מוסר השכל

מוסר השכל

הָיֹה הַיְתָה פעם... כִּפָּה אֲדֻוּמָה אֲשֶר טִיּלָה לָה בָּיַּעַר. הִיא הִבְחִינָה בזאב הגדוֹל וְהָרַשַע מֵאַחֲרִי קבוּצָה של עֵצִים. הִיא אמרָה לו: "רָאִיתִי אוֹתךָ רַשַע, אתָה אֵינְךָ מַפְחִיד אוֹתִי, הִסְתַּלֵק לְךָ!!! הַזְאִב עָנַה: "אָהָה!", וְהִסְתַּלֵק. כִּפָּה אֲדֻּמָה הִמְשִיכָה בְּדַרְכָּה. לְפתַע, הִיא רוֹאָה אֶת הַזְאֵב מִתְחַבֵּא אַחֲרֵי עֵץ. הִיא אמְרָה לוֹ: "אֲנִי רוֹאָה אוֹתְךָ, זְאֵב רַשַע, וְאתָה לֹא מַפְחִיד אוֹתִי כְּלַל! הִ-סְ-תַּ-לֵּ-ק! הַזְאֵב אָמַר: "אָהַהַהַה"! וְהִסְתַּלֵק. כִּפָּה אְדֻּמָה הִמְשִיכָה בְּדַרְכָּה. לְפתַע הִיא רוֹאָה את הַזְאֵב הַגָּדוֹל וְהָרַשַע מִסְתַּתֵּר מֵאַחֲרֵי סֶלַע. הִיא אוֹמֶרֶת לוֹ: "רָאִיתִי אוֹתְךָ זְאֵב רַשַע, אֵינְךָ מַפְחִיד אוֹתִי כְּלַל וּכְלַל, הִ-סְ-תַּ-לֵּ-ק!" הַזְאֵב מִתְרוֹמֵם וְאָז אוֹמֵר: "לְכָל הַשֵדִים וְהָרוּחוֹת, אֵין כָּל אֶפְשָרוּת לְחַרְבֵּן בְּשֶקֶט בַּיַּעַר הָאָרוּר הַזֶּה!" מה ה'מוסר השכל' שניתן ללמוד מהסיפור הזה? הועתק...)

לא!

שאנחנו הנשים סתם אוכלות סרטים

אבל זה רק בגלל שאתם לא אומרים מההתחלה שכל מה שאתם רוצים זה.... לאבד כמה נוזלי גוף מיותרים
אז תתחילו להגיד מה אתם רוצים במקום לקפץ בין סלעים לעצים ולתת לנו לשבור את הראש! :)

אני אני יודעת!!!

שאנחנו הנשים מחפשות תמיד את המניע הנסתר בכל דבר שאתם הגברים עושים. והגברים, כולה רוצים לחרבן בשקט...חחחחחחחחחחחחחחחחח (או במילים אחרות, אנחנו קומפלקסים ואתם פשוטים) נכון אני צודקת?

דווקא זה לא נראה לי עצוב

אנחנו פשוט חכמות יותר ולכן מחפשות משמעויות נסתרות...אנחנו חשדניות מטיבעינו והגברים, סבבה...בזולה שלהם.... זה דווקא חמוד אצלהם לפעמים...

magenta73

New member
לא יודעת אם חכמות

זאת המילה... לפעמים, את יודעת, היה נראה לי יותר עדיף ככה, לא לעשות פיל מכל עכבר. ואם כבר פוליטקלי קורקט... אז בואי ונגיד שהאינטלגנציה הריגשית שלנו נוטה לפגוע בהגיון לפעמים...

למעלה