מוסר כפול?

צביקה5311

Well-known member
כלל לא מפתיע. כש "השמאלנים קפלניסטים" חוסמים כבישים, מבעירים אש, הם "אנרכיסטים". מותר ואף רצוי להכנס באימ אימא שלהם.
כשהחרדים בירושליים עושים פוגרומים, כשהרבנים שלהם מכריזים מלחמה על המדינה, לא פחות, הם לא "אנרכיסטים". הם "אוהבי ישראל".
אני מבין את הבעיה. במשנה הסדורה של תנועת כ"ך
אין התייחסות לחרדים. מי מממן את הכאוס הזה.
כשארגוני "השמאל" משפחות החטופים מוציאות את הזעם (אין מישהו בעם ישראל שלא מזדהה איתם)
עולה השאלה מי מממן.
ורוע מזלם של החרדים ה 7/10 והשלכותיו העלו לסדר היום את נושא הגיוס שלהם כי כח המילואים נסחט עד הסוף. לאנשים נגמרו החיים. עסקים ומפעל חיים קרסו.
300-400-500 ימי מילואים, התוצאה לא יכולה להיות אחרת.
אבל, כשאתה בא לחרדים ודורש מהם "לחשב מסלול מחדש" זה לא מופיע אצלם "בהגדרות".
שינויים!!! לא מופיע במילון החרדי.
להגיד שהם הלוחמים האמיתיים? הם שומרים על ישראל פי אלף יותר מלוחמי צה"ל?
עובדתית, שום אברך בישיבה שלומד תורה ורק זה, לא מסכן את חייב. הוא יחזור בסוף היום אל הוריו/אישתו.
הם ישנים בשקט. הסיבה היחידה שיכולים לדפוק להם בדלת, זה כדי להודיע שבנם נעצר בהפגנה.
על אמונות, זה נושא שאני לא רואה טעם ותכלית להכנס אליו.
עובדתית ומספרית. אברך שלומד בישיבה, בניגוד לסטודנט. לסטודנט יש תאריך יעד לסיום הלימודים ויציאה לשוק העבודה. הוא ירוויח ואולי ירוויח טוב וישלם מיסים.
איך בדיוק אברך בישיבה, שאין תאריך יעד לסיום לימודיו
יצא לשוק העבודה (כשלימודי ליבה הם מילה גסה)
איך בדיוק הוא יתרום לכלכלת המדינה?

בון דוק

Well-known member
כלל לא מפתיע. כש "השמאלנים קפלניסטים" חוסמים כבישים, מבעירים אש, הם "אנרכיסטים". מותר ואף רצוי להכנס באימ אימא שלהם.
כשהחרדים בירושליים עושים פוגרומים, כשהרבנים שלהם מכריזים מלחמה על המדינה, לא פחות, הם לא "אנרכיסטים". הם "אוהבי ישראל".
כשארגוני "השמאל" משפחות החטופים מוציאות את הזעם (אין מישהו בעם ישראל שלא מזדהה איתם)
עולה השאלה מי מממן.
ורוע מזלם של החרדים ה 7/10 והשלכותיו העלו לסדר היום את נושא הגיוס שלהם כי כח המילואים נסחט עד הסוף. לאנשים נגמרו החיים. עסקים ומפעל חיים קרסו.
עובדתית, שום אברך בישיבה שלומד תורה ורק זה, לא מסכן את חייב. הוא יחזור בסוף היום אל הוריו/אישתו.
הם ישנים בשקט. הסיבה היחידה שיכולים לדפוק להם בדלת, זה כדי להודיע שבנם נעצר בהפגנה.
עובדתית ומספרית. אברך שלומד בישיבה, בניגוד לסטודנט. לסטודנט יש תאריך יעד לסיום הלימודים ויציאה לשוק העבודה. הוא ירוויח ואולי ירוויח טוב וישלם מיסים.
אתה מתעסק בהבלים
הנקודה היא שבגלל השמאל כולם למדו לסגור כבישים מתי שבא להם
אני בטוח שבמקרה של החרדים היועמ"שית תדאג להפעיל אלימות ובתי כלא ,היא תתן להם להפגין פעם פעמיים ואז תכניס לכלא
רק לשמאל מותר לסגור את נתב"ג
וזו המוסר הכפול

צביקה5311

Well-known member
אתה מתעסק בהבלים
אני בטוח שבמקרה של החרדים היועמ"שית תדאג להפעיל אלימות ובתי כלא ,היא תתן להם להפגין פעם פעמיים ואז תכניס לכלא
וזו המוסר הכפול
אתה מתעלם (ובכוונה) מהסוגייה העיקרית.
בהגדרה, שותפים בשלטון לא יכולים להיות אנרכיסטים
ביבי לא יפעל נגד שותפיו. הכל ב "קריצת עין".

כרמיזן

Well-known member
אתה מתעלם (ובכוונה) מהסוגייה העיקרית.
בהגדרה, שותפים בשלטון לא יכולים להיות אנרכיסטים
ביבי לא יפעל נגד שותפיו. הכל ב "קריצת עין".

מתי אתה קונה תאי מוח?
יש מבצע מיוחד לשמאלנים מפגרים, 10 תאי מוח בשקל.

1ספי11

Well-known member
אתה מתעסק בהבלים
וזו המוסר הכפול
היסטוריה כבקשתך.
הפגנות וסגירות כבישים התחילו הרבה לפני המחאה נגד ההפיככה המשטרית.

jackie111

Well-known member
אתה מתעסק בהבלים
וזו המוסר הכפול
אם הוא מתעסק בהבלים אז למה אתה מגיב?

כמי שמשתתף מידי שבוע בהפגנות אביא לידיעתך
שאלו הפגנות שמקבלות אשור מהמשטרה. מוגבלות
בזמן. ללא אלימות. וכשההפגנה מתפזרת המפגינים
דואגים לנקות את השטח ולהחזירו למצב הקודם.

לעניין היועמשית: היא לא שולטת על הסוהרים בכלא,
היא לא נותנת הנחיות למשטרה, ההפגנות בנתב"ג
לאחרונה הם של החרדים.

אז בבקשה תביא טיעונים בדוקים ולא הפלצות מקלדת.

בון דוק

Well-known member
אם הוא מתעסק בהבלים אז למה אתה מגיב?

כמי שמשתתף מידי שבוע בהפגנות אביא לידיעתך
שאלו הפגנות שמקבלות אשור מהמשטרה. מוגבלות
בזמן. ללא אלימות. וכשההפגנה מתפזרת המפגינים
דואגים לנקות את השטח ולהחזירו למצב הקודם.

לעניין היועמשית: היא לא שולטת על הסוהרים בכלא,
היא לא נותנת הנחיות למשטרה, ההפגנות בנתב"ג
לאחרונה הם של החרדים.

אז בבקשה תביא טיעונים בדוקים ולא הפלצות מקלדת.
שוב אתה מתערב
דובר על ההפגנות שנושא ההפיכה המשטרית
תביא צילום שאתה מטאטא את הכביש שטינפת בהפגנה...

כרמיזן

Well-known member
שוב אתה מתערב
דובר על ההפגנות שנושא ההפיכה המשטרית
תביא צילום שאתה מטאטא את הכביש שטינפת בהפגנה...

הוא תכף מביא לך סרטון ממחסן ההזיות שלו.
2 עובדי דרך נרצחו ע"י הפורעים השמאלנים שהשאירו חביות על הכביש....
והשרץ מספר לנו שהם מטאטאים..

Harrington

Well-known member
מנהל
עולה השאלה מי מממן.
אתה מרבה לדבר על תנועת כך וכהנא/כהניזם, אבל לא שם לב שזאת לחלוטין המצאה שלך :). התנועה (לצערי אולי) כבר לא באמת קיימת במציאות ובוודאי שאין היום נציגים מטעמה שמפעילים אירועים, יושבים בממשלה ושאר המצאות. אז אני מבין את הצורך לעשות כאילו זה כן המצב, שכן אחרת קצת יותר קשה לתקוף וגם ארוך יותר. כך זה שתי אותיות וזה הרבה יותר קל מלפרט עניינית מה יש לך נגד אישיות כזאת או אחרת. אבל אולי, סתם רעיון, כדאי להתחבר קצת למציאות במקום להמציא לצד השני עמדות שהוא בכלל לא יודע שיש לו?

לגבי מימון אירועי מחאה, ככלל הפגנות חרדים אכן לא ממומנות וזאת לעומת אירועי מחאה חילונים (לצורך העניין) שמתוקצבות על מלא. לכן לא תראה שלטים באיילון שמייצגים את העמדה החרדית בעניין הגיוס למשל, לא תראה בדרך כלל מערכות הגברה מתוחכמות ויקרות בהפגנות החרדים (יש לכך חריגים אשר בהם הגורם המממן מופיע בשמו באופן מסודר ורשמי), לא תראה שלטי ענק שעולים ממון רב, לא תיתקל ביצירות מתוחכמות של גליוטינות וכיו"ב וכך הלאה. הפער ניכר לעין, צריך רק לפתוח אותם בשביל לראותו.

צביקה5311

Well-known member
אתה מרבה לדבר על תנועת כך וכהנא/כהניזם, אבל לא שם לב שזאת לחלוטין המצאה שלך :). התנועה (לצערי אולי) כבר לא באמת קיימת במציאות ובוודאי שאין היום נציגים מטעמה שמפעילים אירועים, יושבים בממשלה ושאר המצאות. אז אני מבין את הצורך לעשות כאילו זה כן המצב, שכן אחרת קצת יותר קשה לתקוף וגם ארוך יותר. כך זה שתי אותיות וזה הרבה יותר קל מלפרט עניינית מה יש לך נגד אישיות כזאת או אחרת. אבל אולי, סתם רעיון, כדאי להתחבר קצת למציאות במקום להמציא לצד השני עמדות שהוא בכלל לא יודע שיש לו?

לגבי מימון אירועי מחאה, ככלל הפגנות חרדים אכן לא ממומנות וזאת לעומת אירועי מחאה חילונים (לצורך העניין) שמתוקצבות על מלא. לכן לא תראה שלטים באיילון שמייצגים את העמדה החרדית בעניין הגיוס למשל, לא תראה בדרך כלל מערכות הגברה מתוחכמות ויקרות בהפגנות החרדים (יש לכך חריגים אשר בהם הגורם המממן מופיע בשמו באופן מסודר ורשמי), לא תראה שלטי ענק שעולים ממון רב, לא תיתקל ביצירות מתוחכמות של גליוטינות וכיו"ב וכך הלאה. הפער ניכר לעין, צריך רק לפתוח אותם בשביל לראותו.
כ"ך כבר לא קיימת? בן גביר, אותה גברת, מחופשת.
כ"ך לא קיימת? גם השמאל לא. אם יאיר גולן זה שמאל אז אני טייס. אבל את בכח מנסים להקים לתחיה את שולה אלוני ואת יוסי שריד. אין קונים לסחורה הזאת ולכן "החברה" נסגרה.
לאומת זאת, חוץ מלקרוא לילד בשמו, בן גביר מייצג את האידאוליגיה של כהנא.
אהה, נכון הוא צועק "מוות למחבלים" כשכולם סביבו צועקים את המקור "מוות לערבים", די נו!

Harrington

Well-known member
מנהל
כ"ך כבר לא קיימת? בן גביר, אותה גברת, מחופשת.
כך אתה החלטת. זכותך כמובן. אני משוכנע שאתה צאצא של ג'ינגיס חאן ופועל על-פי דרכו. למה? כי החלטתי. אם היה לך פרומיל של ידע בתורת כהנא, היית יודע שבן גביר צודק לחלוטין כשהוא אומר שזאת לא דרכו. אבל אם מרגישים צורך עז להשמיץ (למי שרואה בכהניזם השמצה) ולהשחיר (כנ"ל) ומתקשה למצוא דרכים ענייניות ואמיתיות לעשות זאת, ביי אול מינס, בהחלט שימציא לו המצאות ממוחו הקודח וירוץ איתן :).
כ"ך לא קיימת?
לא באופן פעיל.
גם השמאל לא.
זאת שאלה יותר פילוסופית מאשר קיומית-טכנית.
אם יאיר גולן זה שמאל אז אני טייס.
לא אדון במזהה התהליכים, עמך הסליחה. אם יש או אין לך רשיון טיס, אין לי שמץ של מושג.
אבל את בכח מנסים להקים לתחיה את שולה אלוני ואת יוסי שריד.
כנראה יש במשפט הזה כמה טעוית כתיב, או שהוא סתם לא מובן.
אין קונים לסחורה הזאת ולכן "החברה" נסגרה.
לאומת זאת, חוץ מלקרוא לילד בשמו, בן גביר מייצג את האידאוליגיה של כהנא.
אהה, נכון הוא צועק "מוות למחבלים" כשכולם סביבו צועקים את המקור "מוות לערבים", די נו!
יקירי כאמור מעלה, אם אינך מסוגל לתקוף את אב"ג עניינית ואתה סבור שזה מצליח לך יותר כשאתה מחבר אותו לכהנא, אני לגמרי זורם :). זה מצחיק אותי, כי כל מי שקצת מכיר יודע שזה מגוחך. אבל מעולם לא חשדתי ברל"בניקים שיש בהם עודף רצינות או ענייניות. אתה פשוט לא קולט שבדיבור הזה אתה מגחיך בעיקר את עצמך. גם זאת אמנם, זכותך המלאה. אבל מצאתי לנכון לציין זאת בפניך (ולא בפעם הראשונה). מכאן תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

צביקה5311

Well-known member
כך אתה החלטת. זכותך כמובן. אני משוכנע שאתה צאצא של ג'ינגיס חאן ופועל על-פי דרכו. למה? כי החלטתי. אם היה לך פרומיל של ידע בתורת כהנא, היית יודע שבן גביר צודק לחלוטין כשהוא אומר שזאת לא דרכו. אבל אם מרגישים צורך עז להשמיץ (למי שרואה בכהניזם השמצה) ולהשחיר (כנ"ל) ומתקשה למצוא דרכים ענייניות ואמיתיות לעשות זאת, ביי אול מינס, בהחלט שימציא לו המצאות ממוחו הקודח וירוץ איתן :).

לא באופן פעיל.

זאת שאלה יותר פילוסופית מאשר קיומית-טכנית.

לא אדון במזהה התהליכים, עמך הסליחה. אם יש או אין לך רשיון טיס, אין לי שמץ של מושג.

כנראה יש במשפט הזה כמה טעוית כתיב, או שהוא סתם לא מובן.

יקירי כאמור מעלה, אם אינך מסוגל לתקוף את אב"ג עניינית ואתה סבור שזה מצליח לך יותר כשאתה מחבר אותו לכהנא, אני לגמרי זורם :). זה מצחיק אותי, כי כל מי שקצת מכיר יודע שזה מגוחך. אבל מעולם לא חשדתי ברל"בניקים שיש בהם עודף רצינות או ענייניות. אתה פשוט לא קולט שבדיבור הזה אתה מגחיך בעיקר את עצמך. גם זאת אמנם, זכותך המלאה. אבל מצאתי לנכון לציין זאת בפניך (ולא בפעם הראשונה). מכאן תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
בן גביר אינו כהניסט? באמת?
קצת עובדות. הבן אדם הוריד מהקיר בביתו את התמונה של ברוך גולדשטיין רק בגלל סיכוי שיפסל מלרוץ לכנסת.
ברוך גולדשטיין רצח עשרות ערבים כשלא נשקפה לו מהם שום סכנת חיים. הוא המודל של בן גביר לחיקוי.

כרמיזן

Well-known member
בן גביר אינו כהניסט? באמת?
קצת עובדות. הבן אדם הוריד מהקיר בביתו את התמונה של ברוך גולדשטיין רק בגלל סיכוי שיפסל מלרוץ לכנסת.
ברוך גולדשטיין רצח עשרות ערבים כשלא נשקפה לו מהם שום סכנת חיים. הוא המודל של בן גביר לחיקוי.

מוסר כפול ומרובע....
ואחמד טיבי שתלת תמונה של עראפת הנאצי לא חשש שייפסל מלרוץ לכנסת.
מעניין למה..

למעלה