מוסף 7 ימים

Ayelet CA

New member
מוסף 7 ימים

האם למישהו יש את מוסף 7 ימים של "אידיוט אחרונות" מהשבוע? ולמה אני שואלת? התגלגל לידי גיליון השבוע שעבר של העיתון, דפדתי במוסף והגעתי אל "הציור השבועי לילד". מוסד ידוע וותיק בעיתון. אצטט לכם מה כתוב בתיאור הציור: דבר ראשון בכותרת, לנעלמת ניתן שם משפחה: "היכן עירית בן אליעזר" האם זה קרה בעבר? (במשך השנים קראתי את העיתון רק לעיתים נדירות) ומדוע דוקא "בן אליעזר"? אבל לא זה מה שהרגיז אותי באמת. מתחת לציור כתוב:"בני משפחת בן אליעזר: עירית, יריב וילדיהם רון וארד יצאו...." הקראתי את זה לאחותי בטלפון וגם היא התרעמה על חוסר הטעם. מעניין אותי האם בגליון השבוע הנוכחי היו מכתבים למערכת בנושא.

זה לא הפעם הראשונה

שהם משתמשים השמות רון וארד, זה היה בעעבר לפחות פעמיים ועם הם השתמשו בזה עוד פעם אז סהיר להניח שלא היו מכתבים למערכת בנושא

RALL

New member
Not about last week´s

They did have one reacting to last week reaction to the Jan 3 Tsiur Layeled...​

RALL

New member
Lo yodea, lo shamarty et hagilion

So I can not check. Based on the comments, it had to do with religous symbols. m.​

gmgy

New member
כמי שעוקבת באופן קבוע

מה לעשות, מכורה... בקיצור, בכל שבוע הוא מביא שמות של משפחה אחרת, אמיתית בדרך כלל. כנראה שלילדים של יריב בן אליעזר קוראים רון וארד. חוץ מזה, אותי זה תמיד מעצבן שהוא משתמש בעיתון כדי לתת צ´ופרים לאנשים שמכירים אותו או שהוא מכיר...

Ayelet CA

New member
ניסוי נוסף בהקפצה

והפעם לפי עצתו של יניב. מקווה שזה יעבוד וסליחה על ריבוי הודעות הניסוי (ובהחלט הטעיה)

Guy K

New member
יופי שהקפצת ../images/Emo6.gif

כי לא שמתי לב לזה קודם...! השאלה שלי אליך היא כזו - מה מפריע לך בדיוק בפינה - העובדה שהילדים רון וארד מוזכרים, או שהם מוזכרים בהקשר של "לחפש את הנעדר/ת (האמא במקרה הזה)"....?

Ayelet CA

New member
לא חשבתי על זה ככה

הפריע לי שלילדים קוראים רון וארד. אני בטוחה שיש עוד לפחות שניים שלושה שמות של בנים שאפשר להשתמש בהם. רון וארד ו"נעדרת" בהחלט לא מוסיף..

למעלה