כלל לא מפתיע. כש "השמאלנים קפלניסטים" חוסמים כבישים, מבעירים אש, הם "אנרכיסטים". מותר ואף רצוי להכנס באימ אימא שלהם.
כשהחרדים בירושליים עושים פוגרומים, כשהרבנים שלהם מכריזים מלחמה על המדינה, לא פחות, הם לא "אנרכיסטים". הם "אוהבי ישראל".
אני מבין את הבעיה. במשנה הסדורה של תנועת כ"ך
אין התייחסות לחרדים. מי מממן את הכאוס הזה.
כשארגוני "השמאל" משפחות החטופים מוציאות את הזעם (אין מישהו בעם ישראל שלא מזדהה איתם)
עולה השאלה מי מממן.
ורוע מזלם של החרדים ה 7/10 והשלכותיו העלו לסדר היום את נושא הגיוס שלהם כי כח המילואים נסחט עד הסוף. לאנשים נגמרו החיים. עסקים ומפעל חיים קרסו.
300-400-500 ימי מילואים, התוצאה לא יכולה להיות אחרת.
אבל, כשאתה בא לחרדים ודורש מהם "לחשב מסלול מחדש" זה לא מופיע אצלם "בהגדרות".
שינויים!!! לא מופיע במילון החרדי.
להגיד שהם הלוחמים האמיתיים? הם שומרים על ישראל פי אלף יותר מלוחמי צה"ל?
עובדתית, שום אברך בישיבה שלומד תורה ורק זה, לא מסכן את חייב. הוא יחזור בסוף היום אל הוריו/אישתו.
הם ישנים בשקט. הסיבה היחידה שיכולים לדפוק להם בדלת, זה כדי להודיע שבנם נעצר בהפגנה.
על אמונות, זה נושא שאני לא רואה טעם ותכלית להכנס אליו.
עובדתית ומספרית. אברך שלומד בישיבה, בניגוד לסטודנט. לסטודנט יש תאריך יעד לסיום הלימודים ויציאה לשוק העבודה. הוא ירוויח ואולי ירוויח טוב וישלם מיסים.
איך בדיוק אברך בישיבה, שאין תאריך יעד לסיום לימודיו
יצא לשוק העבודה (כשלימודי ליבה הם מילה גסה)
איך בדיוק הוא יתרום לכלכלת המדינה?
כשהחרדים בירושליים עושים פוגרומים, כשהרבנים שלהם מכריזים מלחמה על המדינה, לא פחות, הם לא "אנרכיסטים". הם "אוהבי ישראל".
אני מבין את הבעיה. במשנה הסדורה של תנועת כ"ך
אין התייחסות לחרדים. מי מממן את הכאוס הזה.
כשארגוני "השמאל" משפחות החטופים מוציאות את הזעם (אין מישהו בעם ישראל שלא מזדהה איתם)
עולה השאלה מי מממן.
ורוע מזלם של החרדים ה 7/10 והשלכותיו העלו לסדר היום את נושא הגיוס שלהם כי כח המילואים נסחט עד הסוף. לאנשים נגמרו החיים. עסקים ומפעל חיים קרסו.
300-400-500 ימי מילואים, התוצאה לא יכולה להיות אחרת.
אבל, כשאתה בא לחרדים ודורש מהם "לחשב מסלול מחדש" זה לא מופיע אצלם "בהגדרות".
שינויים!!! לא מופיע במילון החרדי.
להגיד שהם הלוחמים האמיתיים? הם שומרים על ישראל פי אלף יותר מלוחמי צה"ל?
עובדתית, שום אברך בישיבה שלומד תורה ורק זה, לא מסכן את חייב. הוא יחזור בסוף היום אל הוריו/אישתו.
הם ישנים בשקט. הסיבה היחידה שיכולים לדפוק להם בדלת, זה כדי להודיע שבנם נעצר בהפגנה.
על אמונות, זה נושא שאני לא רואה טעם ותכלית להכנס אליו.
עובדתית ומספרית. אברך שלומד בישיבה, בניגוד לסטודנט. לסטודנט יש תאריך יעד לסיום הלימודים ויציאה לשוק העבודה. הוא ירוויח ואולי ירוויח טוב וישלם מיסים.
איך בדיוק אברך בישיבה, שאין תאריך יעד לסיום לימודיו
יצא לשוק העבודה (כשלימודי ליבה הם מילה גסה)
איך בדיוק הוא יתרום לכלכלת המדינה?