יער... מתכון: מוס שוקולד עשיר של יניבניב ברוטב פירות יער רכיבים: זהו לא המוס הרך והמתחנף הנפוץ. אלא מוס שוקולד אחר, מוצק, עשיר ומענג. חומרים (8 מנות): 250 גרם שוקולד 175 גרם חמאה 5 ביצים, מופרדות אופן ההכנה: 1. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול על אדים, מוסיפים את החלמונים אחד-אחד ומערבבים היטב לתערובת חלקה ואחידה, משאירים עוד דקה על האש ומסירים. 2. מקציפים את החלבונים לקצף חזק ויציב ומאחדים בעדינות בין שתי התערובות. מעבירים לכוסות או לתבניות אישיות ומצננים לילה במקרר. מומלץ להגיש עם רוטב פירות יער אופן הכנה: לרוטב פירות יער: לוקחים קופסא קטנה של תערובת פירות יער, חצי שומרים בצד ואת החצי השני מבשלים עם חצי כוס מים ושלוש כפות סוכר עד שנוצר סירופ (עניין של כמה דקות), טוחנים ומסננים, אפשר להוסיף גם איזשהו ליקר טוב כמו קסיס. מערבבים את הרוטב המחיתי עם הפירות ששמרנו בצד ויש יופי של רוטב פירות יער. מקור המתכון: יניבניב הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה