מוס סלמון של חנהל'ה

• פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

clcl

New member
מוס סלמון של חנהל'ה

מוס סלמון אני קונה בטיב טעם שאריות סלמון לצורך טחינתן למוס - ממליצה. 400 גרם שאריות סלמון 100 גרם חמאה 1 מיכל שמנת מתוקה מיץ מחצי לימון מרסקת את הסלמון היטב במעבד מזון . . . מוסיפה את שאר המצרכים ומבליעה אותם בסלמון המרוסק. מעבירה את המוס לטבעת מעוצבת של טאפרוור, סוגרת היטב ומכניסה למקרר למספר שעות. לקראת ההגשה (את השלב הזה ביצעתי כשעתיים לפני ההגשה) הופכת לצלחת הגשה את המוס . . . ומתחילה את עיצובו לוקחת כ- 8 פרוסות של סלמון מעושן . . . מגלגלת אותן צפוף וחותכת את הגלילה לכ- 2 ס"מ. בחיתוכיות הללו אני : ממלאה את החור באמצע המוס . . . ובנוסף גם בסלסולים החיצוניים. בנוסף מפלטת פלחי לימון, חוצה אותם ומניחה אותם בהיקף החיצוני בין חיתוכיות הסלמון המעושן. ובעת הפילוט יש פירורי פילטים אותם אני מפזרת במרכז בחלל אותו מילאתי בחיתוכיות הסלמון. מפזרת מעל טבעת המוס פלפל שחור גרוס (בעיקר לדקורציה). קוצצת עירית או עלי הבצל הירוק דק דק ומפזרת מעל. מחזירה את צלחת ההגשה למקרר עד למועד הגשתה. מאוד פשוט להכנה וטעמו מראהו 1,000,000 $ מקור: חנהל'ה

clcl

New member
ללחוץ על התמונה להגדלה ואז תראו

את המוס במלוא הדרו.

מיכל63

New member
לחצתי על התמונה והתעלפתי פעם שנייה.

אני מכירה את המוס המדהים הזה שלך ובכל זאת התפעלתי מאוד מאוד שוב

נירהמ1

New member
חנה'לה - לא רק המוס נראה מיליון

דולאר, גם השולחן - איזה כלים, איזה סידור. עיצוב משגע. משהו משהו.

silvey

New member
המוס נראה כ"כ טוב ששמרתי לי ב...

מועדפים את המתכון כשפירסמת אותו לפני כמה חודשים...אני מוכרחה להכין אותו. מתה על סלמון ומכינה רק מוס טונה...

silvey

New member
יפעת, מה נראה ../images/Emo59.gif ../images/Emo35.gif גם אני

מחפשת.....

למעלה