מוסכניק בבקשה

מוסכניק בבקשה

אני מחפשת מוסכניק לחיפושית טוב ואמין באזור רחובות, נס ציונה כל היודע דבר יעזור לי מאד.

vq55205

New member
בשום פנים אבל בשום פנים

אל תכנס למוסך של יוסי שבו באיזור התעשייה ברחובות. ראה הוזהרת !!!

kerent24

New member
מי אתה מכיר עוד?

תודה אני הייתי אצלו ונראה לי שהוא עבד עליי בעיניים ולכן עכשיו אני צריכה מוסכניק כי יש לי בעיה שהאוטו נכבה כל כמה זמן. לדעתי זה סתימת דלק ובכל זאת אני זקוקה למוסכניק טוב חוץ מיוסי שבו.

latino76

New member
kerent

אני חושב שזה בעיה לא כ"כ רציני בכול זאות כדאי שתבאו למיפגש ואחר כך ניראה אני וואיי לגבי מוסך נעאמן אני מכיר את בןשלא אחלה בחור אבל הוא לא כ"כ זול..בהצלחה

vq55205

New member
מי אתה מכיר עוד ?

הנסיון היחיד שהיה לי באזור הזה הוא עם המוסך שציינתי. יש מולו עוד מוסך שמטפל בוולקסווגן אבל לצערי שמעתי מחבר שהוא גם עשה לו קומבינה מכוערת. אני הייתי מציע לך לנסות לפתור את הבעיה בתור עזרה ראשונה באופן הבא: כשאת מסתכלת על הקרבורטור יש בצד ימין שלו בחלק העליון שתי דיזות שנראות כמו ברגים שאפשר לפתוח אותם עם מברג רגיל. ברגים אלה ממוקמים במצב מאוזן מתחת לפילטר שמן .אם מסתכלים על הקרבורטור מלמעלה אז הם נמצאים ב"שעה שתיים ובשעה ארבע" שלך . תנסי פשוט לפתוח אותם כל אחד בתורו (זהירות לא להחליף בניהם) בתוך כל אחד מהם יש נקב מרכזי קטן ועוד מס´ חורים יותר גדולים לרוחב. תבדקי אם הנקב הזה נסתם ע"י איזה גרגר חול או משהו אחר , בד"כ ע"י נשיפה חזקה מסירים אותם ורוב הסיכויים שהבעיה נפתרת. אם לא אז תמשיכי למוסך, בהצלחה.

למעלה